Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 891 uitje(s) gevonden
Hengelo
Kinderen kunnen lekker de 'aap' uithangen in de apenkooi of dansen in de disco. Ook voor de allerkleinsten is er een eigen speelterrein.
Ootmarsum
Het Openluchtmuseum Ootmarsum is een cultuur-historisch museum met verschillende collecties die de geschiedenis van de regio weergeven.
Raalte
Bekijk de imposante collectie motorfietsen van Max Middelbosch. Het museum biedt een overzicht van Amerikaanse motorfietsen van begin 1900 tot de jaren ’80.
Ommen
Geniet van een relaxte sloepentocht, beleef hilarische momenten op de funbikes en gril daarna jouw eigen stuk vlees op de BBQ.
Kampen
Door het jaar heen varen wij op verschillende data het prachtige rondje Kattegat! Vaar met ons mee!
Zwolle
Vaar mee met de BBQ boot door de grachten van Zwolle. Terwijl de boot rustig langs de mooie parken en grachtenpanden vaart, wordt er een complete barbecue voor u verzorgd. De drankjes aan boord zijn inclusief en onbeperkt, dus geen hoge rekening achteraf!
Hengelo
Hier brouwen wij natuurzuivere kwaliteitsbieren met de beste grondstoffen van het Twentse land. Onze bieren onderscheiden zich door hun smaak en het pure, regionale karakter.
Borne
Iedere woensdagavond kun je in de grote zaal van Kulturhus Borne genieten van een gevarieerd filmprogramma.
Gramsbergen
' t Hooge Holt is een groen en gezellig vakantiepark. Het bestaat uit meer dan 200 houten chalets en stenen villa's.
Den Ham
Vakantiepark De Lourenshoeve is een rustig en kleinschalig vakantiepark gelegen in het fraaie groene landschap van Twente.
Deventer
Vue is vooruitstrevend op het gebied van film, comfort, gastgerichtheid en beeld en geluid.
Hengelo
Uw teamuitje begint hier. Ga met ons op avontuur tijdens onze classic car rally in gerestaureerde Kever cabrio's of VW busjes. Mogelijk op elke gewenste locatie. Nostalgische tijden herleven.