Mannen Uitjes

1
Mannen weekend

Mannen weekend

E-Flyboarding Experience Center biedt de perfecte activiteiten voor een mannenweekend. 
Ervaar hoe het is om op 2 waterstralen, 2 meter hoog te vliegen!

Meer informatie

2
F.A.T. Max Tour

F.A.T. Max Tour

Maak een fantastische tour op de Veluwe met de brute FatMax elektrische step! De start is in Ede of Lunteren.

Meer informatie

3
E-puch verhuur

E-puch verhuur

Op een relaxte én milieuvriendelijke manier het eiland Texel ontdekken? Huur dan een E-puch bij Texel Cruiser!

Meer informatie

4
Bierproeverij met hapjes

Bierproeverij met hapjes

Bierproeverij met bijpassende hapjes, zes bieren met een goed verhaal en een spijscombinatie, bij jou thuis!

Meer informatie

5
Wipeout

Wipeout

Iedereen kent het wel, het razendpopulaire tv-programma Wipeout! Heb jij dat uitdagende parcours altijd al eens willen uitproberen?

Meer informatie

6
E-Flyboarding

E-Flyboarding

Ervaar het onwerkelijke en heerlijke gevoel van vrijheid!  Vlieg boven het water heen en weer op 1 à 2 meter hoogte.

Meer informatie

7
Autorally

Autorally

Leuke autorally waarmee je een halve dag  zoet bent. Te starten vanuit vele locaties in heel NL, de RLLY app leidt je en toont leuke opdrachten! 

Meer informatie

8
Driften

Driften

Staat driften ook op jouw verlanglijstje? Wil jij ook een ware Fast & Furious ervaring meemaken? Kom dan driften bij Fundustry!

Meer informatie

9
Bierbrouwen

Bierbrouwen

Bij proefbrouwerij 'Het Vaghevuur' kunt u met vrienden, familie of collega's een eigen brouwdag houden. Een heerlijke dag, met lunch en hapjes, veel biertjes en een perfect eigen gebrouwen bier.

Meer informatie

10
Coronel Kartracing

Coronel Kartracing

Beleef een echte race op de spectaculairste kartbaan van Nederland.

Meer informatie

11
Quadrijden en Paintballen

Quadrijden en Paintballen

Lekker offroad scheuren over heuvels, door scherpe bochten en diepe modder. Daarna kan je paintballen op een toffe locatie.

Meer informatie

12
Rotterdamse Voetbal Tour

Rotterdamse Voetbal Tour

Rotterdam

Meer informatie

13
Powerkiten

Powerkiten

Alle stranden!- Powerkiten met grote, krachtige vliegers op het strand met vrienden of collega’s! Hartstikke leuk voor jong en oud, want iedereen kan het leren.

Meer informatie

14
Tandem Skydive

Tandem Skydive

De Tandemsprong is de meest eenvoudige manier om kennis te maken met parachutespringen. Je hoeft er bijna niets voor te doen, alleen een dosis durf en motivatie

Meer informatie

15
Ferrari California rijden

Ferrari California rijden

Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Kruip achter het stuur deze snelle Ferrari California. 

Meer informatie

16
F1® Racing Centre

F1® Racing Centre

In The Wall in Utrecht wordt op 1 juni een ruimte geopend waarin 60 racesimulatoren verdeeld over drie grids staan. Je speelt de F1 2019 game van Codemasters.

Meer informatie

17
Workshop Kickboksen

Workshop Kickboksen

Ga met jouw team de uitdaging aan en kies voor een workshop Kickboksen, Funboksen, H.I.I.T of een combinatie hiervan bij Back2thegym. Onze workshops zijn voor iedereen die niet vies is van een potje zweten!

Meer informatie

18
Paintball Enschede

Paintball Enschede

Paintball spelen op één van de mooiste bosvelden van Nederland doe je bij ons. In een spel vol spanning kun je het opnemen tegen vrienden of collega's.

Meer informatie

19
Best Of Stand-Up

Best Of Stand-Up

Live comedy line-up shows met een MC en drie  comedians, vaak aangevuld met een opkomend talent.
Een avond gegarandeerd lachen, alleen of met je vrienden!

