Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3778 uitjes gevonden
Welkom aan boord! U krijgt een feestelijk welkomstdrankje Kir Royal bij binnenkomst. Als we de trossen losgooien is dat het begin van een heerlijke vaartocht. We zetten koers richting Rotterdam. We bevinden ons midden in de dynamische Rotterdamse haven en varen langs kades en grote zeeschepen. U kunt ondertussen voor eigen rekening een drankje bij een van onze dames of aan de bar bestellen.
Gouda
Een bruisend laboratorium waar je verrast wordt en zelf aan de slag gaat. Dat is het Verwonderlab! Je kan experimenteren en zelf kleine kunstwerken maken. Kijk door de ogen van een kunstenaar en ontdek hoe leuk dat is.
Meijel
Gedurende onze legerjeep tochten ontdekt u, aan de hand van het dagboek van kappersdochter ‘Truus Trines’ met spannende verhalen uit de Tweede Wereldoorlog, de meest bijzondere plekjes van de Peel.
Groningen
Geniet van de bruisende gezelligheid in- en rondom de grachten van Groningen en ga samen met je familie of vrienden lekker varen in één van de elektrische sloepjes van Rondvaart in Groningen. Een ideaal en uniek uitje om de stad Groningen eens beter te verkennen.
Haarlem
Ervaar samen met vrienden, familie of collega's de wondere wereld van Virtual Reality in het VRcafe. Dé plek waar VR en gezelligheid samenkomen!
Het jaar 1627. Een oorlog tussen de Staatsen en de Spanjaarden. Een moordcomplot op Prins Frederik Hendrik. Wie gaat Prins Frederik Hendrik redden?
Drouwen
Rondom Buitencentrum Boomkroonpad in Drouwen is heel veel te beleven! Wat dacht je van een spannende tocht door de worteltunnel, als een eekhoorn door de toppen van de bomen, spelen op de Bosweide of spelen in het Lorkenspeelbos.
WELKOM Midden in de polder van het Groene Hart ligt 'de Posthoorn'. Een monumentale hoeve aan de Oude Rijn. Laat u hier verwennen en verrassen! Hoeve De Posthoorn beschikt over twee gastenverblijven en 3 B&B kamers met veel privacy en comfort. Elk verblijf met een geheel eigen inrichting en sfeer. Zeer geschikt voor een weekend weg, een vakantie of een zakelijk verblijf. * HET HOOIHUYS (min 2 nachten) voor 1-6 personen Slapen onder strobalen in een luxe guesthouse met veel privacy. Met een fantastisch uitzicht over de polders én het buiten zwembad. * DE DEEL voor 1-5 personen: slapen in een BEDSTEE op de plaats waar vroeger de koeien stonden. * KoetsHuys met 3 B&B kamers met privé badkamers en centrale ruimte ONTBIJT: 's ochtends wordt het ontbijt met streekproducten geserveerd in het KoetsHuys. HOTTUB: Geniet 's avond in het warme water van de houtgestookte Størvatt hottub (tegen meerprijs). ARRANGEMENTEN: - Bruidssuite - ontspannings arrangement - vaar arrangent
Amsterdam
Het Koninklijk Paleis Amsterdam is één van de drie paleizen die gebruikt worden door het Koninklijk Huis. Het Paleis is decor van staatsbezoeken, prijsuitreikingen, nieuwjaarsrecepties en andere officiële ontvangsten. Daarnaast is het Paleis het grootste deel van het jaar geopend voor publiek. Bezoekers kunnen het gebouw in al zijn glorie aanschouwen.
Hamam Het Oosten in Hengelo is uniek en staat voor wellness op z'n Oosters.