Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 497 uitje(s) gevonden
Leeuwarden
De mooiste keramiek vind je in het Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden. Van prachtige art nouveau, Aziatische keramiek en verfijnd porselein tot kunst van bijvoorbeeld Picasso. Het museum organiseert regelmatig spraakmakende tentoonstellingen. En het Keramiekmuseum Princessehof heeft ook de leukste cadeauwinkel van Leeuwarden.
Nes
Geniet van bijzondere tentoonstellingen, animaties en het zeeaquarium. Bij Natuurcentrum Ameland wordt "opdoen van kennis" op een aantrekkelijke manier gecombineerd met "ervaren en beleven". Natuurcentrum Ameland is getuige van het ontstaan van het waddengebied.
Hollum-Ameland
Navigeer door Maritiem Centrum "Abraham Fock" en door de tijd aan de hand van sterren, kompas en kustlijnen. Neem deel aan een heuse reddingsactie, beleef de tijd van weleer in de oude Commissiekamer en wees getuige van bijzondere (kapiteins)verhalen.
Oosterwolde
Kom helemaal tot rust in één van de twee ruime en comfortabele gastensuites van Buitengoed Op De Knolle.
Wolsum
Wij verhuren geen sit-on kano's!!! Bij onze kano's houd je droge benen en kleren. Onze kano's zijn dus uitermate geschikt voor een toertocht(je) en daarbij ook nog super stabiel!!!!
Harich
U bent welkom bij Familie Wunderink en medewerkers. Een dynamisch klein, maar krachtig "no nonsens" bedrijf wat voor u het adres is voor een gezellige dag of dagdeel. Solex rijden of DAF 33 toertochten in Zuid-West Friesland
Door heel Nederland en België
Wil jij dit jaar een bedrijfsuitje organiseren waar je collega's over 10 jaar nog steeds over praten bij de koffieautomaat? Wat dacht je van het rijden in een echt Italiaans raspaard? Dit doe je maar 1 keer in je leven!
Terschelling
Een krachtig 2-daags personeelsuitje naar Terschelling met stoere activiteiten. De ideale combinatie van gezelligheid, actie en een barbecue aan het strand!
Twijzel
De wandeling begint in het langgerekte streekdorp Twijzel. Download gratis de wandelroute via onze website.
Joure
Optimaal genieten en even tijd voor jezelf: dat doe je bij Wellness & Beauty Sauna De Woudfennen.
Makkum
Ontsnap even uit het leven van alledag en word verwend door de behandelingsspecialisten in sauna en beautyresort De Leliehof.
Heerenveen
Karten bij De Vries in Heerenveen is een stoere ervaring. In een snelle 200 cc kart racen bezoekers over het circuit.