Meer informatie

20
Stuntrijder voor één dag

Stuntrijder voor één dag

Natuurlijk is een slipcursus, of liever gezegd, een anti-slipcursus best wel leuk en zeker nuttig om te doen. Vandaag gaat het om echte autobeheersing.

Meer informatie

Mannen Uitjes

Bij mannen uitjes wordt er meteen gedacht aan voetbal, bier en auto’s, hoewel dit al snel klinkt als een geweldig mannen uitje zijn dit niet de enige opties! Mannen hebben vaak niet veel meer nodig dan een bal en een biertje voor vermaak maar wat nou als er verder wordt gekeken? Wat komen we dan nog meer tegen? 

Op pad met vrienden

Wanneer het zonnetje eindelijk weer eens lekker schijnt in Nederland is het ideaal om met jouw vrienden een dagje weg te gaan. En niets is eigenlijk lekkerder om met de mannen naar buiten te gaan! Een ritje op de quad, nou eerder scheuren en crossen door de modder laat iedere kerel zich weer een paar jaar jonger voelen! Je kan het natuurlijk ook groter aanpakken met jouw vriendengroep en met een terreinwagen door een ruig parcours heen te rijden. Of gewoon ouderwets een potje voetballen? Net iets te simpel, ooit gehoord van bubbelvoetbal dan? Of voetgolf?

Wil jij even terug te tijd in met jouw vrienden. Dan zijn de Highland Games een perfecte keuze. Boomstammen werpen, touwtrekken en spijker rammen, kan het nog mannelijker? Je kan ook gewapend met een boog deelnemen aan de Archery Tag en ga de strijd aan. Strijdlustig geworden? Met paintballen, lasergamen of een potje karten kan je ook de perfecte middag tegemoet gaan en al je maten verslaan.

Een typische herentaak is achter de barbecue staan tijdens een gezellige familiedag en hier wordt dan uitbundig bijgepraat door de mannen met een biertje in de hand. Ben jij geen kei in het bereiden van vlees? Ga er dan een dagje op uit voor een BBQ-workshop en zorg ervoor dat jij niet alleen let of de biertjes nog vol zijn maar ook zorgt voor het lekkerste vlees van de BBQ van de buurt! 

Klinkt bier ook als muziek in jouw oren? Voor de echte bierliefhebbers is het perfecte uitje om naar een bierbrouwerij toe te gaan. De echte bierkenners kennen het wel, van een pilsje tot aan een speciaal biertje je kan het allemaal proeven tijdens de rondleiding. Als kers op de taart ga je aan het einde van de rondleiding zelf bierbrouwen, dan kan er gekeken worden welke mannen echte bierkenners zijn. 

Op Uitjes.nl wordt er een groot aanbod mannenuitjes aangeboden waardoor iedere vriendengroep het zeker moet lukken om een bijpassend uitje te vinden. Het belangrijkste is dat je er heerlijk een dagje uit bent met je gabbers, de hele dag over alleen maar mannendingen kan praten en hier uiteraard met volle teugen van geniet!

Liever wat stoerder?
Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende activiteiten speciaal voor mannen, van voordeeluitjes tot de meest unieke ervaringen. Heb jij er weleens aan gedacht om een straaljager te besturen, het is allemaal mogelijk! Voor de echte autokenners, de mannen die zich een F1 coureur voelen, zijn er diverse activiteiten om in een té gekke auto te rijden denk aan een Ferrari California, Lamborghini Gallardo, Tesla of in een Audi R8! Wie weet zit er in jouw vriendengroep wel een ware Max Verstappen verborgen. Stap zelf achter het stuur en beleef de ultieme rij-experience. 

Geen Max Verstappen tussen jouw maten maar wel een Rico Verhoeven. Ga een dagje met de mannen kickboksen. Ook erg leuk om met collega’s te doen zodat je ze nog beter leert kennen!

Dé ideale afsluiting
De dag moet natuurlijk heerlijk worden afgesloten met een goede maaltijd en het grootste biertje dat er is. Daar is ook keuze genoeg voor! Ga een heerlijke vette hamburger eten of juist een goed stuk vlees.

Op Uitjes.nl wordt een ruim aanbod geboden voor de leukste eetgelegenheden om samen met je vrienden naartoe te gaan. En na zo’n mannendag is het best gezellig als de kinderen en vrouwen aanschuiven. In ieder geval sta je garant voor een top dag vol met leuke activiteiten!