Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 9966 uitje(s) gevonden
30-07-2021
  Pluk de dag workshop
Sint Nicolaasga
Alleen of samen wandelen, lunch bereiden en eten, daarna lekker ontspannen met yoga oefeningen!
15-08-2021
  Kruidenwandeling
Almere
Ontdek kruiden en hun werking tijdens een kruidenwandeling in het Almeerderhout. Waar worden bepaalde planten voor gebruikt en wat kun je er zelf mee doen op een veilige manier?
10-07-2021
  Streekmarkt
Ryptsjerk
De 3de Streekmarkt bij de Vertakking te Ryptsjerk.
05-09-2021
  Stadswandeling Utrecht
Utrecht
Met de straten en stegen van de binnenstad als decor trakteert de verhalenverteller je op een betoverende historische vertelvoorstelling.
11-07-2021
  De Bello Safari
Vinkeveen
Vier uur all-inclusive polderplezier langs het oude spoor in Vinkeveen.
17-07-2021
  Stiltewandeling Drents-Friese Wold
Appelscha
Ontdek op een ontspannen manier de rust en de natuur van het Drents-Friese Wold. Dwaal mee door bossen en velden, laat de stilte op je inwerken. Een wandeling voor wie net wat meer diepgang wil beleven.
21-08-2021
  Volle maan Wandeling
Almere
Maak een maanwandeling door de donkere bossen van het Almeerderhout. De gids van staatsbosbeheer vertelt verhalen en zorgt voor warme chocolademelk en geroosterde marshmallows.
04-09-2021
  Stadswandeling Zierikzee
Zierikzee
Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert de StoryTrail stadswandeling Zierikzee. Een fantastische verhalenverteller gidst je door door de stadsgeschiedenis.
08-08-2021
  Seizoenswandeling Hondsrug
Drouwen
Kom naar Buitencentrum Boomkroonpad voor een wandeling over de Hondsrug. De gids van Staatsbosbeheer vertelt je alles over het seizoen.
Van 03-09-2021 t/m 26-09-2021
  Theaterspektakel NOORD
Zuidbroek
NOORD is een spannende en magische theatervoorstelling over de onvoorspelbaarheid van ons bestaan. Over durf, doorzetten en de kracht van samenwerking.
Van 01-09-2021 t/m 26-09-2021
  Kunstdagen Wittem
Wittem
Expositie van prachtige kunst tijdens de Kunstdagen Wittem in de prachtige oude kloosterbibliotheek en de kloostertuin van Klooster Wittem. Welkom!
Van 18-08-2021 t/m 01-10-2021
  Belviche
Amsterdam
De Belviche, vodka-ceviche met Belvedere cocktails, exclusief verkrijgbaar bij Amsterdams restaurant Sjefietshe

Dagje weg
Hier vind je unieke zomerse evenementen in eigen land. Er is tijdens de Nederlandse zomervakantie zoveel te beleven dat het bijna zonde is om naar het buitenland te gaan. Kies je dagje weg uit deze handige categorie of bekijk de overige categorieën. Ze puilen uit met leuke uitjes voor de zomervakantie. Dagtrip Doen verzameld alle leuke activiteiten in Nederland en vlak over de grens.

Diverse attractieparken, musea en dierentuinen grijpen de vakantie aan om uit te pakken met speciale evenementen. Deze kun je hier vinden. Van een uitstapje naar de Oosterse Bazaar in Museumpark Orientalis tot de jungle in de Orchideeën Hoeve. Daarnaast zijn er talloze tijdelijke, speciale tentoonstellingen in musea. De zomer is ook een uitgelezen mogelijkheid om in alle rust kunst en cultuur tot je te nemen.

Zomerse uitjes
Check onze website, pak de zonnebrand in en trek de deur achter je dicht. Deze zomer moet je beleven! De redactie zal deze categorie blijven aanvullen om zo lekker veel keus te kunnen bieden. Ken je zelf een zomers uitje dat niet mag ontbreken in dit overzicht? Tip dan de organisatie over de gratis mogelijkheid om de activiteit of het evenement onder de aandacht te brengen.

Een zomervakantie vol festivals, tentoonstellingen, evenementen, pretparken en dierentuinen. Of lekker zwemmen, fietsen, wandelen. En in de avonduren de stad in en het dagje uit besluiten op een terras. Ga je liever echt op vakantie in eigen land? En heb je een bestemming gekozen? Gebruik dan de kaart om te zien wat daar allemaal te beleven is. Leve de zomervakantie! Veel plezier!