Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3497 uitjes gevonden
Maak een ontspannen rondvaart met Rederij Avifauna en bekijk het Groene Hart van Holland van een andere kant! Er zijn diverse arrangementen mogelijk. Tevens zijn de boten te huur voor feesten, diners of vergaderingen.
Zwaag
Ballorig in Hoorn is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!
Amsterdam
Amsterdam, een wereldstad? Ja, en ook: klein, gezellig en eigenwijs.
Waalwijk
Voor jonge fans van het echte Koken en Bakken geeft By LLen de mogelijkheid workshops (of Kinderfeestjes) te volgen waarbij de keuken 'het' onderdeel van de middag zal zijn!
Enschede
Bij Museum de Vleeschhouwerij kun je verschillende tentoonstellingen bezichtigen van bewoners uit Enschede en omgeving. Daarna kan je napraten in de buurtkamer onder het genot van een kopje koffie of thee. Er zijn ook regelmatig activiteiten in het museum.
Gorredijk
Museum Opsterlân is gevestigd in een markant voormalig schoolgebouw, waarvan de eerste steen gelegd is in 1887. In het museum maak je kennis met de rijke, bewogen en gevarieerde geschiedenis van Opsterland. Je kan de geschiedenis terugvinden in de vaste collectie.
Vleuten
Hoe krijgt u iedereen scherp tijdens een congres of evenement? Een muzieksessie biedt een verrassende onderbreking van uw programma. Uw gasten leren in korte tijd een compositie spelen, waarna iedereen wordt opgezweept tot ongekende prestaties.
Amsterdam
Verscholen in het hart van de Amsterdamse binnenstad bevindt zich een klein wonder: Museum Ons’ Lieve Heer op Solder.
Hoorn
In Batavia 1627 VR komt de oudst bekende geschilderde kaart van Batavia uit 1627 met de allernieuwste virtual reality technieken sensationeel tot leven!
Het oudste sportmuseum van Nederland is helemaal gericht op de Friese sport kaatsen. Naast leuke anekdotes en speluitleg krijgt de bezoeker mogelijkheid het zelf ook eens te proberen. Het Kaatsmuseum wordt mogelijk gemaakt door de Koninklijke Nederlandse Kaats Bond (KNKB). Sluit de dag af met een bezoekje aan het nabij gelegen De Bogt fen Guné, het oudste studentencafé van Nederland.