Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 214 uitje(s) gevonden
Voorthuizen
Heb je ook zin in een gezellig dagje uit? Kom dan naar Maïsdoolhof Voorthuizen. Hier kun je verdwalen tussen hoge maïsplanten in het Maïsdoolhof, plonsen tussen de maïskorrels in een maïsbad en nog veel meer.
Voorthuizen
De herinneringen van morgen worden vandaag gemaakt!
Rijsbergen
Ontdek de wereld van de 'zomerkoninkjes' op 'Het Aardbeienterras'. Rondleidingen, workshops, arrangementen, proeverijen, zelf plukken en zelf planten, het is allemaal mogelijk.
Heerhugowaard
Een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel meer.
Meppel
Ballorig in Meppel is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!
Zutphen
Ballorig in Zutphen is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer.
Hasselt (België)
Plopsa Indoor Hasselt nodigt alle kleine ploppertjes uit hun eerste ritje te maken in een van de 20 kriebelleuke attracties.
Bakkeveen
Doolhofpark & Bospaviljoen Bakkeveen is een pannenkoekenhuis in de bosrijke en toeristische plaats Bakkeveen.
Hengelo
Kinderen kunnen lekker de 'aap' uithangen in de apenkooi of dansen in de disco. Ook voor de allerkleinsten is er een eigen speelterrein.
Alkmaar
Tussen Alkmaar en Bergen ligt speelderij "De Batavier". Een speelpark waar de tijd even lijkt stil te hebben gestaan. Er is genoeg te beleven voor zowel oudere kinderen als voor peuters.
Loosdrecht
Deze overdekte speeltuin is een paradijs voor ieder kind. Ze kunnen glijden, klimmen, springen en draaien dat het een lieve lust is!
Eibergen
Kom een heerlijk dagje spelen bij Hof van Eckberge. Wij bieden mogelijkheden voor buitenspelen en binnen spelen. Leuk voor jong en oud!