Verfijn je zoekopdracht

Lekker sportief
Heb je een vrije dag? Of vrij weekend? Dan is dat misschien het moment om eens lekker sportief bezig te zijn. Kies dan eens voor een bijzonder uitje, bezoek een skibaan, race in de rondte op een kartbaan of gooi een bal op een bowlingbaan. Allemaal activiteiten waarbij je je inspant, maar zonder je helemaal in het zweet te werken. Want het blijft natuurlijk wel je vrije dag.

Een skibaan vindt je ondermeer in Zoetermeer en in Landgraaf, een kartbaan of paintball altijd wel bij jou in de regio en een bowlingbaan vaak al om de hoek. Combineer dat met een gezellig etentje of een bioscoopje en je maakt van jouw vrije dag een heerlijk dagje weg.

Actief met vrienden
Nog leuker is een actief uitstapje met je vrienden. In het kader van een vrijgezellendag bijvoorbeeld, een verjaardag of gewoon, omdat het leuk is om het op te nemen tegen je vrienden op de kartbaan of tijdens paintball. Er zijn ook diverse locaties in Nederland waar je activiteiten kunt combineren. Bijvoorbeeld in De Uithof in Den Haag, het Sportium in 's-Hertogenbosch of Ayers Rock in Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een dagje uit met vrienden zijn legio. Op Dagtrip Doen vind je ook rondleidingen door De Kuip of de Arena, diverse klimsportcentra, Pitch & Putt golfbanen en skydiven.

Midgetgolf en raket bouwen
Wellicht heb je het gevoel dat je telkens weer wat nieuws moet verzinnen voor een dagje weg met de kinderen. Dan biedt deze website hulp. In de categorie "Sportief & actief" staan namelijk ook bijzondere uitjes voor de kleintjes. Bijvoorbeeld Science Center eXplorion in Heerlen, waar de kinderen hun eigen raket mogen bouwen én lanceren.

Of neem ze in de wintermaanden mee naar de Noordpool in de Scheg in Deventer. Of plan een creatief uitje naar Vincents Tekenlokaal. En het oude, vertrouwde midgetgolf geeft ook tegenwoordig nog altijd veel plezier.

We horen graag hoe jouw sportieve activiteit is geweest. Schrijf een recensie en help anderen bij het uitzoeken van een dagje weg!

Totaal 256 uitjes gevonden
Biddinghuizen
Ideaal als teambuildingsactiviteit! Het Obstacle Run parcours van Flevonice heeft alle elementen voor een te gekke uitdaging: water-, modder- en indrukwekkende klimobstakels!
Nieuw-Vennep
Op 18 spectaculaire holes zijn de club en het balletje vervangen door jouw voet en een voetbal! Midget Voetgolf is indoor en uniek in Nederland!! De holes zijn zeer origineel.
Laren Gld
Ga eens lekker toeren met een Tuk Tuk in de Achterhoek, Twente of rondom Deventer, Apeldoorn of Zutphen.
Van 01-04-2018 tot 30-09-2018
Beginners wakeboard les
Nieuwegein
Voor iedereen die graag wil leren wakeboarden biedt Down Under nu de ‘beginners wakeboard les’ aan. En voor je het weet doe jij de coolste tricks !
Oude Tonge
Wie is de beste piloot? Wilt u echt eens een unieke ervaring met uw team of familie? Kom dan drone racen in onze unieke indoor racebaan.
Dieverbrug
Winterwonderland in Dieverburg (Drenthe) is een indoor uitje van Groenuit. 365 dagen per jaar schaatsen en winterse spelen in de typisch Oostenrijkse sferen. En dat zonder het koud te krijgen. Winterwonderland is voor zowel jong als oud.
Amsterdam
GlowGolf Amsterdam is de nieuwste trend in Amsterdam voor jong en oud. Het spel neemt je mee door de tijd van de eerste bewoners tot aan de hypermoderne toekomst. Met glow-in-the-dark-minigolf wordt tijdreizen een ware beleving om nog vaak te herhalen.
Kropswolde
Letterboxen is een nieuwe toeristische attractie rondom het Zuidlarenmeer. Doel van het spel is om zoveel mogelijk boxen te vinden en stempels in je eigen boekje te zetten. Het is een soort combinatie van schatzoeken, navigeren, jagen en verzamelen. Een leuk en leerzaam spel voor iedereen!
Haarlem, Wijk aan Zee
Blokarten is de meest spectaculaire en populaire strandsport van dit moment. Wij bieden naast blokarten nog vele andere originele en milieuvriendelijke activiteiten voor een geslaagd bedrijfsuitje.
Huizen
Beleef een echte race op de spectaculairste kartbaan van Nederland. De jarenlange ervaring op nationale en internationale circuits inspireerde de broers Coronel tot het ontwerp van deze kartbaan. De kartbaan beschikt over snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over.