Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 173 uitje(s) gevonden
Rotterdam
Fietsen door Rotterdam. Een sportieve en verrassende manier om de stad leren kennen.
Otterlo
De natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is overweldigend. Heerlijk om te wandelen of de verschillende diersoorten te ontdekken.
Beek-Ubbergen
Het informatiecentrum heeft veel te bieden, zowel binnen als buiten. Kom oog in oog te staan met dassen, boomkikkers en andere dieren.
Den Haag
Fietsen in Den Haag met gids, een leuke manier om de stad te bekijken! Ik ben stadsgids Jacqueline Alders en ik neem u mee van het Binnenhof naar het Vredespaleis.
Haarlem
Bike Tours Haarlem geeft je mogelijkheid om Haarlem en omgeving écht te ontdekken. Met onze fietstour door het oude centrum van Haarlem en de prachtige omgeving ontdek je Haarlem en omgeving op z'n best.
Otterlo
Fiets een extra lange fietstocht over de Veluwe. Want met een comfortabele E-bike kan je nog verder, zonder extra energie.
Rotterdam
Ontdek met deze gezellige fietstour alle highlights van Rotterdam! Al vanaf €15 per persoon.
Otterlo
Een uniek uitje op de Veluwe! De E-loopfiets is een kruising tussen een fiets, step en loopband. Zo 'loop' je al snel een lange tocht over de Veluwe
Hoenderloo
Met de tandem is een fietstocht altijd nog een stuk gezelliger! De route gaat langs verschillende highlights op de Veluwe. Een gezellig uitje!
Amsterdam
The Foxhunt is een Engelstalig, interactief spel voor groepen van 4 tot 7 personen waarin je meegenomen wordt naar 'The World of The Woods' in Amsterdam. Het meest intense en spannende vossenjacht ter wereld.
Beekbergen
Door een prachtig landschap met afwisselend water, bos en vergezichten voert een fietsroute je naar verrassende erven.
Voorst
Deze fietsroute voert door een weids landschap met ooievaars en molenwieken, langs de IJssel en over slingerende bospaadjes.