Resultaat: 268 uitje(s)
Ticket vanaf € 65,00 per persoon
Laren
Anna Singer was een enthousiaste pianiste met een muzikale achtergrond, daarom liet zij aan de villa De Wilde Zwanen in 1956 een concertzaal bouwen.
Ticket vanaf € 5,50 per persoon
Rotterdam
Midget Golfbaan Parkhaven is gelegen op een prachtige en romantische plek midden in de bruisende stad Rotterdam.
Ticket vanaf € 7,99 per persoon
Muiden
Ga op ontdekkingstocht en volg één van de spannende routes in het kasteel en de tuinen. Het Muiderslot brengt geschiedenis tot leven!
Ticket vanaf € 65,00 per persoon
Haarlem
Het Dolhuys, museum van de geest, streeft naar het in beeld brengen van de mens in al haar facetten en het ter discussie stellen van stereotype beelden om zo een bijdrage te leveren aan erkenning, waardering en begrip voor mensen.
Ticket vanaf € 9,99 per persoon
Amsterdam
Loop binnen bij Het Rembrandthuis aan de Jodenbreestraat in Amsterdam en ontdek de leefwereld van de beroemde Hollandse schilder Rembrandt van Rijn. De meesterschilder woonde tussen 1639 en 1658 in het huis, een periode vol hoogtepunten en dieptepunten. Hij schilderde het wereldberoemde schilderij De Nachtwacht en zijn vrouw Saskia overleed er. Het huis is sinds 1911 een museum. De vertrekken waar Rembrandt leefde zijn zoveel mogelijk in de oude staat hersteld. Het Rembrandthuis bewaart een vrijwel volledige verzameling van zijn etsen, enkele van zijn etsplaten en een paar van zijn tekeningen.
Ticket vanaf € 14,50 per persoon
Nijmegen
Varen op de Waal én onbeperkt pannenkoeken eten. Het hele jaar door mogelijk!
Ticket vanaf € 12,50 per persoon
Utrecht
Het oude Maliebaanstation is de poort tot het Spoorwegmuseum. Marmeren vloeren, kroonluchters, een koninklijke wachtkamer, dit is wat je noemt reizen in stijl.
Ticket vanaf € 6,95 per persoon
Leek
In het Familiepark kan de hele familie springen, glijden en rennen in de grote speeltuin met diverse glijbanen, klimkastelen, springkussens en draaimolens!
Ticket vanaf € 19,95 per persoon
Almere
Ballorig in Almere is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer.
Ticket vanaf € 19,95 per persoon
Amsterdam
Een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte.
Ticket vanaf € 19,95 per persoon
Amsterdam
Ballorig in Amsterdam (Arena) is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!
Ticket vanaf € 19,95 per persoon
Assen
Ballorig in Assen is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer.

Voordeel Uitjes

Voordeel Uitjes