Verfijn je zoekopdracht

Totaal 2005 uitjes gevonden
Van 14-08-2018 tot 15-08-2018
Bezeil de plastic soep!
Harlingen
Ga met mee stichting By the Ocean we Unite op deze unieke twee-daagse Mini Expeditie op UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee, waarbij genieten van de natuur en het thema 'plastic soep' centraal staan!
Texel
Krijgerskunde - een inspirerende vorm van teambuilding voor jong en oud op de allermooiste plekjes van het waddeneiland Texel. Boek hier Quality Time! Haal de krijger uit jezelf! Zie die krijger in elkaar!
Amsterdam
Verdiep je in het mysterie van ons archeologische verleden en ontdek de geheimen die de transportkist verbergt. Laat je opsluiten met echte archeologie.
Eindhoven
Wij bieden een moderne, verrassende en originele ervaring gebaseerd op de klassieke “escape rooms”, echter tillen wij deze naar een geheel nieuw, beter en hoger niveau! Het leukste, spannendste en meest leerzame uitje van Eindhoven.
Groesbeek
Uit de geschiedenis ontstond een modern museum op één van de mooiste plekken van Nederland. Tussen heuvels en bossen is het verleden tot leven gebracht in het Bevrijdingsmuseum.
Van 02-06-2018 tot 03-06-2018
Eropuit in het Land van Heusden en Altena
Werkendam
Ontdek het zuidelijk deel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, te voet of met de fiets. De wandel- en fietsroutes die Brabants Landschap uitgeeft starten altijd bij een horeca-onderneming waar u vooraf of bij terugkomst heerlijk kunt genieten van een kopje koffie of een lekkere maaltijd.
Utrecht
Maak kennis met de Segway! Ga zelf aan de slag op een uitgezet parcours en doe mee aan spannende spellen en/of competities.
Zoelen
Het enige echte WipeOut parcours van Nederland! 2 parcoursen, 12 obstacles! 2 uur lang genieten van pijn en fun! Aansluitend lekker loungen in de beachclub of swingen op The Party!
Zoelen
Dit is een uitje voor mensen met doorzettingsvermogen, daadkracht en lichamelijke kracht. Onderga met je team de uitdagingen van het Expeditie Robinson!
West - Terschelling
Het verhuur bedrijf van viertakt- en elektrische scooters op het eiland Terschelling. Ons doel is u te voorzien van een nette en comfortabele scooter. Wij zijn en zeer flexibel bedrijf. Komt u laat terug en mocht u graag nog even gebruik willen maken van de huurscooter tijdens uw diner of avondje uit, dan kan dit uiteraard in overleg!