Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1013 uitje(s) gevonden
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Amsterdam
Stap de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds binnen.
Amsterdam
Museum van Loon in Amsterdam is gevestigd in een fraai dubbele grachtenhuis uit 1672. De eerste bewoner was de schilder Ferdinand Bol, Rembrandts beroemdste leerling. In de negentiende eeuw kwam de familie van Loon in het pand wonen.
Amsterdam
Amsterdam, een wereldstad? Ja, en ook: klein, gezellig en eigenwijs.
Alkmaar
Stedelijk Museum Alkmaar is het geheugen van de stad Alkmaar en het vertrekpunt voor iedereen die de geschiedenis en kunst van Alkmaar.
Medemblik
In het museum kun je zien hoe de bakkers vroeger hun waren maakten en aan de man brachten.
Amsterdam
`t Brinkie is een kinderboerderij in het hart van Amsterdam Zuidoost.
Amsterdam
Museumtramlijn Amsterdam rijdt tussen Amsterdam en Amstelveen met historische trams. De spoorlijn, die ruim honderd jaar oud is, loopt door een prachtige omgeving. Elke zondag vanaf april tot eind oktober kun je een tramrit maken.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Amsterdam
Een uitgebreide ronde met een gids door het stadion waarbij o.a. de grasmat, de business seats en het hoogst gelegen stoeltje worden bezocht.
Haarlem
Windshift organiseert speciale dagen waarop je individueel of met een klein groepje kunt ervaren hoe het is om in een strandzeilwagen over het strand te rijden en de kracht van de wind in je zeil te kunnen voelen.
Ticket vanaf € 11,50 per persoon
Amsterdam
In het 'vorstelijke' museum Willet-Holthuysen laten we u zien hoe het rijke echtpaar Willet-Holthuysen in de 19de eeuw leefden.
Heerhugowaard
Een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel meer.
Badhoevedorp
SportPlaza de Sporthoeve is een multifunctioneel Sportcentrum waar je met het all-in lidmaatschap gebruik kunt maken van de diverse faciliteiten.