Verfijn je zoekopdracht

Voordeel Uitjes

Tickets met korting vind je hier. Weet je al waar je naar toe wilt gaan? Kijk dan eerst even op deze website. Het loont. Wat dacht je van een voordelig dagje uit naar Artis, Duinrell, Madurodam of het Openluchtmuseum in Arnhem? De bekendste en leukste activiteiten, in Nederland, Belgie en Duitsland, bieden op Dagtrip Doen fikse kortingen aan. Een dagje weg kan aardig in de papieren lopen, zeker bij een dagje weg met de hele familie. Pak het slim aan en profiteer dus van het geboden voordeel. Uitjes kunnen veel goedkoper dan je denkt.

Diverse kortingen
De kortingen lopen uiteen van enkele euro's tot bijna de helft van de normale toegangsprijs. Bestel de kaartjes online, dat is handig, veilig en makkelijk. Bespaar veel geld en vermijd de wachtrij bij de kassa. Zo geniet je optimaal van jouw favoriete uitje.

Alle aanbieden worden hier overzichtelijke weergegeven. Bij elke attractiepark, pretpark, dierentuin of museum staat duidelijk de vanaf prijs van tickets met korting vermeld. Klik op "Tickets met korting" en volg de duidelijke stappen. Bespaar tientallen euro's op jouw uitje.

Voordelig dagje weg
Even op Dagtripdoen.nl kijken voor vertrek kan bijzonder veel korting opleveren. Betaal niet teveel voor een dagje weg! Geniet van een uitje tegen de laagste prijs. Kunsthal Rotterdam, Wunderland Kalkar, Plopsaland, Madame Tussauds, allemaal mogelijk met korting. Kaartjes zijn met een paar muisklikken te bestellen.

Wees geen dief van eigen portemonnee. Bestel je kortingskaartjes hier en geniet optimaal van een heerlijk dagje weg. De leukste activiteiten voor een voordelige prijs!

Totaal 51 uitjes gevonden
Hoenderloo
Speel de Veluwe Game in en rondom Hoenderloo. Met verschillende vragen en opdrachten een leuk spel voor jong en oud.
Garderen
Nieuw op de Veluwe, de stoere E-chopper! Een unieke elektrische scooter met extra breed stuur en brede banden. Origineel uitje!
Garderen
Verken de Veluwe met een tandem. Gegarandeerd hilariteit en gezelligheid! Weer eens wat anders dan een normale fietstocht
Nederweert
Hoeve SamSam biedt Loopfiets tochten aan door het Weerterland, de Kempen Broek en /of het Peelgebied. Dit wordt de leukste tocht van je leven.
Hoenderloo
Met de comfortabele elektrische fietsen kan je optimaal van de natuur genieten! Fiets zonder veel moeite langs alle highlights.
De Koog
Durf jij een dropping Texel aan? Samen met vrienden, familie of collega's gedropt worden in het Texelse bos. Spannend!
Hoenderloo
Een gezellige wandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuk vrienden- of familie-uitje!
Otterlo
Fiets een extra lange fietstocht over de Veluwe. Want met een comfortabele E-bike kan je nog verder, zonder extra energie.
Otterlo
Een unieke elektrische scooter! Door het extra breed stuur en brede banden heeft die een stoere Chopper look. Uniek uitje dus!
Garderen
Spektakel gegarandeerd met de elektrische mountainbike. Race door de modder en beleef pure snelheid, zonder moe te worden.