Blogs

Blogs

Een uitje kiezen is niet altijd even makkelijk. Dit is al helemaal lastig wanneer er zoveel te doen is in Nederland, maar ook het buitenland. Wij op Uitjes.nl bieden er natuurlijk ook nog eens veel aan. Van indooractiviteiten tot outdoor activiteiten tot activiteiten op het water tot activiteiten in de stad tot leuke cursussen en workshops. Als je even door het bos geen bomen meer ziet helpen wij jou graag wat inspiratie op te doen met onze leuke blogs.

Tips
In onze blogs geven wij jou graag tips voor de allerleukste en voordeligste uitjes. Lees bijvoorbeeld onze blog over een kosteloos dagje door de hoofdstad. Amsterdam op haar mooiste voor niks. Zo beleef je voor heel weinig toch het optimale met een dagje naar deze stad. Bezoek musea compleet gratis of doe een leuke stadswandeling of ga je toch liever op de fiets de stad verkennen.

Naast Amsterdam willen wij inspireren jou natuurlijk ook inspireren met tripjes in andere steden in ons mooie land. Als deze er nu nog niet opstaan, zullen ze later altijd nog een keertje komen. Dus blijf op de hoogte!

Verder kan je in blogs lezen over leuke en ludieke activiteiten die wij eventjes in het zonnetje zetten. Misschien heb je er zelf nog niet aan gedacht, dus helpen we je graag!

Geniet bijvoorbeeld van echte escargots. Dit typische Franse gerecht eten is niet iets wat je op het eerste oog lijkt te gaan doen. Echter, vertellen wij je graag waarom je het juist wel zou moeten doen. Alle kleine beetjes inspiraties helpen jou verder om het leukste dagje uit te beleven.

Coronaproof
In de huidige situatie waarin de hele wereld zich verkeert willen we natuurlijk nog zoveel mogelijk kunnen genieten en veilige uitstapjes maken. Enkele van onze blogs belichten wij dan ook graag hoe jij hier mee om kan gaan om toch een leuk dagje uit hebben.

Zo kan je een dagje op stap met de auto. Beter nog doe een autopuzzeltocht. Deze activiteit is sinds de uitbraak van het coronavirus steeds populairder geworden. Het is een manier om alleen of met je familie en/ of huisgenootjes op pad te gaan zonder op drukke plekken te komen. Ondertussen kan je lekker puzzelen en genieten van al het moois dat Nederland met haar meebrengt. Dit uitje is zowel geschikt voor wanneer het goed weer als slecht weer.

Daarnaast bieden wij nog talloze andere coronaproof uitjes aan. Hier lees je alles over in de blog ‘Ga er veilig op uit’. Hierin worden een aantal uitjes benoemd als een undercover ervaring, een speurtocht op de solex, een leuk dagje uit met de kinderen en de moneygame. De activiteiten worden stuk voor stuk uitgelegd en zijn gegarandeerd veilig te beleven op 1,5 meter.

Activiteiten voor alle seizoenen
Ontbreekt er inspiratie over wat je kan doen in de lente, de zomer, de herfst of de winter? Geen probleem! Ook daar helpen we graag bij. In onze blogs over ieder seizoen lees je hoe je de meest vermakelijke dag kan hebben in ieder seizoen onder verschillende weersomstandigheden.

Zo is er in de herfst genoeg te doen voor zowel binnen als buiten. Veel meer dan dat je waarschijnlijk had verwacht. Zo is zwemmen in een subtropisch zwembad met de kinderen altijd een goed idee. Sterker nog ga naar een van de aqua mundo zwembaden! Liever toch iets buiten doen en actief zijn? Ga mountainbiken door de prachtige Veluwe of loop een van de mooie wandelroutes die Nederland te bieden heeft.

Ook voor de lente hebben we je genoeg inspiratie te bieden. Zo zijn er genoeg gratis lente-uitjes te doen. Al deze tips hebben we speciaal voor jou op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we ook zat tips hoe je het beste een lente-uitje kunt boeken en wat de allerleukste uitjes zijn op dat moment. We moeten je natuurlijk wel up-to-date houden.

Kortom, blogs zijn een enorme bron van inspiratie. Dus mocht je inspiratieloos zijn en erg graag een activiteit willen doen, maar je weet niet wat. Lees dan lekker een van onze blogs. Ga er rustig eventjes voor zitten, pak een kopje koffie of thee en laat je verrassen. Wie weet vind je op deze manier wel je volgende uitstapje!

Blogs