Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 419 uitje(s) gevonden
Hengelo
Waar in andere musea zaalwachters rondlopen om je op de vingers te tikken als je te dicht bij een kunstwerk komt, is het motto in Techniekmuseum Heim "verboden af te blijven". In dit interactieve museum in Hengelo is alles aanwezig om het hele gezin enthousiast te laten worden over techniek. Leuk voor zowel jongens als meiden.
Ootmarsum
Het Openluchtmuseum Ootmarsum is een cultuur-historisch museum met verschillende collecties die de geschiedenis van de regio weergeven.
Raalte
Bekijk de imposante collectie motorfietsen van Max Middelbosch. Het museum biedt een overzicht van Amerikaanse motorfietsen van begin 1900 tot de jaren ’80.
IJsselmuiden
Hanzestad Kampen; de ideale omgeving en stad voor een ontspannen vaartocht. Bekijk het mooiste stadsfront van Nederland vanaf de IJssel of ontdek de rijke natuur van de IJsseldelta. Rondvaarten, verhuur motorbootjes en waterfietsen.
IJsselmuiden
Het GPS Moordspel is een leuke en interactieve manier om de stad Kampen beter te leren kennen. Door het ontvangen van tussenstanden en hints zal dit spel zeker het nodige fanatisme oproepen!
Hengelo
Hamam Het Oosten in Hengelo is uniek en staat voor wellness op z'n Oosters.
Deurningen
Sare Sauna & Beauty beschikt over 8 verschillende saunacabines: Banja sauna (houtgestookt), Aard sauna (houtgestookt), Panorama sauna, Aufguss sauna (+/- 60 pers.).
Nutter
Boerderij Spa zijn kleinschalige Spas op unieke plekken in eigentijds vormgegeven boerderijen.
Borne
Iedere woensdagavond kun je in de grote zaal van Kulturhus Borne genieten van een gevarieerd filmprogramma.
Gramsbergen
' t Hooge Holt is een groen en gezellig vakantiepark. Het bestaat uit meer dan 200 houten chalets en stenen villa's.
Den Ham
Vakantiepark De Lourenshoeve is een rustig en kleinschalig vakantiepark gelegen in het fraaie groene landschap van Twente.
Deventer
Vue is vooruitstrevend op het gebied van film, comfort, gastgerichtheid en beeld en geluid.