Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3489 uitjes gevonden
Wormer
De Fortenrally brengt u langs 13 forten van de Stelling van Amsterdam. Beleef ons Nederlands erfgoed!
Zoelen
Onderga met je team de uitdagingen van dit programma geïnspireerd op Expeditie Robinson!
Leek
Virtual Reality Ervaring, Single- en Multiplayer Gaming. Om gewoon binnen te lopen tot en met groepsreserveringen van 12 personen.
Borken
Wat is nou leuker om even in het buitenland all inclusive er op uit te gaan?! Een unieke plek -nét over de grens- en toch lekker weg in een buitenlandse sfeer.
Amsterdam
Tijdens onze gymles zal de docent verschillende sport- en spel activiteiten neerzetten. Van estafettevormen tot teamspelen, alle facetten van het gymmen komen aan de orde.
Van 24-10-2019 t/m 27-10-2019
Doe's Gek
Zwolle
Hét grootste interactieve kinderevenement in de herfstvakantie. Ruim 12.000 m² aan spektakel en speelplezier!
Groningen
Veel leuker dan een stripper want naar deze naakte man mogen jullie maar liefst 2 uur ongegeneerd kijken! Naaktmodel schilderen bij Urban Heart is de ultieme topper voor vrijgezellenfeestjes.
Scheveningen
Hey comfortabele warmte kleun! Heb je zin om iets uitdagends te gaan doen? Dan is dit je kans!
Westkapelle
In het Dijk- en oorlogsmuseum Polderhuis Westkapelle wordt de geschiedenis van het dijkdorp en haar bewoners getoond. Grote foto's, voorwerpen, meeslepende verhalen en interactieve media vertellen de historie van dit bijzondere dorp tussen dijk en toren.
Den Burg - Texel
Samenwerken buiten de werkvloer zorgt voor een goede teamspirit. Willen jij en je collega's elkaar op een ludieke manier beter leren kennen? Dan is de zeskamp ideaal.