Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 10142 uitje(s)
Assen
Linda & Rolf heten u van harte welkom in B&B 't Huys van De Gouverneur in Assen . Deze bijzondere accomodatie is gecertificeerd met 4 tulpen en krijgt gemiddeld een 9,5 !
Garminge
The Barnyard is een B&B in de voormalige deel van onze boerderij in het Drentse dorp Garminge met een gastvrije sfeer van persoonlijke service met welgemeende aandacht voor de gast.
Rotterdam
Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Ontdek het schip met een rondleiding en bekijk de havenstad vanaf de Euromast.
Den Haag
Pathé heeft al jaren een groot aanbod in films. Ook bij Pathé Buitenhof in Den Haag zie je de nieuwste films in de hoogste kwaliteit en in de gezellige sfeer van je huiskamer.
Den Haag
Pathé heeft al jaren een groot aanbod in films, hier zie je de nieuwste films in de hoogste kwaliteit en in de gezellige sfeer van je huiskamer.
Helmond
Zin in een filmpje? Kom dan naar Pathè Frans Joseph van Thielpark, de grootste bioscoopketen van Nederland! Hier bekijk je de nieuwste films.
Giessenburg
Bij Kuiper boerderij leer je het echte proces van kaasmaken en het werk wat er om heen zit. Ook kan je op de boerderij leuke boerenspellen doen.
Sint Oedenrode
Hier kun je heerlijk tussen de beesten rondlopen en knuffelen, educatieve spelletjes doen en ook nog spelen in de speeltuin die erbij zit.
Maarssen
Kinderboerderij De Vechtse Hoeve bestaat al meer dan twintig jaar. In die jaren hebben veel dieren hier een goed thuis gevonden.
Deventer
In Winkelcentrum de Boreel in Deventer, bevind zich op de tweede verdieping Vue Deventer.
Doetinchem
Zin in een filmpje? Beleef het bij Vue Cinemas!
Hoorn
Vue Hoorn, sinds juli 2014 actief in de regio Westfriesland en daarbuiten. Samen met het Van der Valk Hotel en Jack’s Casino onder een dak!

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!