Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3639 uitjes gevonden
Holten
Vanuit Holten, Rijssen en Markelo kunt u een electrische Toek Toek huren waarmee u met een snelheid van 35km per uur lekker door de landerijen en de bossen kunt rijden. De Toek Toek is een uniek vervoersmiddel waarmee u met vrienden, familie of zelfs met collega’s een hele middag of dag bij ons een programma kunt mee maken.
Tilburg
Vuur maken, kokosnoten gooien, behendigheid en anderen te slim af zijn: een veelzijdige activiteit voor jong & oud!
Het Scoutingmuseum Haagse Randstad heeft een grote collectie van scoutingvoorwerpen en -foto's. Zij exposeert op evenementen, bijvoorbeeld tijdens grote Scoutingactiviteiten als de Duinenmars.
De bezoeker wordt in de eigen museumtent of bij de stand meegenomen op een speurtocht door ruim honderd jaar Scouting in binnen- en buitenland. Naast de tentoonstelling organiseert het museum ook diverse activiteiten voor jong en oud.
Schoonoord
Het museum biedt een blijvende expositie over het vroegere leven en wonen in Zuidoost Drenthe. Zo kun je zien hoe de mensen hier vroeger geleefd hebben in o.a. plaggenhutten en Saksische boerderijen.
Varen is voor Rederij Halve Maen een passie. Varend ziet de wereld er mooier uit... Vaar met ons mee!Ons schip de Halve Maen ligt in de Biesbosch, bij het biesboschcentrum Dordrecht, daar vandaan kunt u met ons meevaren. Op verzoek kunnen wij ook vanaf andere plaatsen vertrekken.
Delft
Museum Het Prinsenhof vertelt het verhaal van Willem van Oranje en zijn rol bij het ontstaan van de Nederlandse Republiek. Je maakt kennis met de hoofdrolspelers in de Nederlandse Opstand en komt meer te weten over de belangrijkste gebeurtenissen uit deze roerige periode.
Dwingeloo
De Wampex is een pittige speurpuzzeltocht over ongebaande paden door Nationaal Park het Dwingelderveld, waarbij je zelf de juiste route moet zien te vinden.
De omgeving van Maastricht is het allermooist vanaf het water. Stap aan boord op één van de schepen van Rederij Stiphout en vaar mee door deze schitterende streek. De rederij biedt verschillende tochten. Een rondvaart op de Maas en dan een bezoek aan de grotten van de Sint Pietersberg. Of een romantische Saturday Night Cruise? Vooraf een rondtour in een Amerikaanse schoolbus is ook mogelijk!
Van april tot november worden op zondagmiddag om 13.30 uur rondvaarten gemaakt op het Oldambtmeer (Blauwestad). Deze vaartochten duren ongeveer 1¼ uur en altijd is er een gids aanwezig. Voor groepen mag het ook andere tijden/dagen zijn.
Leiden
Welkom bij het knettergekke stadsspel De Maffe 80 waarbij jullie vreemde, uitdagende en vooral hilarische opdrachten gaan uitvoeren in de leukste stad van Nederland. Hoe ver gaan jullie om deze opdrachten uit dit spel tot een goed einde te brengen?