Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 4382 uitje(s)
Laren Gld
Wij hebben een Nederlandse fietsfabrikant gevraagd om speciaal voor Unieke Uitjes een tandem cruiser te ontwerpen naar Amerikaans model. Wij hebben 26 tandemcruisers en drie éénpersoonsfietsen (totaal 55 personen) tot onze beschikking.
Laren Gld
Uniek in de Achterhoek. De fietstrein groepsfiets (ook wel skeltertrein of familiefiets genoemd). Wat is er gezelliger dan met zijn allen een toertocht of puzzelrit maken op een fietstrein?
Nijmegen
Je ziet heel veel van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen met deze gave stepspeurtocht. Met de step ben je razend snel en kun je overal komen!
Beek-Ubbergen
Het informatiecentrum heeft veel te bieden, zowel binnen als buiten. Kom oog in oog te staan met dassen, boomkikkers en andere dieren.
Dronten
Dit leuke pannenkoeken restaurant is gesitueerd in het mooiste bos van Flevoland. Je waant jezelf in een echt kabouterbos. In het bos kun je gratis een wandelroute volgen.
Hoenderloo
Het Nationale Park De Hoge Veluwe is één van de oudste en grootste nationale parken in Nederland. Al fiets- of wandelend kunt u genieten van dit afwisselende landschap.
Nijmegen
Aan de gezellige Nijmeegse Waalkade, aan de voet van Waalburg en Valkhof, ligt het Nationaal Fietsmuseum Velorama. Een juweel van een museum met fietsen, toebehoren, posters, vitrines en ladekasten met voor bezoekers toegankelijke documentatie.
Noordwijk
Bungalowpark de Gouden Spar biedt ruime, vrijstaande bungalows met verschillende mogelijkheden voor 4 - 7 personen per bungalow.
Rotterdam
Bed en breakfast in Rotterdam aan de maas. Heel dicht bij het centrum en gelegen aan de Rotte.
Otterlo
De natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is overweldigend. Heerlijk om te wandelen of de verschillende diersoorten te ontdekken.
Amsterdam
In teams fiets je door Amsterdam. Je fietst langs duurzame, sociale en verantwoorde ondernemingen en start-ups. Daar proef je de producten van het bedrijf.
Den Haag
Fietsen in Den Haag met gids, een leuke manier om de stad te bekijken! Ik ben stadsgids Jacqueline Alders en ik neem u mee van het Binnenhof naar het Vredespaleis.