Resultaat: 84 uitje(s)
Amsterdam
Ballorig in Amsterdam (Arena) is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!
Meppel
Ballorig in Meppel is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!
Venlo
Ballorig in Venlo is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak.
Duisburg (Duitsland)
Legoland Discovery Centre is niet alleen een waar kinderparadijs, ook volwassenen kunnen er veel plezier beleven.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Den Haag
Kom voor een gezellig dagje uit naar Familiepark Drievliet in Den Haag. In dit park zal je je geen moment vervelen met de spannende attracties die het te bieden heeft. Gillend in de achtbaan of in een uitgeholde boomstam de waterval af.
Hasselt (België)
Plopsa Indoor Hasselt nodigt alle kleine ploppertjes uit hun eerste ritje te maken in een van de 20 kriebelleuke attracties.
De Panne (België)
Plopsaland De Panne belooft de Studio 100-fans een hele dag vol vermaak. Want naast alle superleuke attracties zijn er ook leuke shows van onder andere Bumba. En wie weet loop je je favoriete tv-held tegen het lijf!
Coo-Stavelot (België)
Laat je overdonderen door de mooie natuur en de leuke, spannende maar vooral hoge attracties!
Zeebrugge (België)
Het reusachtige gebouw van de oude vismijn werden omgetoverd tot een boeiend themapark.
Brühl (Duitsland)
Phantasialand in Brühl, vlak bij Keulen, staat voor een leuk dagje uit voor het hele gezin waar je veel plezier maakt.
Hoogezand - Sappemeer
Ballorig in Hoogezand is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!
Zillebeke (België)
Een dagje Bellewaerde Park, dat is avontuur verzekerd. Je vindt er attracties voor de hele familie.