Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 498 uitje(s)
Uithuizen
De Menkemaborg is een volledig ingericht huis met tuinen, grachten en singels, die samen een indrukwekkend beeld geven van het leven en wonen op een Groninger borg in de 18e eeuw.
Groningen
In onze overdekte speeltuin kunnen kinderen onder begeleiding van een ouder, naar hartenlust klimmen en klauteren. Ondertussen kunnen de ouders rustig toe kijken vanuit een kindvriendelijke, gezellige restaurant.
Appingedam
Museum Stad Appingedam is gevestigd in twee historische panden. De collectie van het museum bestaat grotendeels uit objecten die illustratief zijn voor de ontwikkeling van de stad Appingedam en de haar omringende regio Fivelingo.
Bad Nieuweschans
Fontana Resort Bad Nieuweschans is de meest complete wellness van Nederland. Door het herstellen van de lichamelijke en innerlijke balans krijg je weer nieuwe energie. Bij Fontana Resort Bad Nieuweschans keer je letterlijk en figuurlijk terug naar de bron.
Hoogezand - Sappemeer
Ballorig in Hoogezand is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!
Groningen
Geniet van de bruisende gezelligheid in- en rondom de grachten van Groningen.
Groningen
GR-ID in Groningen is een museum voor het grafisch ambacht, grafische kunst en vormgeving.
Groningen
Der Aa-kerk in Groningen is een gotische kruisbasiliek.
't Waar
De beeldentuin van Galerie Waarkunst ligt in een prachtige omgeving waar een permanente collectie van beelden wordt versterkt met wisselende tentoonstellingen.
Lauwersoog
Wadloopcentrum Pieterburen organiseert wadlooptochten vanuit Lauwersoog en Pieterburen. De tochten zijn zowel voor beginners als voor ervaren wadlopers.
Groningen
In Monkey Town Groningen zijn er zijn gigantische klim- en klautertoestellen met uitdagende tunnels en geheime gangen. En natuurlijk ook de bekende ballenbakken, superlego, glijbanen en luchtkussens.
Europa
Bij mensen thuis eten uit verschillende landen!Goed eten, gezellig, sfeervol.