Verfijn je zoekopdracht

Lekker sportief
Heb je een vrije dag? Of vrij weekend? Dan is dat misschien het moment om eens lekker sportief bezig te zijn. Kies dan eens voor een bijzonder uitje, bezoek een skibaan, race in de rondte op een kartbaan of gooi een bal op een bowlingbaan. Allemaal activiteiten waarbij je je inspant, maar zonder je helemaal in het zweet te werken. Want het blijft natuurlijk wel je vrije dag.

Een skibaan vindt je ondermeer in Zoetermeer en in Landgraaf, een kartbaan of paintball altijd wel bij jou in de regio en een bowlingbaan vaak al om de hoek. Combineer dat met een gezellig etentje of een bioscoopje en je maakt van jouw vrije dag een heerlijk dagje weg.

Actief met vrienden
Nog leuker is een actief uitstapje met je vrienden. In het kader van een vrijgezellendag bijvoorbeeld, een verjaardag of gewoon, omdat het leuk is om het op te nemen tegen je vrienden op de kartbaan of tijdens paintball. Er zijn ook diverse locaties in Nederland waar je activiteiten kunt combineren. Bijvoorbeeld in De Uithof in Den Haag, het Sportium in 's-Hertogenbosch of Ayers Rock in Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een dagje uit met vrienden zijn legio. Op Dagtrip Doen vind je ook rondleidingen door De Kuip of de Arena, diverse klimsportcentra, Pitch & Putt golfbanen en skydiven.

Midgetgolf en raket bouwen
Wellicht heb je het gevoel dat je telkens weer wat nieuws moet verzinnen voor een dagje weg met de kinderen. Dan biedt deze website hulp. In de categorie "Sportief & actief" staan namelijk ook bijzondere uitjes voor de kleintjes. Bijvoorbeeld Science Center eXplorion in Heerlen, waar de kinderen hun eigen raket mogen bouwen én lanceren.

Of neem ze in de wintermaanden mee naar de Noordpool in de Scheg in Deventer. Of plan een creatief uitje naar Vincents Tekenlokaal. En het oude, vertrouwde midgetgolf geeft ook tegenwoordig nog altijd veel plezier.

We horen graag hoe jouw sportieve activiteit is geweest. Schrijf een recensie en help anderen bij het uitzoeken van een dagje weg!

Totaal 282 uitjes gevonden
Sevenum
The Portal Action House bestaat uit drie verschillende levels/gamewerelden waarin diverse uitdagingen getrotseerd moeten worden.
Valburg
Paintball is een super spannend spel vol actie. Wil jij schuilen, duiken en schieten? Met een groep van minimaal 8 personen vaar je richting het paintballbos. Hier zijn zeven verschillende velden te vinden waar je verdeeld in teams tegen elkaar strijdt.
Amsterdam
Betreedt een nieuwe wereld samen met je vrienden en collega’s en speel uitdagende teamopdrachten in virtual reality.
Langbroek
Bij Eend Experience ontdek je de omgeving van Langbroek in een ouderwetse eend. Ga op pad met een heerlijk gevulde picknickmand en ervaar het plezier van het rijden in een eend. Er zijn verschillende routes uitgezet langs prachtige kastelen en fraaie boerderijen.
Enspijk
Vanuit Enspijk vertrekt u per kano stroomafwaarts voor een tocht van 7 of 15 kilometer over de Linge. U kunt kiezen uit een breed assortiment kano’s en kayaks 1, 2, 3, 4 persoons. Na een korte instructie van een van onze ervaren instructeurs begint uw tocht.
Hillegom
Skicentrum Hillegom is een gezellige indoor skibaan waar jong en oud zich optimaal kan voorbereiden op de wintersportvakantie. Het skicentrum is ook te boeken voor kinderfeestjes, feesten, bedrijfsuit
Amersfoort
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!
Zoelen
Het enige echte WipeOut parcours van Nederland! 2 parcoursen, 12 obstacles! 2 uur lang genieten van pijn en fun! Aansluitend lekker loungen in de beachclub of swingen op The Party!
Nijmegen
De combinatie van biljarten en voetbal. De biljartballen zijn zo groot als voetballen en moeten met de voeten of het hoofd gespeeld worden in een van de pockets! Een unieke variant van voetbal met een drankje.
Helmond
Europa's eerste free-roam virtual reality experience, kan het allemaal. Stap over de grens van realiteit heen en beweeg vrij rond door de virtuele werelden.