Vermeldingsvoorwaarden

Uitjes.nl biedt een onafhankelijk platform waar alle aanbieders van uitjes/activiteit/locatie zich gratis kunnen presenteren. Eén website vol verrassende ideeën, tips en suggesties.

Je uitje, activiteit of locatie wordt eerst gecheckt. Indien nodig worden de door jou aangeleverde teksten aangepast. Het bijbehorende aangeleverde materiaal wordt bekeken op resolutie van het beeld en klantgerichte informatie. Wanneer informatie of materiaal niet voldoet, wordt het ook niet geplaatst.

Wil je jouw uitje, activiteit of locatie aanmelden op Uitjes.nl, klik dan hier en vul het formulier in.

Waar je op moet letten:
Behalve dat jouw activiteit moet passen in een van onze categorieën, zijn er nog een paar andere aandachtspunten waar je op dient te letten:

Uitjes of activiteiten 
Jouw uitje of activiteit moet openbaar en voor een breed publiek toegankelijk zijn, al dan niet met toegangsticket. Zorg ervoor dat jouw korte omschrijving niet langer is dan toegestaan, zo is het leesbaar voor de bezoekers van Uitjes.nl. 
De lange omschrijving van jouw uitje moet witregels, alinea's etc bevatten. 

Locatie
De locatie van jouw activiteit moet goed vindbaar zijn en daarom voorzien zijn van een bezoekadres.

Datum
Wanneer jouw uitje op een specifieke datum is, vermeld dit. Wanneer jouw uitje alleen beschikbaar is in bijvoorbeeld de zomer, maak dan gebruik van een datumreeks.

Afbeeldingen
De foto's moeten vrij van rechten zijn (eventuele kosten zullen op u worden verhaald) en mogen geen logo's of teksten bevatten denk aan: posters van een evenement. De hoofdafbeelding moet een leuke actiefoto zijn van het uitje zodat de bezoekers van Uitjes.nl meteen zien wat voor uitje het is. Voeg ook een bijpassende omslagfoto toe, wanneer deze niet is toegevoegd zal deze door Uitjes.nl worden toegevoegd. 
Handige websites voor afbeelding die vrij zijn van rechten: www.unsplash.com, www.pixabay.com en www.pexels.com.