Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 340 uitje(s) gevonden
Urk
Het museum wil met de collectie de aandacht vestigen op de geschiedenis van Urk.
Lelystad
Przewalskipaarden, wilde zwijnen, ooievaars, elanden en otters vormen slechts een greep uit de bonte dierenverzameling van Natuurpark Lelystad. In dit bijzondere park in de voormalige Zuiderzee lijkt het alsof alle wilde dieren in de vrije natuur leven.
IJsselmuiden
Batavia's Goudjacht is een meeslepend handelsspel dat bol staat van de leuke activiteiten op een unieke en te gekke locatie: Bataviawerf Lelystad
Almere Haven
Almere Veertje verzorgt rondvaarten en Citytours in Almere.
Lelystad
Bij Educatieve Boerderij de Huif in Lelystad is veel te doen. Breng een bezoek aan de boerderijdieren of maak een tocht in één van de huifkarren.
Door heel Nederland en België
Wil jij dit jaar een bedrijfsuitje organiseren waar je collega's over 10 jaar nog steeds over praten bij de koffieautomaat? Wat dacht je van het rijden in een echt Italiaans raspaard? Dit doe je maar 1 keer in je leven!
Almere
Pampus, het legendarische eiland voor de kust van Almere. Vaar met een klassieke boot naar het forteiland in de voormalige Zuiderzee.
Biddinghuizen
Ideaal als teambuildingsactiviteit! Het Obstacle Run parcours van Flevonice heeft alle elementen voor een te gekke uitdaging: water-, modder- en indrukwekkende klimobstakels!
Heel Nederland en België
Een totaaloverzicht aan ideeën voor je Kinderfeestje thuis. Kiezen en bestellen en gemakkelijk je spullen in huis. Verzending in heel Nederland en België.
Diverse locaties
Herbeleef uw schooltijd samen met uw collega’s en ga voor 1 dag terug de schoolbanken in! Wie halen de hoogste cijfers en gaan met het beste rapport naar huis?
Diverse locaties
Altijd al een geheim agent willen zijn? Dan is dit uw kans! Dit is een spel vol met raadsels, achtervolgingen, behendigheid en team challenges.
Bij jou thuis
Creatief Atelier STOER verzorgt veel workshops met Powertex (textielverharder). Er zijn workshops voor één dagdeel en workshops voor meerdere dagdelen.