Resultaat: 4280 uitje(s)
Amsterdam
Learn about the Amsterdam coffeeshop culture with its open-minded, progressive people and learn about the history of coffeeshops. By bike, foot or boat.
Amsterdam
Johan Cruijff tour in Amsterdam Holland, where legends are born! Discover the roots of Amsterdam and Barcelona legend Johan Cruijff.
Den Burg - Texel
Het eiland ontdekken op een tandem met een uitdagende fietspuzzeltocht? Onze routes komen langs diverse historische en prachtige bezienswaardigheden op Texel.
Schoorl
Mountainbiken, een uitdagende sport vol actie! Schoorl is een uitdagende route met draaien en keren, felle klimmen en snelle afdalingen. Zowel voor beginners als ervarene.
Rotterdam
Fiets langs enorme containerschepen, kranen en industriële bouwwerken.
Rotterdam
Ontdek met deze gezellige fietstour alle highlights van Rotterdam! Al vanaf €15 per persoon.
Otterlo
Huur een fiets en verken de Veluwe! De Veluwe leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Je rijd vanaf de VeluweSpecialist binnen enkele minuten de vrije natuur in.
Otterlo
Cross dwars door de bossen en over de heidevlaktes met een mountainbike. De GPS wijst je hemelsbreed de weg.
Otterlo
Het leukste van een tandemtocht? Het levert gegarandeerd hilariteit en gezelligheid op! Perfect voor een dagje weg op de Veluwe
Hoenderloo
Kies voor een ruig en sportief uitje met de E-mountainbikes. Race door de modder en beleef pure snelheid, zonder moe te worden.
Hoenderloo
De GPS leid je hemelsbreed de weg waardoor je zelf kan bepalen of je dat fietspad door de bossen pakt, of toch dat smalle off-road paadje.
Hoenderloo
Met de tandem is een fietstocht altijd nog een stuk gezelliger! De route gaat langs verschillende highlights op de Veluwe. Een gezellig uitje!