Resultaat: 138 uitje(s)
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Valkenburg aan de Geul
Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Ontdek het Sprookjesbos spelenderwijs. Klimmen, draaien, vliegen, glijden of gewoon met zand spelen?
Sint Agatha
Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen is een leuke attractie gelegen in het charmante Brabantse land. Kinderen kunnen hier niet alleen heerlijk pannenkoeken eten maar ook spelen in het speelkasteel of tegen betaling midgetgolfen.
Alkmaar
Tussen Alkmaar en Bergen ligt speelderij "De Batavier". Een speelpark waar de tijd even lijkt stil te hebben gestaan. Er is genoeg te beleven voor zowel oudere kinderen als voor peuters.
Ticket vanaf € 6,00 per persoon
Oudkarspel
Een dagje uit beleef je buiten! Kom spelen in het grootste buitenspeelpark van Noord-Holland! Centraal gelegen in Recreatiegebied Geestmerambacht in Oudkarspel.
Ticket vanaf € 10,00 per persoon
Appeltern
Een dag vol met belevenissen voor het hele gezin. Je vindt De Tuinen van Appeltern tussen Nijmegen en Oss in het land van Maas & Waal.
Ticket vanaf € 6,95 per persoon
Leek
Waar de drie provinciën Groningen, Friesland en Drenthe bij elkaar komen ligt het Landgoed Nienoord met zijn rijke historie. Op dit Landgoed is ook het Familiepark Nienoord gelegen. Een heerlijk park waar je kan genieten in een bosrijke omgeving als je er eens helemaal uit wilt zijn.
Zeewolde
Hier kun je het sprookje van Hans & Grietje in het echt beleven. Een echt heksenhuisje vol behangen met snoep. Je kunt in het Heksenbos de kiezelsteen route of de broodkruimeltjes route lopen.
Dronten
Dit leuke pannenkoeken restaurant is gesitueerd in het mooiste bos van Flevoland. Je waant jezelf in een echt kabouterbos. In het bos kun je gratis een wandelroute volgen.
Lievelde
Het leukste pretpark in de Achterhoek is toch echt Megapret. Vooral gericht op kinderen, maar ook geschikt voor de hele familie.
Woudenberg
Het recreatieterrein Henschotermeer biedt volop mogelijkheden. Genieten van de mooie omgeving, zwemmen in het meer, je een piraat wanen op een piratenschip. Of bouw aan je eigen zandkasteel.
Grubbenvorst
Speeltuin Roeffen Mart in Grubbenvorst is een bosrijke speeltuin met 40 mooie en veilige speeltoestellen. De speeltuin is gratis en altijd open. Deze unieke speeltuin kan blijven bestaan door een kleine groep gedreven vrijwilligers.
Kamerik
Op Recreatieterrein Oortjespad in Kamerik is van alles te beleven: een kinderboerderij, bezoekerscentrum, peuterbadje, speeltoestellen en een visplas.