Verfijn je zoekopdracht

Lekker sportief
Heb je een vrije dag? Of vrij weekend? Dan is dat misschien het moment om eens lekker sportief bezig te zijn. Kies dan eens voor een bijzonder uitje, bezoek een skibaan, race in de rondte op een kartbaan of gooi een bal op een bowlingbaan. Allemaal activiteiten waarbij je je inspant, maar zonder je helemaal in het zweet te werken. Want het blijft natuurlijk wel je vrije dag.

Een skibaan vindt je ondermeer in Zoetermeer en in Landgraaf, een kartbaan of paintball altijd wel bij jou in de regio en een bowlingbaan vaak al om de hoek. Combineer dat met een gezellig etentje of een bioscoopje en je maakt van jouw vrije dag een heerlijk dagje weg.

Actief met vrienden
Nog leuker is een actief uitstapje met je vrienden. In het kader van een vrijgezellendag bijvoorbeeld, een verjaardag of gewoon, omdat het leuk is om het op te nemen tegen je vrienden op de kartbaan of tijdens paintball. Er zijn ook diverse locaties in Nederland waar je activiteiten kunt combineren. Bijvoorbeeld in De Uithof in Den Haag, het Sportium in 's-Hertogenbosch of Ayers Rock in Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een dagje uit met vrienden zijn legio. Op Dagtrip Doen vind je ook rondleidingen door De Kuip of de Arena, diverse klimsportcentra, Pitch & Putt golfbanen en skydiven.

Midgetgolf en raket bouwen
Wellicht heb je het gevoel dat je telkens weer wat nieuws moet verzinnen voor een dagje weg met de kinderen. Dan biedt deze website hulp. In de categorie "Sportief & actief" staan namelijk ook bijzondere uitjes voor de kleintjes. Bijvoorbeeld Science Center eXplorion in Heerlen, waar de kinderen hun eigen raket mogen bouwen én lanceren.

Of neem ze in de wintermaanden mee naar de Noordpool in de Scheg in Deventer. Of plan een creatief uitje naar Vincents Tekenlokaal. En het oude, vertrouwde midgetgolf geeft ook tegenwoordig nog altijd veel plezier.

We horen graag hoe jouw sportieve activiteit is geweest. Schrijf een recensie en help anderen bij het uitzoeken van een dagje weg!

Totaal 327 uitjes gevonden
Haarlem
Een spannende rally in authentieke legervoertuigen! Op weg naar het einddoel met diverse opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Einddoel: paintballen!
Tilburg
Workshop schermen is een verrassend leuke workshop die aangeboden wordt in heel Nederland en het buitenland. Zeer geschikt als bedrijfsuitje in het kader van teambuilding. Maar ook enorm leuk om te doen met je eigen vrienden. Het is uitdagend en super leuk om te doen. Geschikt voor iedereen!
Lelystad
Kom nu ook midgetgolfen bij Surfschool Paradiso op onze geheel nieuw aangelegde 18 holes golfbaan, het familiespel van Nederland.
Hillegom
Het grootste indoor paintballveld van Nederland vind je in Hillegom. Wij zijn zelfs de grootste van de Benelux.
Tholen
Paintball adventure! Een leuk, strategisch en uitdagend spel waarbij je met minimaal 8 personen de strijd aan gaat. Speel op onze twee thema velden en kijk wie als winnaar het terrein verlaat.
Santpoort Zuid
Beach golf is de ultieme relaxte bezigheid voor iedereen. Op het strand zijn 9 holes uitgezet. Op blote voeten in het zand loop je ze allemaal af. Met familie, vrienden of collega's beleef je zo een onvergetelijke dag! Is winnen nog belangrijk?
Van 19-08-2019 t/m 23-08-2019
Sportieve zomervakantie
Utrecht
Utrecht – Ben je tussen de 3 en 10 jaar oud en kun je niet stilzitten in de vakantie? Dan is zijn onze kampen echt iets voor jou!
Deventer
In Deventer vind je de gezelligste kunstijsbaan van Overijssel: De Scheg! Samen met vrienden, familie of collega's kun je hier gezellig schaatsen. Zo snel mogelijk rondjes maken of een cursus volgen? Voor iedereen is er op het ijs iets leuks te beleven!
Egmond aan den Hoef
Op de Lopifit met een complete route langs de bollenvelden.
Haarsteeg
In een rete-spannende game ga jij het avontuur aan met sportieve single mannen en vrouwen die wel tegen een stootje kunnen. Schiet jij 1 keer raak of heb je voor altijd prijs?