Resultaat: 10612 uitje(s)
Ticket vanaf € 19,95 per persoon
Zutphen
Ballorig in Zutphen is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer.
Ticket vanaf € 19,95 per persoon
Nieuw Bergen
Ballorig in Nieuw Bergen is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer.
Ticket vanaf € 8,50 per persoon
Delft
Royal Delft is de overgebleven Delfts Blauw fabrikant sinds de 17e eeuw in Nederland. Het is de oudste Delfts Blauw fabriek waar men nog steeds de oude technieken toe past; waar men nog met de hand schildert en produceert.
Amsterdam
Het Koninklijk Paleis Amsterdam is één van de drie paleizen die gebruikt worden door het Koninklijk Huis. Het Paleis is decor van staatsbezoeken, prijsuitreikingen, nieuwjaarsrecepties en andere officiële ontvangsten.
Rotterdam
Stichting de Theaterstraat maakt kwalitatief hoogwaardige kunstprojecten en voorstellingen met bewoners, instellingen en ondernemers uit Rotterdam.
Melderslo
Museum "De Locht" ligt in Melderslo. Het museum geeft een boeiend beeld van de wijze waarop men tussen 1850 en 1950 leefde, woonde en werkte op het platteland. Het museum is gehuisvest in een langgevelboerderij.
Amersfoort
Het Armando Museum is, sinds het museum in oktober 2007 door een grote brand getroffen werd, onder de naam Armando Museum Bureau.
Ticket vanaf € 21,50 per persoon
Valkenburg aan de Geul
Ontspanning in combinatie met de verzorgende werking van oergezond thermaal water staan centraal bij Thermae 2000.
Doorwerth
Kasteel Doorwerth is een echte middeleeuwse waterburcht: met een ophaalbrug, torens, muurtrappen en plonsplees. Het is een stoer en middeleeuws kasteel dat dateert uit de 13e eeuw. Een aantal vertrekken is historisch ingericht.
Ticket vanaf € 65,00 per persoon
Amsterdam
Museum Ons' Lieve Heer op Solder is één van de oudste musea in Amsterdam; een 17 de-eeuws woonhuis met een rooms katholieke huiskerk op Solder.
Rozendaal
In deze Gelderse residentie heerst een bewoonde sfeer. De prachtige collectie meubels, zilver en porselein laten de 18 en 19de eeuw zien. Maar de geschiedenis gaat terug tot de tijd dat hier de graven en hertogen van Gelre verblijf hielden.
Amsterdam
De Amsterdam Icebar is een van de coolste locaties in de stad (-10°C) en staat zeker in de top 10 leukste dingen om te doen in Amsterdam.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!