Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 4369 uitje(s) gevonden
Rotterdam
Fietsen door Rotterdam. Een sportieve en verrassende manier om de stad leren kennen.
Haarlem
Bike Tours Haarlem geeft je mogelijkheid om Haarlem en omgeving écht te ontdekken. Met onze fietstour door het oude centrum van Haarlem en de prachtige omgeving ontdek je Haarlem en omgeving op z'n best.
Otterlo
De natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is overweldigend. Heerlijk om te wandelen of de verschillende diersoorten te ontdekken.
Den Haag
Fietsen in Den Haag met gids, een leuke manier om de stad te bekijken! Ik ben stadsgids Jacqueline Alders en ik neem u mee van het Binnenhof naar het Vredespaleis.
Amsterdam
Learn about the Amsterdam coffeeshop culture with its open-minded, progressive people and learn about the history of coffeeshops. By bike, foot or boat.
Amsterdam
Jouw team zit vast in het centrum van de stad (dit kan elke grote stad zijn), de pest is overal. Welk team speelt dit spel het slimst en zal als eerste uit de stad ontsnappen?
Den Burg - Texel
Het eiland ontdekken op een tandem met een uitdagende fietspuzzeltocht? Onze routes komen langs diverse historische en prachtige bezienswaardigheden op Texel.
Schoorl
Mountainbiken, een uitdagende sport vol actie! Schoorl is een uitdagende route met draaien en keren, felle klimmen en snelle afdalingen. Zowel voor beginners als ervarene.
Van 10-06-2021 t/m 19-12-2021
  Boat & Bike
Maastricht
Neem uw fiets mee naar Luik en fiets uw eigen route terug. Natuurlijk kunt u ook naar Luik fietsen en met de boot terug naar Maastricht.
Afstand van 42.5km
Arcen
Bossen, heide, rivierduinen, vennen en weilandjes… fietsend over de Looierheide en door het Broekhuizerbroek kom je een kleurrijk palet aan natuurschoon tegen. Bijzondere planten, een grote diversiteit...
Afstand van 38.7km
Oost West en Middelbeers
In dorpjes als Middelbeers en Diessem vind je vele bezienswaardigheden. In het Brabantse land fiets je vele kilometers door de uitgestrekte bossen. Vanuit Boutique Hotel en Grand Café De Beerze...
Afstand van 36km
Plasmolen
Niet alleen in het zuiden van Limburg vind je heuvels. Ook in het noorden van deze provincie geniet je van indrukwekkende vergezichten, uitgestrekte natuurgebieden en een rijke cultuurhistorie. Langs...