Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 10593 uitje(s)
02-10-2022
  Tuinen Beeckestijn
Velsen-Zuid
Geniet iedere eerste en derde zondag van de maand van de rijke cultuurhistorie van buitenplaats Beeckestijn tijdens een rondwandeling door huis en tuinen..
16-10-2022
  Stadswandeling
Naarden-Vesting
Ga mee stadswandelen in Vesting Naarden! Iedere derde zondag van de maand om 12.30 uur. Reserveren niet nodig.
01-10-2022
  Fort Harssens
Den Helder
Ga je mee met een rondleiding door dit geweldige fort? Het voor velen onbekende “Fort op de Harssens”, als pantserfort door Nederlanders gebouwd tussen 1880 en 1886, toen en nu onderdeel van de Stelling Den Helder.
02-10-2022
  Fort Kijkuit
Kortenhoef
Wil je eens rondkijken op Fort Kijkuit onder begeleiding van een boswachter en fortengids!
02-10-2022
  Hoofdhuis en tuinen
Velsen-Zuid
Geniet iedere eerste en derde zondag van de maand van de rijke cultuurhistorie van buitenplaats Beeckestijn tijdens een rondwandeling door huis en tuinen.
30-10-2022
  Ontdek de geluiden
's-Graveland
Ga samen met de boswachter opzoek naar de geluiden van het bos. Wat hoor je? En waar komen die geluiden vandaan? Deze wandeling is speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar en duurt anderhalf uur.
02-10-2022
  WadExpeditie
Schiermonnikoog
WadExpedities voor jonge en oudere avonturiers; Varen, ontdekken en volop beleven. Het meest leerzame avontuur op de Waddenzee voor jonge en oudere avonturiers!
09-10-2022
  Kamelensafari
Berlicum
Bent u benieuwd naar het leven van een kameel op de Kamelenmelkerij, of wilt u de uniek dieren van dichtbij bewonderen, kom dan naar een van onze kamelensafari.
01-10-2022
  Otter vaarexcursie
Sint Jansklooster
Speciale vaarexcursie in het jaar van de otter. Ontdek De Wieden door de ogen van de otter. Tijdens onze vaartocht liggen otters lekker te slapen in de rietkragen.
20-10-2022
  Jutterstocht
Schiermonnikoog
Wanneer de storm over het eiland raast, gaat het bloed van de jutter sneller stromen: wat zal er nu weer aanspoelen?
06-10-2022
  De Beulakerwijde
Sint Jansklooster
Zwerf je mee op de open excursieboot over de Beulakerwijde en langs het verdronken dorp Beulake?
09-10-2022
  Vaartocht
Kraggenburg
Vaar mee over het Zwarte Meer naar de jungle van het Vogeleiland. Het Vogeleiland ligt midden in het Zwarte Meer. Op het water zitten het hele jaar vogels.

Dagje weg
Hier vind je unieke zomerse evenementen in eigen land. Er is tijdens de Nederlandse zomervakantie zoveel te beleven dat het bijna zonde is om naar het buitenland te gaan. Kies je dagje weg uit deze handige categorie of bekijk de overige categorieën. Ze puilen uit met leuke uitjes voor de zomervakantie. Dagtrip Doen verzameld alle leuke activiteiten in Nederland en vlak over de grens.

Diverse attractieparken, musea en dierentuinen grijpen de vakantie aan om uit te pakken met speciale evenementen. Deze kun je hier vinden. Van een uitstapje naar de Oosterse Bazaar in Museumpark Orientalis tot de jungle in de Orchideeën Hoeve. Daarnaast zijn er talloze tijdelijke, speciale tentoonstellingen in musea. De zomer is ook een uitgelezen mogelijkheid om in alle rust kunst en cultuur tot je te nemen.

Zomerse uitjes
Check onze website, pak de zonnebrand in en trek de deur achter je dicht. Deze zomer moet je beleven! De redactie zal deze categorie blijven aanvullen om zo lekker veel keus te kunnen bieden. Ken je zelf een zomers uitje dat niet mag ontbreken in dit overzicht? Tip dan de organisatie over de gratis mogelijkheid om de activiteit of het evenement onder de aandacht te brengen.

Een zomervakantie vol festivals, tentoonstellingen, evenementen, pretparken en dierentuinen. Of lekker zwemmen, fietsen, wandelen. En in de avonduren de stad in en het dagje uit besluiten op een terras. Ga je liever echt op vakantie in eigen land? En heb je een bestemming gekozen? Gebruik dan de kaart om te zien wat daar allemaal te beleven is. Leve de zomervakantie! Veel plezier!