Verfijn je zoekopdracht

Dagje weg
Hier vind je unieke zomerse evenementen in eigen land. Er is tijdens de Nederlandse zomervakantie zoveel te beleven dat het bijna zonde is om naar het buitenland te gaan. Kies je dagje weg uit deze handige categorie of bekijk de overige categorieën. Ze puilen uit met leuke uitjes voor de zomervakantie. Dagtrip Doen verzameld alle leuke activiteiten in Nederland en vlak over de grens.

Diverse attractieparken, musea en dierentuinen grijpen de vakantie aan om uit te pakken met speciale evenementen. Deze kun je hier vinden. Van een uitstapje naar de Oosterse Bazaar in Museumpark Orientalis tot de jungle in de Orchideeën Hoeve. Daarnaast zijn er talloze tijdelijke, speciale tentoonstellingen in musea. De zomer is ook een uitgelezen mogelijkheid om in alle rust kunst en cultuur tot je te nemen.

Zomerse uitjes
Check onze website, pak de zonnebrand in en trek de deur achter je dicht. Deze zomer moet je beleven! De redactie zal deze categorie blijven aanvullen om zo lekker veel keus te kunnen bieden. Ken je zelf een zomers uitje dat niet mag ontbreken in dit overzicht? Tip dan de organisatie over de gratis mogelijkheid om de activiteit of het evenement onder de aandacht te brengen.

Een zomervakantie vol festivals, tentoonstellingen, evenementen, pretparken en dierentuinen. Of lekker zwemmen, fietsen, wandelen. En in de avonduren de stad in en het dagje uit besluiten op een terras. Ga je liever echt op vakantie in eigen land? En heb je een bestemming gekozen? Gebruik dan de kaart om te zien wat daar allemaal te beleven is. Leve de zomervakantie! Veel plezier!

Totaal 3041 uitjes gevonden
Van 26-09-2019 t/m 20-10-2019
The Book of Mormon in Carré
Amsterdam
Voorstelling over twee mormoonse jongens die op een zendingsmissie naar Afrika worden gestuurd.
Enschede
Museum Jannink is gevestigd in de oude spinnerij van de firma Jannink. Het museum vertelt over wonen en werken in Twente.
Cinema Hengelo is te vinden in het hartje van Hengelo. De bioscoop is voorzien van vijf zalen met in totaal 834 stoelen. Naast het reguliere filmprogramma worden er ook regelmatige evenementen georganiseerd, zoals Ladiesnights, Kidsparties, High Tea's en dergelijke.
IJmuiden aan Zee
Een bedrijfsuitje blokarten op het breedste strand van Nederland!
Van 23-02-2019 t/m 03-03-2019
Voorjaarsvakantie in het Muiderslot
Muiden
Speciale familierondleidingen tijdens de voorjaarsvakantie.
Biddinghuizen
Zin om met een speedboot het water op te gaan en te waterskien of wakeboarden. Of wil je gewoon lekker vanuit de speedboot zonnen, zwemmen, tuben of banaanvaren. Ga dan met Tomboard in Biddinghuizen lekker rondvaren op het Veluwemeer.
Amsterdam
A’DAM&Co. is de members club voor de Amsterdamse creatieve geest, gelegen op de 18e verdieping van de A’DAM Toren.
Schin op Geul
Tijdens deze belevingstocht brengt u een bezoek aan het werkfront van de blokbrekers en ontdekt u een geheime kapel uit de tijd v/d Franse bezetting. Na afloop van dit avontuur ontvangt u koffie en echte Limburgse vlaai op een prachtige kasteelhoeve.
Diever
Bed and Breakfast in Drenthe. Onze appartementen en B&B Aangenaam in Diever zijn gevestigd op een 3000m2 groot terrein. Met een woonboerderij, een boomgaard, speelweide en een bar, recreatieruimte, terras.
Haarsteeg
Net voor je de kans krijgt om de bal het doel in te trappen, wordt je opeens keihard naar achteren getrokken. Gemiste kans en opeens gaat de tegenpartij er met de bal vandoor. Een superleuk spel waarbij je wellicht scoort voor het leven...!