Verfijn je zoekopdracht

Lekker sportief
Heb je een vrije dag? Of vrij weekend? Dan is dat misschien het moment om eens lekker sportief bezig te zijn. Kies dan eens voor een bijzonder uitje, bezoek een skibaan, race in de rondte op een kartbaan of gooi een bal op een bowlingbaan. Allemaal activiteiten waarbij je je inspant, maar zonder je helemaal in het zweet te werken. Want het blijft natuurlijk wel je vrije dag.

Een skibaan vindt je ondermeer in Zoetermeer en in Landgraaf, een kartbaan of paintball altijd wel bij jou in de regio en een bowlingbaan vaak al om de hoek. Combineer dat met een gezellig etentje of een bioscoopje en je maakt van jouw vrije dag een heerlijk dagje weg.

Actief met vrienden
Nog leuker is een actief uitstapje met je vrienden. In het kader van een vrijgezellendag bijvoorbeeld, een verjaardag of gewoon, omdat het leuk is om het op te nemen tegen je vrienden op de kartbaan of tijdens paintball. Er zijn ook diverse locaties in Nederland waar je activiteiten kunt combineren. Bijvoorbeeld in De Uithof in Den Haag, het Sportium in 's-Hertogenbosch of Ayers Rock in Zoetermeer.

De mogelijkheden voor een dagje uit met vrienden zijn legio. Op Dagtrip Doen vind je ook rondleidingen door De Kuip of de Arena, diverse klimsportcentra, Pitch & Putt golfbanen en skydiven.

Midgetgolf en raket bouwen
Wellicht heb je het gevoel dat je telkens weer wat nieuws moet verzinnen voor een dagje weg met de kinderen. Dan biedt deze website hulp. In de categorie "Sportief & actief" staan namelijk ook bijzondere uitjes voor de kleintjes. Bijvoorbeeld Science Center eXplorion in Heerlen, waar de kinderen hun eigen raket mogen bouwen én lanceren.

Of neem ze in de wintermaanden mee naar de Noordpool in de Scheg in Deventer. Of plan een creatief uitje naar Vincents Tekenlokaal. En het oude, vertrouwde midgetgolf geeft ook tegenwoordig nog altijd veel plezier.

We horen graag hoe jouw sportieve activiteit is geweest. Schrijf een recensie en help anderen bij het uitzoeken van een dagje weg!

Totaal 248 uitjes gevonden
Amsterdam
Soccergolf (Footgolf) is een variant van golf. Het is een combinatie van golf en voetbal, en wordt met een voetbal gespeeld. Doel is de bal in zo min mogelijk trappen in de hole te krijgen.
Landgraaf
Brede pistes, verse sneeuw en heerlijke fondue… Dat zijn dé ingrediënten voor het ultieme wintersportgevoel! Je hoeft niet te wachten tot het wintersportseizoen weer begint, je bent altijd sneeuwzeker.
Sittard
Kids Climbing! Wil je het klimmen een keertje proberen? Iedere zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur is er voor kinderen van 6 t/m 13 jaar Kids Climbing.
Zoetermeer
Brede pistes, verse sneeuw en een heerlijke fondue… Ook in SnowWorld Zoetermeer hoef je niet te wachten tot het wintersportseizoen weer begint, je bent altijd sneeuwzeker.
Nieuw-Vennep
Op 18 spectaculaire holes zijn de club en het balletje vervangen door jouw voet en een voetbal! Midget Voetgolf is indoor en uniek in Nederland!! De holes zijn zeer origineel.
Heerde
Pitch & Putt Golf is een golf variant met afstanden van 30 tot 90 meter. De baan in Heerde is geschikt voor alle mensen met en zonder golfvaardigheidsbewijs. Deze vorm van golf is voor iedereen geschikt. De benodigde materialen zijn aanwezig en zijn inbegrepen in de prijs.
Utrecht, Den Haag, Breda, Den Bosch...
Op zoek naar een geschikte workshop? Een workshop paaldansen kan eigenlijk bij iedere gelegenheid en iedereen is welkom; man, vrouw, jong of oud!
Amsterdam
Ga nu zelf de strijd aan met de tv hit Expeditie Robinson. Op onze locatie in Amsterdam West of op een door u gekozen locatie in Nederland of België. En dat kan er heftig aan toe gaan kan ik je vertellen. Want we zijn toch fanatiek…!
Amsterdam
In de Postcard Experience stap je aan boord van een unieke rit langs de mooiste plekken in Amsterdam en Nederland. Je acteert in een persoonlijke en bewegende ansichtkaart die je via social media naar familie en vrienden kunt sturen. Een unieke attractie in Amsterdam.
Den Bosch
Bubble voetbal is de nieuwste trend van Nederland op het gebied van groepsactiviteiten.Het is lachen, gieren en brullen. Op het moment dat de scheidsrechter fluit voor het startsein, begint de Bubble voetbal voetbal wedstrijd.