Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1018 uitje(s) gevonden
Alkmaar
Tussen Alkmaar en Bergen ligt speelderij "De Batavier". Een speelpark waar de tijd even lijkt stil te hebben gestaan. Er is genoeg te beleven voor zowel oudere kinderen als voor peuters.
Den Helder
In het reddingsmuseum valt alles te beleven en uit te proberen zoals het ondergaan van een aanvaring in de mist en het meevaren op een reddingbootsimulator.
Den Helder
In de Oranjerie, gelegen in het centrum van Den Helder, vindt je niet alleen een schitterend collectie tropische planten, maar ook de eerste Japanse tuin met stromend water in Europa.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Amsterdam
Stap de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds binnen.
Amsterdam
Museum van Loon in Amsterdam is gevestigd in een fraai dubbele grachtenhuis uit 1672. De eerste bewoner was de schilder Ferdinand Bol, Rembrandts beroemdste leerling. In de negentiende eeuw kwam de familie van Loon in het pand wonen.
Amsterdam
Amsterdam, een wereldstad? Ja, en ook: klein, gezellig en eigenwijs.
Alkmaar
Stedelijk Museum Alkmaar is het geheugen van de stad Alkmaar en het vertrekpunt voor iedereen die de geschiedenis en kunst van Alkmaar.
Medemblik
In het museum kun je zien hoe de bakkers vroeger hun waren maakten en aan de man brachten.
Amsterdam
`t Brinkie is een kinderboerderij in het hart van Amsterdam Zuidoost.
Amsterdam
Museumtramlijn Amsterdam rijdt tussen Amsterdam en Amstelveen met historische trams. De spoorlijn, die ruim honderd jaar oud is, loopt door een prachtige omgeving. Elke zondag vanaf april tot eind oktober kun je een tramrit maken.
Laren
Anna Singer was een enthousiaste pianiste met een muzikale achtergrond, daarom liet zij aan de villa De Wilde Zwanen in 1956 een concertzaal bouwen.
Heiloo
Onze boerderij is centraal gelegen in recreatiegebied "Het Maalwater". Inwoners van de gemeente spreken ook wel liefkozend van het mooiste plekje van Heiloo. Vanuit de speelvijver ligt het Noordhollandse polderlandschap voor u open. Voor de wat minder avontuurlijk ingestelde vaarder hebben wij geplastificeerde routebeschrijvingen klaarliggen. Ontdek het hartje van de kaasstad Alkmaar per kano. Bezoek via het ingenieuze grachtenstelsel het Waagplein waar u aanmeert en op een zonnig terras geniet van een koele versnapering. Of verras de kinderen met een bezoek aan speeltuin de Batavier!