Resultaat: 10724 uitje(s)
Ticket vanaf € 7,00 per persoon
Apeldoorn
In het zuiden van Apeldoorn ligt Kinderparadijs Malkenschoten. Oorspronkelijk een kinderboerderij, maar inmiddels uitgebreid tot een kinderparadijs met vele leuke attracties voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Kinderparadijs Malkenschoten heeft voor ieder wat wils.
Hoofddorp
Het Historisch Museum Haarlemmermeer neemt je mee op een boeiende ontdekkingsreis langs de dynamische historie van Haarlemmermeer van 1852 tot de dag van vandaag.
Vaals
Naast de producten die de meesterblazer met eigen hand vervaardigd, is er een ruim gesorteerde keus uit tal van bekende merken op glasgebied.
Opende
Trek je schoenen uit en kom mee. 't Blôde Fuottenpaad in Opende is een pad waarlangs en waarop van alles te doen is. Je ontdekt het onderweg vanzelf. Het is veilig, maar door het onbekende toch ook een beetje spannend. Beleef de natuur van binnen en niet van buiten.
Harderwijk
Bij het Dolfinarium ontdek je de wondere waterwereld van héél dichtbij.
Ticket vanaf € 23,00 per persoon
Alkmaar
Stedelijk Museum Alkmaar is het geheugen van de stad Alkmaar en het vertrekpunt voor iedereen die de geschiedenis en kunst van Alkmaar.
Groningen
Het leukste spel bij gymnastiek, rennen, springen, klimmen, glijden, verstoppen en weer wegrennen. Zonder de vloer te raken, dat is Apekooi! Kinder Party Centrum Apekooi is gebaseerd op dit spel, alleen dan in een modern jasje.
Terherne
Midden in Friesland ligt Kameleon Terherne. Ga een dag op avontuur en stap in de wereld van Hielke & Sietse.
Leiden
Een 18e eeuwse stelling-korenmolen (1743) vormt de huisvesting voor dit unieke en oer Hollandse museum
Eersel
Het Nationaal Varkensmuseum heeft meer dan 10.000 varkensitems en ook de geschiedenis van de varkenshouderij. Thema:"van zaadje tot karbonaadje"
Loosdrecht
Voor liefhebbers van kastelen, historische landschapstuinen, kunst en antiek is een bezoek aan Kasteel-Museum Sypesteyn in Nieuw-Loosdrecht een absoluut feest. Zowel het kasteel als de tuin genieten een beschermde status.
Dordrecht
Nationaal Park De Biesbosch is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!