Verfijn je zoekopdracht

Even lekker shoppen
Op een zaterdag ziet het zwart van de mensen in de winkelstraten van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden. Ze struinen de winkels af, pauzeren op een terrasje en besluiten het dagje weg met een hapje. Shoppen is een razend populair tijdverdrijf. En sinds de komst van koopavonden en koopzondagen is het niet alleen op zaterdagmiddag druk in de stad. Shoppen doen we inmiddels de hele week door.

Niet alleen de binnensteden stromen vol tijdens vrije uurtjes. Je kunt tegenwoordig een compleet uitje plannen naar grote winkelcentra aan de rand van de stad, of naar een gezellige bazaar. Daar is van alles te vinden en heerst een ontspannen, gezellige sfeer. Daar kan online winkelen niet tegen op.

Goedkoop winkelen. Naar de outlet
In een outlet store koop je kleding of schoenen direct bij de fabrikant. Kies voor een speciale factory outlet center, zoals Batavia Stad of Designer Outlet Roermond, en je bent de hele dag aan het winkelen. Daar verkopen tal van fabrikanten gezamenlijk hun producten en kun je een heerlijk dagje winkelen.

De prijzen in een kleding outlet liggen doorgaans aanzienlijk lager dan in een normale winkel. Ook kun je er licht beschadigde artikelen vinden en voorraden die over zijn. Slag je slag en shop voordelig!

Bazaar. Een overdekte markt
Naar een bazaar ga je niet alleen om inkopen te doen. Deze overdekte markten staan bekend om de gezellige sfeer, de levendigheid en de etensgeuren. Maar lekker winkelen kan natuurlijk ook. De talloze kraampjes bieden een grote diversiteit aan producten. Van kleding tot fietsen en van streekproducten tot boeken.

Totaal 13 uitjes gevonden
Utrecht
The Wall in Utrecht ligt direct aan de A2 en herbergt een belevings- en winkelcentrum. Tevens is het een geluidsscherm tussen de snelweg en het achterland van Utrecht Leidsche Rijn. Winkelen, ontspannen, inspiratie opdoen, spelen en genieten van de bijzondere architectuur.
Utrecht
Waan je even in een andere wereld op de Utrechtse Bazaar. Geniet van de gezelligheid en ontdek wat de Utrechtse Bazaar allemaal te bieden heeft. Waar anders vind je lekker eten, plezier en een enorme keuze aan voordelige producten onder één dak? En parkeren is gratis.
Amsterdam
Worlds First Condom Speciality Shop.
Lelystad
Wie van mode houdt, komt naar Batavia Stad. In sfeervol ingerichte straatjes vind je meer dan 100 winkels en 250 grote modemerken, die standaard 30-70% korting geven op hun collecties.
Ulft
Achterhoek Bazaar in Ulft is dé overdekte zondagmarkt in de Achterhoek! Op de Achterhoek Bazaar vind je allerlei producten en diensten uit de regio. Een nieuw concept in hartje Achterhoek, in de SSP Hal op het DRU Industriepark in Ulft.
Rotterdam
Markthal Rotterdam is het grootste kunstwerk ter wereld en moet je zeker eens bezoeken.
Schiedam
De grootste, gezelligste en leukste kinderbeurs van Nederland. Nieuw én 2e hands items voor kids van 0 tot 10 jaar!
Roermond
Designer Outlet Roermond is een uniek winkelcentrum. Maar liefst 150 winkels en 200 merken hebben hier een outlet store gevestigd, waardoor de kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 70%. Met cafés, restaurants en een kinderspeelplaats is het een compleet dagje winkelen.
Rotterdam
Er uitzien als een ‘natural beauty’? Bij dit event leren onze professionele visagisten u om een perfecte basis en dag make-up aan te brengen.
Uden
Just B, wees jezelf zegt alles over de beurs. De beurs is voor iedereen en alles staat in het teken van jezelf verwennen en verzorgen.