Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Totaal 61 uitjes gevonden
Apeldoorn
Workshop Atelier Apeldoorn organiseert originele kinderworkshops, kinderfeestjes, creatieve en culinaire workshops voor volwassenen, maar tevens organiseren wij workshops, arrangementen en personeelsuitjes voor bedrijven.
Harkstede Gn
Een klimpark is een geweldige ervaring voor jong en oud! Het parcours leg je af door van platform naar platform te lopen. Onderweg kom je verschillende spannende hindernissen tegen..
Bussum
Met je eigen groep zoveel mogelijk trouwjurken passen! Hoe leuk is dat? In een luxe ingerichte ruimte met meer dan 200 jurken mag iedereen trouwjurken passen. Met bubbels, koffie, cappucino, thee iets lekkers en vooral veel gezelligheid een wereld middag of avond hebben.
Uddel
In klimbos Garderen, de meest veilige van Nederland, vindt u diverse parcoursen waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen.
Garderen
Huur een fiets en verken de Veluwe! De Veluwe leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je rijd vanaf de VeluweSpecialist binnen enkele meters de vrije natuur in.
Hoenderloo
Speel de Veluwe Game in en rondom Hoenderloo. Met verschillende vragen en opdrachten een leuk spel voor jong en oud.
Otterlo
Vanuit het dorpje Otterlo sta je binnen enkele minuten midden in de Veluwse bossen om de Veluwe game te spelen
Venlo
We gaan een stapje verder voor degene die durven... De WildArt Battle is meer teambuilding, nog meer out of your comfort zone, competitie en nog WILDER! Durf jij samen met je team deze strijd aan?
Otterlo
Fiets een extra lange fietstocht over de Veluwe. Want met een comfortabele E-bike kan je nog verder, zonder extra energie.
Garderen
Nieuw op de Veluwe, de stoere E-chopper! Een unieke elektrische scooter met extra breed stuur en brede banden. Origineel uitje!