Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3123 uitjes gevonden
Een bezoek aan ons Schoolmuseum is een echt Feest der Herkenning. Uw schooltijd komt tot leven. Schoolbanken van toen tot nu, schoolplaten van Jetses, Isings en van Lummel, leesmethodes van Aap, Noot Mies tot Boom, Roos, Vis, rekenmethodes, inktflessen en pennen, breiwerkjes en nog veel meer, alles roept herinneringen op aan de school van vroeger en nu.
In diverse vertrekken laten wij u de ontwikkeling van het onderwijs zien door de eeuwen heen.
Amsterdam
In de permanente expositie roept een decor van nagebouwde straten en wandvullende foto's de sfeer op van de oorlogsjaren.
Amsterdam
Ontdek de mooiste plekjes van Amsterdam aan boord van deze mooie, klassieke salonboot! Onder het genot van een kopje koffie of thee vertelt de schipper alles over de highlights van Amsterdam.
Deventer
Spectaculair en uniek in Nederland is de Speelpool. Een groot gebied waar je je helemaal in Scandinavië en de Noordpool waant. Er zijn glij-attracties, ijs-attracties, ijsfietsen, horecavoorzieningen en een spannende ontdekkingsloods waar ze moeten zorgen dat het ijs terug zal keren op de Noordpool!
Het glooiende landschap van Zuid-Limburg bezorgt iedereen direct het ultieme vakantiegevoel. Met een vakantie op Bungalowpark Schin op Geul verblijft u midden in het karakteristieke Limburgse Heuvelland met schitterende uitzichten. U kunt bij ons heerlijk genieten van de natuur. Het eerste wat u 's morgens ziet wanneer u de gordijnen opent is het glooiende, uitgestrekte landschap.Ons bungalowpark is van alle gemakken voorzien. Zowel voor u als voor uw kinderen is er genoeg te beleven. Het park beschikt over een indoor speeltuin, bowlingbanen, een tennisbaan en sportvelden. In ons restaurant kunt u terecht voor een hapje of een drankje. U kunt er ook gezellig een avondje steengrillen. Voor een vergeten boodschap en verse broodjes kunt u terecht in de mini-supermarkt.
Eindhoven
Welk team wekt de meeste energie op met een zelfgebouwde windmolen? Twee tot vijf teams construeren elk een enorme windmolen, opgebouwd uit reuze meccano.
Amsterdam
Betreedt een nieuwe wereld samen met je vrienden en collega’s en speel uitdagende teamopdrachten in virtual reality.
Laren (GLD)
De kinderboerderij is 4,5 hectaren groot en heeft een gezellige stal en verschillende weiden met allerlei boerderijdieren.
Drachten
Een bezoek aan "De Naturij" is meer dan de moeite waard. Dit unieke recreatiegebied van ruim 7 hectare is gelegen aan de rand van Drachten. Voor kinderen is er van alles te doen.
Nijkerk
Kanoën voor iedereen! Vaar met de hele familie, klas of club over de mooiste wateren. Vaar je eigen route of volg er een van ons via gps of met onze ervaren begeleiders. Bekijk ook onze arrangementen met catering en andere activiteiten.