Resultaat: 10601 uitje(s)
Vlagtwedde
Volledig duurzaam en ontspannen op verkenning door het mooie Westerwolde?
Den Haag
Dagje uit met het gezin bij strandtent Beachclub Amigos. Komt u voor een ontbijt, lunch of diner langs op het Zuiderstrand 11 in Den Haag? Parkeren is gratis.
Vught
Met maar liefst 15 klimroutes, tal van ziplines en een nettenpark van 700m2 krijgt IJM Vught het grootste klimbos van de Benelux. Dat is gaaf!
Elburg
Een van de markantste gebouwen van de vestingstad Elburg is het vroegere Agnietenconvent. Eens was het een 15e eeuws vrouwenklooster. In deze laat-gotische panden is nu het Museum Elburg gevestigd.
Eersel
Het museum laat de bezoeker kennis maken met het wonen, werken en leven van de Kempische mens in de periode van 1850 tot 1950.
's-Hertogenbosch
Museum Slager bewaart en toont, als zelfstandige organisatie, de werken van acht leden van een kunstenaarsfamilie, uit drie generaties, over de periode 1860-1994 en ontwikkelt activiteiten die hierbij passend zijn.
Borculo
De Lebbenbrugge behoorde van oudsher onder het Hof van Borculo. Het is niet precies te zeggen hoe oud de Lebbenbrugge is.
Heumen
Bij een bezoek aan het Ateliermuseum heb je het gevoel dat de kunstenaar ieder moment binnen kan lopen. Een unieke collectie en een prachtige omgeving.
Werkendam
Het museum belicht de ontwikkeling die het gebied, bestaande uit de Brabantse, Sliedrechtse en Dordtse Biesbosch, heeft doorgemaakt na de St. Elisabethsvloed van 1421.
Valkenswaard
In het Nederlands Steendrukmuseum maakt u kennis met alle denkbare facetten van het in 1798 door Alois Senefelder uitgevonden vlakdrukprocédé ofwel de steendruk of lithografie.
Etten-Leur
Het museum geeft een kijk op het leven tot ongeveer 1960. Het museum toont een boerenkamer met open haard, bedstee met daaronder een proviandkelder, meubels en huisraad.
Den Haag
Het museum is gevestigd in de Haagse Archipelbuurt, de negentiende-eeuwse stadswijk waar zoveel personages uit Couperus boeken ronddwalen, zoals Eline Vere uit de gelijknamige roman.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!