Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 543 uitje(s)
Jelsum
Dekemastate (of Dekema State) is een state in Jelsum. Een state is een Friese naam voor een adelijke woning. Sinds enkele jaren is de Dekema State toegankelijk voor bezoekers.
Heerenveen
Mountain Network Heerenveen is gevestigd in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen: het nieuwste en modernste sportcentrum van Friesland. Het centrum beschikt over een 15 meter hoge klimwand en een hoogteparcours.
Heerenveen
Ballorig in Heerenveen is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer.
Joure
Werkplaatsen met producten van klokkenmaker, kopergieter, koperslager, goud- en zilversmid, bakker en drukker zijn onderdeel van het zowel industriële complex uit eind 19e eeuw waar eens koffiebrander Douwe Egberts zich vestigde.
Earnewâld
Het Fries Landbouw Museum is een modern ingericht, levendig museum.
Dokkum
Beleef de geschiedenis in museum het Admiraliteitshuis! Het museum ligt in het midden van centrum van Dokkum en bevindt zich in een aantal historische panden, waaronder het gebouw van de Admiraliteit van Friesland en Groningen.
Moddergat
Ruik de zee en voel de wind in openluchtmuseum 't Fiskershúske. In dit openluchtmuseum worden de herinneringen aan de verdwenen kustvisserij en de visserscultuur levend gehouden.
Workum
Het Jopie Huisman Museum is gewijd aan het werk en de filosofie van de Friese autodidacte schilder Jopie Huisman.
Joure
Bij de Woudfennen kun je een paar uurtjes of een volledige dag er op uit met vrienden, familie, partner of alleen.
Ticket vanaf € 23,50 per persoon
Boijl
De rust en de sfeer van de bosrijke omgeving vind je ook terug bij Sauna het Friese Woud in Boijl.
Ticket vanaf € 36,45 per persoon
Burgum
Thermen & Beauty de Leeuwerikhoeve in Burgum is de plek waar persoonlijke aandacht de hoogste prioriteit heeft.
Vlieland
Halverwege de Dorpsstraat in Vlieland bevindt zich het oudste pand van het waddeneiland. Het pand is kort na 1575 gebouwd. Hier is sinds 1956 het Museum Tromp's Huys gevestigd.