Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 131 uitje(s) gevonden
Leek
Waar de drie provinciën Groningen, Friesland en Drenthe bij elkaar komen ligt het Landgoed Nienoord met zijn rijke historie. Op dit Landgoed is ook het Familiepark Nienoord gelegen. Een heerlijk park waar je kan genieten in een bosrijke omgeving als je er eens helemaal uit wilt zijn.
Loosdrecht
Deze overdekte speeltuin is een paradijs voor ieder kind. Ze kunnen glijden, klimmen, springen en draaien dat het een lieve lust is!
Gramsbergen
' t Hooge Holt is een groen en gezellig vakantiepark. Het bestaat uit meer dan 200 houten chalets en stenen villa's.
Mierlo
Bospark 't Wolfsven grenst aan de Strabrechtse Heide, een schitterend natuurgebied van ruim 1500 ha.
Echten
Familie Klein en medewerkers heten u van harte welkom op het leukste vakantiepark Westerbergen!
Arnhem
De troefkaart van de Oostappen Groep Vakantieparken: Oostappen Vakantiepark Arnhem op de Veluwe.
Herkenbosch
Oostappen Vakantiepark Elfenmeer is werkelijk elfachtig mooi. Ook dit park van de Oostappen Groep ligt vlakbij een mooi natuurgebied: Nationaal Natuurpark 'De Meinweg'.
Texel
Heerlijk, zo'n ruim en rustig waddeneiland waar u in alle vrijheid kunt genieten van de vele stranden en de zee rondom.
Roggel
In het hart van Limburg tussen de twee steden Roermond en Weert in, maar ook gelegen tussen de Peel en Maas en grenzend aan België ligt de prachtige gemeente Leudal.
Hulshorst
Bad Hoophuizen is een schitterend vakantiepark, direct gelegen aan het Veluwemeer. Een unieke locatie met heel veel mogelijkheden.
Badhoevedorp
SportPlaza de Sporthoeve is een multifunctioneel Sportcentrum waar je met het all-in lidmaatschap gebruik kunt maken van de diverse faciliteiten.
Amsterdam
Sento Spa and Healthclub is een exclusief en modern fitnesscentrum in hartje Amsterdam.

Dagje uit
Zwembaden zijn over het algemeen niet duur en lekker dichtbij. Zwemmen is daarom een ideaal dagje uit of een heerlijke manier om je even een uurtje in te spannen. En dan is er nog het subtropisch zwembad of het zwemparadijs. Voor als zwemmen echt een feest moet zijn. Zwembaden met net dat beetje extra. Daar kun je met gemak een dag verblijven en de kinderen vinden het geweldig.

Voor een ultiem dagje uit is natuurlijk het Tikibad in Duinrell de aangewezen plek. Kinderen én ouders kijken hun ogen uit. Een waar zwemparadijs. Overal glijbanen, de één nog spectaculairder dan de ander. Over een bezoekje aan het Tikibad raken de kinderen niet uitgepraat.

Zwembad; niet duur en lekker dichtbij
In Nederland zijn er ruim 600 te vinden, dus er is altijd wel eentje bij jou in de buurt. Zwemmen in Amsterdam? Keuze uit bijna 10 zwembaden! Een van de bekendste zwembaden in Amsterdam is ongetwijfeld De Mirandabad. De diverse baden bieden plezier voor jong en oud. Het heeft een groot buitenbad, een peuterbad, een binnenbad en een golfslagbad.

Ook in andere grote steden, zoals Den Haag, Utrecht, Rotterdam, vind je er één om de hoek. Dat maakt zwemmen op een vrije dag ook zo leuk. De reistijd is kort, dus je ligt snel in het water.

Meer dan zwemmen alleen
Zwembaden hebben natuurlijk ook andere doeleinden dan alleen vertier voor kinderen. Het kan ook een ontmoetingsplek zijn, een locatie om te sporten of een plek om te leren. Een zwemschool bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er in de meeste zwembaden speciale uren gereserveerd voor onder meer babyzwemmen, aquagym of discozwemmen. Het zwembad biedt iedereen plezier!