Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 10601 uitje(s)
Gouda
Beleef de historie van Gouda tijdens een buitengewone stadswandeling, vol sagen en legenden. De verhalenverteller van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u door de bewogen stadsgeschiedenis.
Zwolle
Beleef de geschiedenis van Zwolle tijdens een avontuurlijke Storytrail stadswandeling, vol meeslepende sagen en legenden.
Arnhem
Beleef de bewogen geschiedenis van Arnhem tijdens een Storytrail stadswandeling met verhalenverteller Godefridus.
Breda
Beleef de geschiedenis van Breda tijdens een Storytrail stadswandeling met verhalenverteller. Ontdek het Breda van de 16e eeuw, ontmoet historische helden en schurken en vaar mee op het legendarische Turfschip...
Amsterdam
Beleef de bewogen geschiedenis van Amsterdam tijdens een stadswandeling met verhalenverteller, vol meeslepende sagen, legenden en historische verhalen.
Dronten
Beleef de geschiedenis van Dronten tijdens een buitengewone stadswandeling vol sagen. legenden en historische verhalen. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u door de rijke geschiedenis van het nieuwe land.
Laren Gld
Wij hebben een Nederlandse fietsfabrikant gevraagd om speciaal voor Unieke Uitjes een tandem cruiser te ontwerpen naar Amerikaans model. Wij hebben 26 tandemcruisers en drie éénpersoonsfietsen (totaal 55 personen) tot onze beschikking.
Laren Gld
Uniek in de Achterhoek. De fietstrein groepsfiets (ook wel skeltertrein of familiefiets genoemd). Wat is er gezelliger dan met zijn allen een toertocht of puzzelrit maken op een fietstrein?
Laren Gld
Het spel waarbij een aantal teams het tegen elkaar opnemen tijdens 6 verschillende spelonderdelen. Wij hebben de spectaculairste onderdelen voor u geselecteerd (waaronder onze stormbaan van 40m2). Buiten de aangeboden Outdoor Zeskamp beschikken wij ook over een Indoor Zeskamp die binnen georganiseerd kan worden, lees hier meer.
Laren Gld
Voor de scherpschutters onder ons heeft Unieke Uitjes .nl een Schietsport uitje. Gedurende dit arrangement leert u schieten met verschillende wapensoorten. Misschien wel één van de leukste uitjes momenteel. Een leuke indoor activiteit die wij eventueel ook buiten kunnen aanbieden.
Laren Gld
Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infraroodlicht (laser) op een reflecterende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht kan vliegen. Gemiddelde duur is ongeveer 90 minuten.
Ticket vanaf € 7,99 per persoon
Nieuw Vennep
In het Nederlands Transportmuseum in Nieuw-Vennep wordt de geschiedenis van 2.000 jaar transport in Nederland getoond; van de drassige rivierdelta in het jaar nul tot het logistiek knooppunt dat Nederland nu is.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!