Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3774 uitjes gevonden
Amsterdam
Ajax heeft besloten per 1 augustus 2013 te stoppen met de Ajax Experience. Gelegen in het centrum van Amsterdam, op het historische Rembrandtplein, biedt de Ajax Experience iets voor iedereen. De ultieme voetbal ervaring voor jong en oud, liefhebbers voor voetbal en diegenen die een dagje uit zijn in Amsterdam. De Ajax Experience is een unieke, interactieve beleving die niet mag ontbreken bij de club Ajax.
Rotterdam
Stadswandeling in de Rotterdamse binnenstad, vol sagen, legenden en verhalen. Geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.
Soest
Met Rob Wiegers Ballonvaarten in Soest ontdek je Nederland van boven tijdens een prachtige ballonvaart. Het afwisselende landschap zorgt voor een onvergetelijk avontuur vanuit de lucht. Beleef de dagelijkse activiteiten in en rondom de prachtige dorpen en steden.
Hengelo
Kinderen kunnen lekker de 'aap' uithangen in de apenkooi of dansen in de disco. Ook voor de allerkleinsten is er een eigen speelterrein.
Thorn
U bouwt in een dag in ons sfeervolle atelier, een achterhuisje in het monumentale witte stadje Thorn. Uw (geboorte) huis in het klein van steen.
Het Utrechts Archief bewaart de geschiedenis van de provincie en de stad Utrecht. In onze collectie vindt u meer dan 27 kilometer archief en ruim een half miljoen foto's, films, tekeningen, prenten en kaarten. We beheren bovendien de grootste bibliotheek over de stad en de provincie Utrecht. U kunt de Utrechtse geschiedenis bij ons ontdekken via onze website, in de studiezaal én in onze gratis tentoonstellingen.
Zandvoort
Open Lezing over contemplatieve fotografie en pure onbevangen waarneming. Hoe je met een frisse blik dezelfde wereld opnieuw kan zien en ieder moment contact kan maken met de levendige schoonheid van het alledaagse. Met fotopresentatie.
Rotterdam
Spectaculair, spannend, hilarisch, gezellig... Voel het glas smelten in je handen, en Blaas je eigen vaasje!
Van 20-06-2020 t/m 21-06-2020
Neuzelbeurs
Rijswijk
De Neuzelbeurs is een begrip in de regio! Binnen De Broodfabriek wordt 17x per jaar de Neuzelbeurs georganiseerd. Op de Neuzelbeurs staan gemiddeld 300 kramen.
Stel jullie creativiteit op de proef en maak samen een film of trailer op een locatie naar keuze.