Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 492 uitje(s) gevonden
Leek
Waar de drie provinciën Groningen, Friesland en Drenthe bij elkaar komen ligt het Landgoed Nienoord met zijn rijke historie. Op dit Landgoed is ook het Familiepark Nienoord gelegen. Een heerlijk park waar je kan genieten in een bosrijke omgeving als je er eens helemaal uit wilt zijn.
Groningen
In Het Nederlands Stripmuseum Groningen maak je kennis met bekende Nederlandse striphelden als DirkJan, Erik de Noorman, Agent 327 en Ollie B. Bommel.
Westerneiland
WADDENSTEE een vakantiehuis, tevens Bed and Breakfast. Geschikt voor 2-6 personen, eigen ingang met patio en houtkachel, terras op het zuiden. Buiten bevindt zich een jaquzzi en een sauna. Veel PRIVACY. Ideaal voor vakanties in eigen land. Wadlopen of Pieterpad? Wij halen en brengen u graag op de route van het Pieterpad. . Het Groninger landleven, 1 km van Pieterburen. Op loopafstand van cultureel erfgoed de Waddenzee. De keuken is volledig ingericht, voorzien van alle inbouwapparatuur. In de woonkamer kunt u uitkijken over de landerijen, via de schuifpui komt u op uw eigen terras. Boven bevinden zich twee slaapkamers elk voorzien van 2 boxpring bedden, die tevens uit elkaar en als enkel bed gebruikt kunnen worden, en een enkel bed. Babybedje aanwezig. Op de overloop is de ruime badkamer met Whirlpool, 2e toilet, wastafel en vrijstaande douche. Gratis Wifi, parkeren op terrein. Genieten van rust en ruimte in het Hoge Noorden.
Hoogezand
Het Noordelijk Busmuseum heet nu het Nationaal Busmuseum en staat in Hoogezand. In het museum staan bussen die zijn opgeknapt en in hun oorspronkelijke kleuren zijn geschilderd. Er is ook ruimte gemaakt voor het tentoonstellen van onder andere kniptangen, petten en uniformen. In fotoboeken en archiefkasten is veel informatie te vinden over de geschiedenis van het busvervoer. Ook zijn er diverse arrangementen beschikbaar.
Ezinge
Museum Wierdenland richt zich op de verhalen over het landschap en de cultuur van terpen en wierden in het noordelijk waddenkustgebied. Speciale aandacht is er voor de wierde Ezinge en het Nationaal Landschap Middag-Humsterland.
Leek
In het Familiepark kan de hele familie springen, glijden en rennen in de grote speeltuin met diverse glijbanen, klimkastelen, springkussens en draaimolens!
Harkstede Gn
Een klimpark is een geweldige ervaring voor jong en oud! Het parcours leg je af door van platform naar platform te lopen.
Lageland
Kom naar dit leuke Bed & breakfast!
Groningen
Samen een sprankelende middag door iets aktiefs te doen. Een workshop schilderen in combinatie met lekker eten, cocktails, buffet, diner. Alles om een leuke middag te hebben met een aantal leuke vrienden of collega's.
Door heel Nederland en België
Wil jij dit jaar een bedrijfsuitje organiseren waar je collega's over 10 jaar nog steeds over praten bij de koffieautomaat? Wat dacht je van het rijden in een echt Italiaans raspaard? Dit doe je maar 1 keer in je leven!
Veendam
De baan van golfclub De Compagnie is zonder meer uitdagend te noemen. Op een ruimte van 90 hectare is deze baan in twee gedeelten aangelegd.
Pieterburen
Bent u een dagje of weekend in het noorden van Groningen? Kom dan heerlijk relaxen in badhuis Waddenwellness.