Batavia Stad Outlet

Lelystad

Laat je modehart sneller kloppen en ervaar zelf wat hét fashion outlet shoppingcentrum van Nederland te bieden heeft. Batavia Stad, in Lelystad, is 7 dagen per week geopend, van 10.00 tot 18.00 uur.

In en om Batavia Stad
Wil je tussen het shoppen door even bijkomen en genieten van een tussendoortje of een uitgebreide lunch? Dan kun je in Batavia Stad neerstrijken in één van de gezellige grand cafés, of restaurants. Maar ook óm Batavia Stad is van alles te doen.

Je kunt o.a. een kijkje gaan nemen op de Bataviawerf bij de replica van het schip de Batavia. Het Markermeer ligt op loopafstand, en in het Nieuw Land museum kun je de geschiedenis van Flevoland opnieuw beleven.

Google Maps

Adres

Batavia Stad Outlet Shopping
Bataviaplein 60
8242 PN Lelystad

Uitjes in de buurt

Reviews van Batavia Stad Outlet

12 January 2013

Stonden uren in de file om er te komen. Eenmaal aangekomen zwaar teleurgesteld, omdat de prijs en kwaliteit erg misleidend was.

Natalie

9 March 2014

Wat een leuk centrum! Was er een paar jaar geleden geweest, maar het is veel groter geworden sindsdien. Je kan er nu echt leuk winkelen en ook heerlijk op een terrasje zitten. En wat je in de winkels kan kopen is echt de mode van nu. Een geslaagd dagje uit!

Sophia

18 May 2014

Het is erg leuk! En je hebt hele leuke kleren. Ik wilde vandaag ook gaan met mijn ouders, maar die wilde niet :-(. Maar ik geef het een 8, omdat je lekker op een terrasje kan zitten en ook gezellig kan winkelen. Super stad!

Kaylee

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.