Verfijn je zoekopdracht

Lekker sportief
Heb je een vrije dag? Of vrij weekend? Dan is dat misschien het moment om eens lekker sportief bezig te zijn. Kies dan eens voor een bijzonder uitje, bezoek een skibaan, race in de rondte op een kartbaan of gooi een bal op een bowlingbaan. Allemaal activiteiten waarbij je je inspant, maar zonder je helemaal in het zweet te werken. Want het blijft natuurlijk wel je vrije dag.

Een skibaan vindt je ondermeer in Zoetermeer en in Landgraaf, een kartbaan of paintball altijd wel bij jou in de regio en een bowlingbaan vaak al om de hoek. Combineer dat met een gezellig etentje of een bioscoopje en je maakt van jouw vrije dag een heerlijk dagje weg.

Actief met vrienden
Nog leuker is een actief uitstapje met je vrienden. In het kader van een vrijgezellendag bijvoorbeeld, een verjaardag of gewoon, omdat het leuk is om het op te nemen tegen je vrienden op de kartbaan of tijdens paintball. Er zijn ook diverse locaties in Nederland waar je activiteiten kunt combineren. Bijvoorbeeld in De Uithof in Den Haag, het Sportium in 's-Hertogenbosch of Ayers Rock in Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een dagje uit met vrienden zijn legio. Op Dagtrip Doen vind je ook rondleidingen door De Kuip of de Arena, diverse klimsportcentra, Pitch & Putt golfbanen en skydiven.

Midgetgolf en raket bouwen
Wellicht heb je het gevoel dat je telkens weer wat nieuws moet verzinnen voor een dagje weg met de kinderen. Dan biedt deze website hulp. In de categorie "Sportief & actief" staan namelijk ook bijzondere uitjes voor de kleintjes. Bijvoorbeeld Science Center eXplorion in Heerlen, waar de kinderen hun eigen raket mogen bouwen én lanceren.

Of neem ze in de wintermaanden mee naar de Noordpool in de Scheg in Deventer. Of plan een creatief uitje naar Vincents Tekenlokaal. En het oude, vertrouwde midgetgolf geeft ook tegenwoordig nog altijd veel plezier.

We horen graag hoe jouw sportieve activiteit is geweest. Schrijf een recensie en help anderen bij het uitzoeken van een dagje weg!

Totaal 243 uitjes gevonden
Mechelen
Een scooter is een leuke manier om het prachtige en heuvelachtige landschap van Zuid Limburg te ontdekken. Dit unieke stukje Nederland met oude boerderijen en een glooiend landschap zal voor een onvergetelijke rit zorgen. Met de routekaart kun je op zoek naar de meest idyllische plekken voor bijvoorbeeld een romantische picknick.
Zoetermeer
Brede pistes, verse sneeuw en een heerlijke fondue… Dat zijn dé ingrediënten voor het ultieme wintersportgevoel! Ook in SnowWorld Zoetermeer hoef je niet te wachten tot het wintersportseizoen weer begint, geen honderden kilometers af te leggen en je bent altijd sneeuwzeker.
Deventer
In Deventer vind je de gezelligste kunstijsbaan van Overijssel: De Scheg! Samen met vrienden, familie of collega's kun je hier gezellig schaatsen. Zo snel mogelijk rondjes maken of een cursus volgen? Voor iedereen is er op het ijs iets leuks te beleven!
Den Haag
Met een Segway tour door Den Haag beweeg je heerlijk ontspannen langs historische panden en alle must sees van deze stad. Bovendien heeft Den Haag een aantal verborgen schoonheden die wij u graag laten zien. Tijdens deze tour in deze culturele groene stad kun je elke honderd meter wel een fotostop maken.
Loosdrecht
Stand Up Paddling (SUP) is de snelst groeiende tak van watersport op dit moment. Je staat rechtop te peddelen op een breed board. Het is heel gemakkelijk te leren en je wordt niet nat, maar doordat je rechtop op de plank staat, heb je wel een prachtig uitzicht over de natuur om je heen. En daarnaast is Suppen een geweldig goede work-out voor het hele lichaam!
Haarlem
Een rally in authentieke legervoertuigen op weg naar een prachtig waterrijk gebied, waar de volgende missie op u wacht: een heuse Regatta!
Van 01-04-2018 tot 30-10-2018
Stranddag op Texel
De Koog
Actief genieten met je familie, vrienden of teamgenoten op het strand en na aflopen overnachten in een ingerichte tent in de duinen van Texel.
Amsterdam
Virtual Reality Cinema is de eerste virtual reality bioscoop van Nederland en heeft z'n deuren geopend in het centrum van Amsterdam. In bewegende stoelen en met futuristische brillen ervaar je wat er allemaal mogelijk is met het innovatieve virtual reality.
Uden
Hou je van spanning en sensatie? Dan ben je bij Traxx aan het juiste adres. Kom samen met je vrienden karten, lasergamen of sumoworstelen en maak je dag compleet met de gezellige Australian BBQ of het Wieldop Grillen in Frenkie’s Garage.
De Koog
Durf jij een dropping Texel aan? Samen met vrienden, familie of collega's gedropt worden in het Texelse bos. Spannend!