Resultaat: 10619 uitje(s)
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Overloon
De ene vleugel is het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum. De andere vleugel is het Marshall Museum met meer dan 150 militaire voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen.
's-Hertogenbosch
Een bijzonder interessante museum waar uitgebreid aandacht wordt besteed aan de historie van carnaval.
Eindhoven
Een verdwenen stad komt tot leven in Pre Historisch Dorp. In het erfgoedpark in Genneper.
Boxtel
De kinderboerderij laat kinderen op een leuke en leerzame manier kennis maken met het zorgen voor(huis)dieren.
Heesch
In 1990 is de Stichting Sterrenwacht Halley opgericht. Sinds januari 1995 staat in de sterrenwachttuin een 3,5 meter radiotelescoop.
Boxtel
Het Oertijdmuseum is een aanrader voor jong en oud. Lopend onder het grootste potvisskelet van Nederland zie je de hele geschiedenis van de aarde voorbijtrekken.
Volkel
Zowel bij regen als bij zonneschijn is er bij BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel voor iedereen meer dan genoeg te beleven.
Middelburg
Je vaart door de oude grachten van Middelburg met aan beide zijden oude gebouwen en pakhuizen die stammen uit een rijk (VOC) verleden.
Terneuzen
Scheldorado is een subtropisch zwemparadijs waar veel plezierige dingen onder één dak te vinden zijn. Pret voor iedereen!
Borculo
Het Kristalmuseum laat je de wondere wereld van fossiele, mineralen, kristallen en edelstenen zien.
Arnhem
Een uniek museum voor de echte wijnliefhebber. In de oude wijnkelders komt de geur en sfeer van wijn de bezoeker tegemoet.
Poederoijen
Slot Loevestein in Poederoijen ligt op een unieke plek. Waar Maas en Waal samenkomen en Gelderland, Brabant en Zuid-Holland elkaar raken.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!