Resultaat: 10726 uitje(s)
Vlagtwedde
Volledig duurzaam en ontspannen op verkenning door het mooie Westerwolde?
Den Haag
Dagje uit met het gezin bij strandtent Beachclub Amigos. Komt u voor een ontbijt, lunch of diner langs op het Zuiderstrand 11 in Den Haag? Parkeren is gratis.
Vught
Met maar liefst 15 klimroutes, tal van ziplines en een nettenpark van 700m2 krijgt IJM Vught het grootste klimbos van de Benelux. Dat is gaaf!
Bij jou thuis
Je hoeft niet altijd op pad voor een leuk uitje: Huur een houtgestookte hottub! Lekker ontspannen in het warme water met vrienden en familie.
Utrecht
De gangster is gevlucht, maar waarheen??? Met dit leuke spel los je een woordzoeker op, en ontdek je al puzzelend de stad.
Harderwijk
Ga op stap met de Riksja voor een leuk uitje of een interessante ontdekkingstocht door Harderwijk en omgeving. Reserveer tijdig uw rit.
Zeewolde
Huur een eigen Sloep, tender of zeilboot zonder vaarbewijs. Ontdek en geniet!
Bergse Diepsluis Tholen
Wil je eens iets anders, gezellig en actief? Kom dan vissen met de Zwerver 3 voor een compleet verzorgde dag op het water!
Joure
Subtropisch zwembad Swimfun in Joure is de perfecte locatie voor een fantastische dag vol waterpret in Friesland.
Huizen
Een keertje varen met originele Botter op de voormalige Zuiderzee zeilen. Je kan vanaf € 10,- uurtje varen of een opstaptochten maken. Ook leuk voor kinderen!
De Cocksdorp
De Tandemsprong is de meest eenvoudige manier om kennis te maken met parachutespringen. Je hoeft er bijna niets voor te doen, alleen een dosis durf en motivatie
Hollum
De Amelander vuurtoren is een imposante verschijning. Kom deze vuurtoren beklimmen en je wordt beloond met een schitterend uitzicht.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!