Verfijn je zoekopdracht

Lekker sportief
Heb je een vrije dag? Of vrij weekend? Dan is dat misschien het moment om eens lekker sportief bezig te zijn. Kies dan eens voor een bijzonder uitje, bezoek een skibaan, race in de rondte op een kartbaan of gooi een bal op een bowlingbaan. Allemaal activiteiten waarbij je je inspant, maar zonder je helemaal in het zweet te werken. Want het blijft natuurlijk wel je vrije dag.

Een skibaan vindt je ondermeer in Zoetermeer en in Landgraaf, een kartbaan of paintball altijd wel bij jou in de regio en een bowlingbaan vaak al om de hoek. Combineer dat met een gezellig etentje of een bioscoopje en je maakt van jouw vrije dag een heerlijk dagje weg.

Actief met vrienden
Nog leuker is een actief uitstapje met je vrienden. In het kader van een vrijgezellendag bijvoorbeeld, een verjaardag of gewoon, omdat het leuk is om het op te nemen tegen je vrienden op de kartbaan of tijdens paintball. Er zijn ook diverse locaties in Nederland waar je activiteiten kunt combineren. Bijvoorbeeld in De Uithof in Den Haag, het Sportium in 's-Hertogenbosch of Ayers Rock in Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een dagje uit met vrienden zijn legio. Op Dagtrip Doen vind je ook rondleidingen door De Kuip of de Arena, diverse klimsportcentra, Pitch & Putt golfbanen en skydiven.

Midgetgolf en raket bouwen
Wellicht heb je het gevoel dat je telkens weer wat nieuws moet verzinnen voor een dagje weg met de kinderen. Dan biedt deze website hulp. In de categorie "Sportief & actief" staan namelijk ook bijzondere uitjes voor de kleintjes. Bijvoorbeeld Science Center eXplorion in Heerlen, waar de kinderen hun eigen raket mogen bouwen én lanceren.

Of neem ze in de wintermaanden mee naar de Noordpool in de Scheg in Deventer. Of plan een creatief uitje naar Vincents Tekenlokaal. En het oude, vertrouwde midgetgolf geeft ook tegenwoordig nog altijd veel plezier.

We horen graag hoe jouw sportieve activiteit is geweest. Schrijf een recensie en help anderen bij het uitzoeken van een dagje weg!

Totaal 340 uitjes gevonden
Diepenveen
Cross skaten en rolskiën zijn leuke buitensporten! Rolskiën is langlaufen op wieltjes. Cross skaten doe je op luchtbandjes, een schaatspas met stokken. Lekker actief in de buitenlucht!
Heerde
Pitch & Putt Golf is een golf variant met afstanden van 30 tot 90 meter. De baan in Heerde is geschikt voor alle mensen met en zonder golfvaardigheidsbewijs. Deze vorm van golf is voor iedereen geschikt. De benodigde materialen zijn aanwezig en zijn inbegrepen in de prijs.
Van 04-05-2019 t/m 11-05-2019
All Inclusive Fietsweek Arrangement
Renswoude
In de omgeving van Allurepark de Lucht kunt u heerlijk fietsen. Doe mee aan onze All Inclusive Fietskampeerweek!
Groningen
Kom naar Snowlimits (naast Kardinge in Groningen) voor de ultieme wintersport en outdoor beleving! Je kunt terecht voor ski- en snowboardlessen, wintersportkleding en het huren van skimateriaal. Maar ook voor sportieve bedrijfsfeesten, verjaardagen en stoere kinderfeestjes.
Den Haag
Leer samen longboarden aan het strand of op een andere mooie plek. Daarna is het tijd om al cruisend plezier te maken en samen de omgeving te verkennen. Go longboard!
Paragliding Holland bestaat sinds 1989 en is één van de allereerste door de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor de Luchtvaart (KNVvL) erkende paragliding scholen. Paragliden is onze passie en ons beroep, wij houden ons full-time met paragliding bezig! Ons professionele instructieteam bestaat uit ca. 40 enthousiaste en ervaren piloten.
Rotterdam
Ontdek door het doen van wonderbaarlijke fysieke oefeningen dat je veel meer kunt dan je denkt, zonder hard je best doen. Kom in beweging en even uit je hoofd en ontdek de kracht van Aikido.
Leiderdorp
Archery tag is de trend van dit jaar! Schiet samen met je teamgenoten alle tegenstanders omver om te winnen. Gewapend met pijl en boog en voorzien van een masker ga jij de strijd aan.
Barneveld
Ga met elkaar de strijd aan tijdens een spannend spelletje Pijl en Boog Battle, ook wel bekend als Archery Tag! Denk aan paintbal, maar dan met pijl en boog!
Reusel
Binnen de gestelde tijd zijn veel leuke activiteiten mogelijk in het park, samen stellen we er een stoer programma samen.