Verfijn je zoekopdracht

Lekker sportief
Heb je een vrije dag? Of vrij weekend? Dan is dat misschien het moment om eens lekker sportief bezig te zijn. Kies dan eens voor een bijzonder uitje, bezoek een skibaan, race in de rondte op een kartbaan of gooi een bal op een bowlingbaan. Allemaal activiteiten waarbij je je inspant, maar zonder je helemaal in het zweet te werken. Want het blijft natuurlijk wel je vrije dag.

Een skibaan vindt je ondermeer in Zoetermeer en in Landgraaf, een kartbaan of paintball altijd wel bij jou in de regio en een bowlingbaan vaak al om de hoek. Combineer dat met een gezellig etentje of een bioscoopje en je maakt van jouw vrije dag een heerlijk dagje weg.

Actief met vrienden
Nog leuker is een actief uitstapje met je vrienden. In het kader van een vrijgezellendag bijvoorbeeld, een verjaardag of gewoon, omdat het leuk is om het op te nemen tegen je vrienden op de kartbaan of tijdens paintball. Er zijn ook diverse locaties in Nederland waar je activiteiten kunt combineren. Bijvoorbeeld in De Uithof in Den Haag, het Sportium in 's-Hertogenbosch of Ayers Rock in Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een dagje uit met vrienden zijn legio. Op Dagtrip Doen vind je ook rondleidingen door De Kuip of de Arena, diverse klimsportcentra, Pitch & Putt golfbanen en skydiven.

Midgetgolf en raket bouwen
Wellicht heb je het gevoel dat je telkens weer wat nieuws moet verzinnen voor een dagje weg met de kinderen. Dan biedt deze website hulp. In de categorie "Sportief & actief" staan namelijk ook bijzondere uitjes voor de kleintjes. Bijvoorbeeld Science Center eXplorion in Heerlen, waar de kinderen hun eigen raket mogen bouwen én lanceren.

Of neem ze in de wintermaanden mee naar de Noordpool in de Scheg in Deventer. Of plan een creatief uitje naar Vincents Tekenlokaal. En het oude, vertrouwde midgetgolf geeft ook tegenwoordig nog altijd veel plezier.

We horen graag hoe jouw sportieve activiteit is geweest. Schrijf een recensie en help anderen bij het uitzoeken van een dagje weg!

Totaal 357 uitjes gevonden
Paasloo
Tijdens het voetballen helemaal los gaan en je tegenstander ombeuken?! Check dan snel Bubble Football
Laren Gld
Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen. Gemiddelde duur is ongeveer 90 minuten.
Nijmegen
Een uitdagend handboog spel. Spannender dan paintball, maar dan zonder blauwe plekken. Dat is Archery Tag. Een spectaculaire combinatie van trefbal, paintball en boogschieten.
Callantsoog
Surfschool Callantsoog is de officiële surfschool van Callantsoog. Golfsurfen is de laatste tijd steeds populairder geworden. Dat komt voornamelijk omdat steeds meer mensen zich bewust worden dat je ook in Nederland goed kan surfen. Heb je zin om te surfen? Kom dan snel langs!
Velsen-Zuid
Twee heats karten bij Kartbaan Silverstone in Zwanenburg. Vervolgens al uw adrenaline los laten tijdens het spannende paintball spel bij Paintball Spaarnwoude.
Van 22-06-2019 t/m 26-07-2019
Sportieve zomervakantie
Utrecht
Utrecht – Ben je tussen de 3 en 10 jaar oud en kun je niet stilzitten in de vakantie? Dan is zijn onze kampen echt iets voor jou!
Uddel
In klimbos Garderen, de meest veilige van Nederland, vindt u diverse parcoursen.
Den Burg - Texel
Klootschieten is een eeuwenoude sport en wordt waarschijnlijk al sinds de 13de eeuw gespeeld. Rond 1500 werd het spel in heel Nederland gespeeld.
Velsen-Zuid
Lekker offroad scheuren over heuvels, door scherpe bochten en diepe modder. Na deze leuke ervaring ga je de uitdaging aan in een veld vol barricades voor een spannend potje paintball.
Krimpen aan de Lek
Oldschool Gymmen is dé beleving van de gymles van vroeger. Apenkooien, trefballen, paaltjes-voetbal of zomaar ineens een nieuw spel. Weer even helemaal kind zijn en rondrennen in een ouderwetse gymzaal.