Resultaat: 89 uitje(s)
Ter Apel
Laat je verwelkomen in Wonderwereld door de goedaardige reus Greurt en zijn vriendin de heks tante Beppie. Ga op speurtocht in het park en ontdek de spannende wereld van de dieren.
Zuidlaren
Attractiepark Sprookjeshof in Zuidlaren is een sprookjespark waar uitbeeldingen van vele beroemde sprookjes te zien zijn, zoals Assepoester, Peter Pan en Sneeuwwitje.
Drouwen
Een ideaal Attractiepark voor leuke dag uit! Voor één vaste prijs is het volop genieten van eten en drinken en allerlei verschillende attracties.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Slagharen
Wanneer je door de entreepoort loopt, stap je in een nieuwe wereld. Het lijkt wel alsof de tijd is terug gedraaid. Slagharen is een wereld vol avontuur!
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Hellendoorn
Verscholen in de bossen wachten ruim 30 spannende attracties bij Avonturenpark Hellendoorn!
Enschede
Chimpie Champ Enschede is de tweede locatie van een keten van binnenspeeltuinen met als thema 'Dieren en Jungle'.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Braamt
Het Land van Jan Klaassen in Braamt is het grootste pretpark van de Achterhoek.
Oosterhout
Chimpie Champ Oosterhout is de derde locatie van een keten van binnenspeeltuinen met als thema 'Dieren en Jungle'.
Wijchen
In Monkey Town Wijchen kunnen kinderen van 0 tot en met 12 jaar zich naar hartelust uitleven met speelgoed en speel-toestellen, die bij hen passen. Van mini klim en klautertoestellen tot een survivaltocht over touwbruggen.
Apeldoorn
De Julianatoren is een pretpark in de bosrijke omgeving van Apeldoorn. Het pretpark, heeft méér dan 60 spannende attracties, spectaculaire shows en grote evenementen.
Ticket vanaf € 9,75 per persoon
Best
Attractiepark DippieDoe, daar wil iedereen naartoe!
Volkel
Zowel bij regen als bij zonneschijn is er bij BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel voor iedereen meer dan genoeg te beleven.

Pretparken in Nederland

De bekendste pretparken in Nederland zijn de Efteling, Walibi, Madurodam, Plopsa Indoor, Toverland en Avonturenpark Hellendoorn. Maar er zijn ook diverse kleine pretparken, meestal overdekt, zoals die van ketens Ballorig en Chimpie Champ. Er is altijd wel een pretpark, groot of klein, bij jou in de buurt.

De kinderen kunnen dus in een mum van tijd in die leuke speeltuin zitten of van die wildwaterbaan af roetsjen. Er is enorm veel keuze, in diverse prijscategorieën. Een dagje weg hoeft niet duur te zijn, zeker niet met de korting die Dagtrip Doen voor je kan regelen.

Attractieparken met korting
Begin je dagje weg voordelig op Dagtrip Doen. Hier kun je namelijk voordelig toegangskaarten vinden voor de leukste en populairste attractieparken in Nederland, maar ook voor pretparken in Duitsland. De korting kan wel oplopen tot 50%. Prettig voor je portemonnee! Zo kun je ook ter plekke nog wat besteden.

Pretparken Duitsland
Wordt het Phantasialand, Legoland Discovery Centre, Movie Park Germany of Wunderland Kalkar? Een uitje is al bijna een korte vakantie als je kiest voor een van deze pretparken. Duitsland is een paradijs voor liefhebbers van een pretpark. Duitsland ligt bovendien naast de deur en genoemde Duitse pretparken liggen lekker dicht bij de grens.

Een dagje uit vol attracties
Een attractiepark biedt een hele dag plezier. Even lekker zorgeloos genieten van de kinderen en elkaar. Van de ene attractie naar de andere attractie in één van de vele pretparken in Nederland. Bekijk het aanbod en maak je keuze!

Pretparken in Nederland