Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 10155 uitje(s) gevonden
Doorwerth
Kasteel Doorwerth is een echte middeleeuwse waterburcht: met een ophaalbrug, torens, muurtrappen en plonsplees. Het is een stoer en middeleeuws kasteel dat dateert uit de 13e eeuw. Een aantal vertrekken is historisch ingericht.
Den Haag
De Uithof is het veelzijdige sportcentrum aan de rand van Den Haag; een unieke locatie om te sporten en te recreëren.
Hasselt (België)
Plopsa Indoor Hasselt nodigt alle kleine ploppertjes uit hun eerste ritje te maken in een van de 20 kriebelleuke attracties.
Dussen
In Noord-West-Brabant staat in het land van Heusden en Altena het Kasteel Dussen.
Utrecht
Het symbool van Utrecht is natuurlijk de ruim 600 jaar oude Domtoren.
Earnewâld
Het Fries Landbouw Museum is een modern ingericht, levendig museum.
Moddergat
Ruik de zee en voel de wind in openluchtmuseum 't Fiskershúske. In dit openluchtmuseum worden de herinneringen aan de verdwenen kustvisserij en de visserscultuur levend gehouden.
Maarssen
Met een rondvaart van Rederij de Vecht zie je de prachtige omgeving van de Vecht en de Loosdrechtse Plassen. Het begint in Maarssen en voert je langs de statige buitenhuizen en de romantische theekoepels uit de 17de en 18de eeuw.
Leiden
Het Rijksmuseum van Oudheden is het nationale centrum voor archeologie, waar jong en oud kan genieten van de beschavingen uit het oude Egypte.
De Panne (België)
Plopsaland De Panne belooft de Studio 100-fans een hele dag vol vermaak. Want naast alle superleuke attracties zijn er ook leuke shows van onder andere Bumba. En wie weet loop je je favoriete tv-held tegen het lijf!
Elburg
Een van de markantste gebouwen van de vestingstad Elburg is het vroegere Agnietenconvent. Eens was het een 15e eeuws vrouwenklooster. In deze laat-gotische panden is nu het Museum Elburg gevestigd.
Heumen
Bij een bezoek aan het Ateliermuseum heb je het gevoel dat de kunstenaar ieder moment binnen kan lopen. Een unieke collectie en een prachtige omgeving.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!