10x de leukste 1 april grappen van bedrijven

De meest standaard grappen die kennen we nu wel. Je gulp staat open, je veter zit los, het zijn allemaal flauwe 1 april grappen. Gelukkig zijn er ook grote bedrijven zoals Remia, Lidl en Andrelon, die dus 1 april grappen uit halen. En waarschijnlijk ben je daar zelf vast al een keer ingetrapt. De leukste tien hebben wij voor jou onder elkaar gezet.  

1. Remia kwam met de nieuwe variant Patatsaus in plaats van Frietsaus.

2. Croky lanceerde chips met een pepermuntsmaak. Klinkt nu al lekker… of niet?

3. Venco kwam met Nederlandse drop in plaats van de Engelse drop. Een oranje variant dit keer. Dit is best een leuk idee, wie weet komen we deze variant nog een keer tegen in de supermarkt.

4. Tui heeft geadverteerd met Temptation- Island reizen, inclusief kampvuur. De ultieme relatie test.

5. Jumbo had besloten om alle producten op kleur te gaan sorteren. Dit klinkt toch perfect in de oren?

6. Andrelon had een shampoo ontwikkeld voor perfect krullend borsthaar. Ideaal toch?

7. Lidl ontworp frikandelspread speciaal. Wij weten niet of dit nou juist lekker of heel vies is.

8. Venz lanceerde een funnies variant. Dus alleen funnies zonder de hagelslag. Stiekem hopen wij dat deze variant er echt komt.

9. Hunkemöller heeft een Dogkini bedacht. Een bikini voor jouw trouwe viervoeter. Wie weet wordt dit nog in een trend in de toekomst.  

10. De Zuivelhoeve kwam met een Boer’n yoghurt variant met Liqor 43. De teleurstelling was groot toen bleek dat het om een 1 aprilgrap ging. Maar wees niet getreurd, vandaag de dag ligt deze variant daadwerkelijk in de supermarkt.

1 april grappen

De dag van de grappen, ook wel bekend als 1 april komt eraan! Wij zijn eigenlijk wel benieuwd hoe jij het gaat aanpakken dit jaar. Maar nog geen inspiratie, no problemo! Wij hebben voor jou de leukste 1 april grappen op een rijtje gezet om je collega, vriend(innet)je en beste vriend(innetjes) eens goed te pakken te nemen. Pak het slim aan dit jaar en zorg ervoor dat ze jou niet te pakken krijgen. 

Je collega's voor de gek houden

De enige dag in het jaar dat je jouw collega’s in de zeik mag nemen. Natuurlijk doe je dat het hele jaar, maar op 1 april mag het ook echt. Wil jij je collega’s op deze dag de gek aan steken? En zelf buikpijn hebben van het lachen? Met de onderstaande grappen moet dat goed komen en ben jij de komiek van het kantoor!

Een echte klassieker, maar het blijft leuk als je deze grap nog nooit bij je collega hebt uitgehaald. Wist je dat je heel makkelijker het beeldscherm van een computer kan omdraaien? Bij een Windows druk je op ctrl-alt-pijltje omlaag om je scherm 180 graden te laten draaien. Bij een Mac druk je op het appeltje, kies je voor systeemvoorkeuren en dan op beeldscherm. Gegarandeerd lachen als je het gezicht van je collega ziet, want ja… hoe verander je het scherm weer terug?

Het is weer bijna Pasen, dus hoogstwaarschijnlijk liggen er bij jou op het kantoor paaseitjes. Haal de paaseitjes eruit en verwissel deze met druiven. Heerlijk toch die gezonde paaseitjes! Een zware teleurstelling in de ogen van je collega’s.

 

En dan hebben we nog de wc grappen. Ga niets vermoedend naar de wc en kom eruit lopen met een stuk wc-papier uit je broek. Probeer je lach in de houden en je collega’s zullen verbaasd naar je kijken. Want je bent per ongelijk een stuk wc-papier vergeten, HAHA. Of print een foto van je collega uit en plak deze op de achter kant van de wc-bril. Och, wat zal deze collega raar opkijken en niet alleen die collega. Het hele kantoor zal dubbel liggen!

Als laatste kan je een bos bloemen neerzetten op het bureau van je collega of baas. En doe net alsof deze een geheime aanbidder heeft. Je collega zal geheid gaan speculeren van wie deze bloemen zijn, zo komen er nog leuke verhalen boven. Gegarandeerd lachen voor het hele kantoor!

Je lover in de maling nemen

Niets is leuker dan je lover in de maling nemen. Speciaal daarom een aantal leuke grappen die je op 1 april dus echt mag uithalen! Want ja 1 april, kikker in je bil…. Begin de dag met een wel hele speciale wekker, namelijk een stadiontoeter. Je lover zal direct recht op in zijn bed zitten. En als hij of zij denkt dat dit de enige grap was voor vandaag dan heeft je lover het mis! Maak een heerlijk ontbijtje met iets te veel zout erin. Ach, wat zal dat smullen worden. Daarna gaat je lover naar werk, maar wat hij of zijn niet weet is dat jij de avond ervoor de auto hebt verplaatst. Dus je lover wilt naar het werk gaan, maar de auto blijkt spoorloos verdwenen. Maar daar weet jij natuurlijk niks vanaf!

Als de werkdag voorbij is en jullie zitten samen aan tafel te eten. Gooi je even op tafel dat je zwanger bent of dat je bent vreemdgegaan. Dit zal je lover niet leuk vinden en houd het daarom ook niet te lang vol, want straks loopt deze grap uit de hand en dat wil je niet op je geweten hebben! Zo een dag vol 1 april grappen voor je lover. Hij of zij zal blij zijn als de dag voorbij is.

Zo, genoeg inspiratie voor een heerlijke 1 april met een hoge dosis lachen. Je bent goed voorbereid en succes morgen!

Je lover in de maling nemen