Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 6872 uitje(s) gevonden
06-08-2021
  Ballade van Bodie
Schagen
Filosofische western over de spookstad Bodie
03-09-2021
  Stadswandeling Middelburg
Middelburg
Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Middelburg.
06-08-2021
  Lucht bespiegelingen
Stompetoren
Muziektheater over het klimaat en de lucht
30-07-2021
  PLUK de DAG zomeruitje
Sint Nicolaasga
Alleen of samen! Mindful wandelen, samen met aandacht een lunch bereiden en eten, daarna lekker ontspannen met mindful yoga oefeningen!
31-07-2021
  Drive In Bioscoop
Den Bosch
Den Bosch verandert op weer in een unieke Amerikaanse Drive In Bioscoop. Beleef vanuit je eigen auto een film op een MEGA scherm.
31-07-2021
  HeartFire Concert
Amsterdam
Rainer Scheurenbrand in Concert De Mi Selva Tour 2021 Prachtige medicine music die diep in het hart raakt en je laat thuiskomen bij jezelf.
03-08-2021
  Schatzoeken
Kessel
Help Kapitein "Johnny Silver" en zijn matroos "Pieternel", zij zijn op zoek naar bemanningsleden om te helpen zoeken naar de schatkist in het kasteel!
07-08-2021
  Streekmarkt
Ryptsjerk
De 3de Streekmarkt bij de Vertakking te Ryptsjerk.
04-09-2021
  Western Experience
Rosmalen
Beleef plezier in Amerikaanse stijl!
28-08-2021
  Walk Art Markt
Zeist
Walk Art Markt Zeist 2021 is een kunst- en kunstnijverheidsmarkt met dit jaar circa 70 kramen, gratis toegankelijk in hartje Zeist aan de Slotlaan.
05-09-2021
  Stadswandeling Utrecht
Utrecht
Met de straten en stegen van de binnenstad als decor trakteert de verhalenverteller je op een betoverende historische vertelvoorstelling.
29-07-2021
  De Bello Safari
Vinkeveen
Vier uur all-inclusive polderplezier langs het oude spoor in Vinkeveen.

Dagje weg
Hier vind je unieke zomerse evenementen in eigen land. Er is tijdens de Nederlandse zomervakantie zoveel te beleven dat het bijna zonde is om naar het buitenland te gaan. Kies je dagje weg uit deze handige categorie of bekijk de overige categorieën. Ze puilen uit met leuke uitjes voor de zomervakantie. Dagtrip Doen verzameld alle leuke activiteiten in Nederland en vlak over de grens.

Diverse attractieparken, musea en dierentuinen grijpen de vakantie aan om uit te pakken met speciale evenementen. Deze kun je hier vinden. Van een uitstapje naar de Oosterse Bazaar in Museumpark Orientalis tot de jungle in de Orchideeën Hoeve. Daarnaast zijn er talloze tijdelijke, speciale tentoonstellingen in musea. De zomer is ook een uitgelezen mogelijkheid om in alle rust kunst en cultuur tot je te nemen.

Zomerse uitjes
Check onze website, pak de zonnebrand in en trek de deur achter je dicht. Deze zomer moet je beleven! De redactie zal deze categorie blijven aanvullen om zo lekker veel keus te kunnen bieden. Ken je zelf een zomers uitje dat niet mag ontbreken in dit overzicht? Tip dan de organisatie over de gratis mogelijkheid om de activiteit of het evenement onder de aandacht te brengen.

Een zomervakantie vol festivals, tentoonstellingen, evenementen, pretparken en dierentuinen. Of lekker zwemmen, fietsen, wandelen. En in de avonduren de stad in en het dagje uit besluiten op een terras. Ga je liever echt op vakantie in eigen land? En heb je een bestemming gekozen? Gebruik dan de kaart om te zien wat daar allemaal te beleven is. Leve de zomervakantie! Veel plezier!