Resultaat: 4278 uitje(s)
Doornenburg
Lingevaart Kano en Fietsverhuur ligt vlakbij kasteel Doornenburg. De Linge, die stroomt van Doornenburg naar Gorinchem, is een populaire rivier voor kanoërs. Geniet van de mooie en rustgevende omgeving met veel natuurlijke oevers, boomgaarden en graslanden.
Noordwijk
Bungalowpark de Gouden Spar biedt ruime, vrijstaande bungalows met verschillende mogelijkheden voor 4 - 7 personen per bungalow.
Rotterdam
Bed en breakfast in Rotterdam aan de maas. Heel dicht bij het centrum en gelegen aan de Rotte.
Zandvoort
De paden op, de lanen in... spring op de fiets met Behind The Beach!
Bourtange
Vlakbij de Duitse grens, in het prachtige Westerwolde (Zuid-Oost Groningen),ligt de vesting Bourtange.Een uniek historisch verdedigingswerk dat zijn gelijke niet kent. Heden en verleden gaan perfect samen in deze kleine, sfeervolle vestingstad. In 1580 gaf Willem van Oranje opdracht om op een zandrug in het Bourtangermoeras, op de grens met het huidige Duitsland, een fort aan te leggen.
Garderen
Huur een fiets en verken de Veluwe! De Veluwe leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je rijd vanaf de VeluweSpecialist binnen enkele meters de vrije natuur in.
Garderen
Verken de Veluwe met een tandem. Gegarandeerd hilariteit en gezelligheid! Weer eens wat anders dan een normale fietstocht
Haarlem
Bike Tours Haarlem geeft je mogelijkheid om Haarlem en omgeving écht te ontdekken. Met onze fietstour door het oude centrum van Haarlem en de prachtige omgeving ontdek je Haarlem en omgeving op z'n best.
Utrecht
Fietsroute Langbroekerwetering is een fietsroute van 53,8 km met als startpunt Duurstede. De Langbroekerwetering ligt tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Lek. Nadat de Kromme Rijn bij Wijk bij Duurstede in 1122 werd afgedamd, begon men het moerasgebied te ontginnen.
Afstand van 51.5km
Nissewaard
Verken de Hoeksche Waard eens op de fiets. Dit eiland bestaat uit ongeveer zestig eeuwenoude polders waarin het karakteristieke cultuurlandschap goed bewaard is gebleven. Ook kom je door Spijkenisse en...
Afstand van 47.6km
Huizen
Deze route neemt je mee door de natuur- en waterrijke omgeving van Huizen. Je rijdt onder meer langs de kust van het IJmeer en Gooimeer. Neem gerust de tijd om op een bankje een picknick te nemen en te...
Afstand van 38km
Bergen (NH)
Noord-Holland biedt je het perfecte landschap voor een unieke fietsroute. Waar anders rij je van het ene moment op het andere moment door een historische stad, een schitterend duinengebied en een schilderachtig...