Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3732 uitjes gevonden
Groningen
Geïnspireerd door de International Cow Parade en de echte Hollandse koe, maak jij je eigen kunstkoe tijdens deze workshop koeien beschilderen.
Diverse locaties
Teambuilding kan onverwacht zo leuk zijn! Leer elkaar op een bijzonder leuke manier beter kennen.
Groningen is aan de hand van een rondvaart op een borrelboot, een prachtige en interessante stad om eens vanaf het water te aanschouwen. De authentieke grachten van Groningen bieden de uitgelezen kans tot een rondvaart om het centrum, waarbij u o.a. eeuwenoude pakhuizen, het Scheepvaartmuseum en het Groninger Museum passeert. Vanaf het water zal u Groningen vanuit een geheel nieuw perspectief ervaren.

Mocht u meer willen zien dan enkel het drukke centrum van Groningen, dan zetten we de rondvaart voort naar het Hoornsemeer, Zuidlaardermeer, of Paterwoldsemeer. Dit zijn uitstekende plekken om te relaxen of eventueel te zwemmen, kortom mogelijkheden in overvloed.
Westervoort
Chain maille is de oude techniek waarin metalen ringen (maliën) aan elkaar worden gehaakt. Elk ringetje wordt afzonderlijk geopend en weer gesloten. Het zeer zorgvuldig verbinden en sluiten van de ringen zorgt voor de stevigheid van het sieraad.
Het Geelvinck Hinlopen Huis is een in 1687 gebouwd patriciërshuis. Het dubbele huis met koetshuis is gelegen tussen Museum Van Loon en Museum Willet-Holthuysen, in het buurtje van de zeven bruggetjes. Te bezichtigen zijn de stijlkamers met meubels en schilderijen uit de 17de tot 19de eeuw en de weelderige formele tuin met een grote vijver. De 18e en begin 19e eeuwse authentieke muziekinstrumenten van de Sweelinck Collectie zijn een bezoek zeker waard. Regelmatig worden er concerten met kamermuziek uitgevoerd.
volendam
Shooterwood entertainment levert een fascinerende, verslavende, leuke en veilige vorm van de bekwame sport van kleiduivenschietenShooterwood entertainment is een van de meest populaire participatieactiviteiten voor elk bedrijfsevenement, privéfeest, bruiloft, fondsenwervend evenement, feest of show en kan door bijna iedereen worden genoten - volwassenen of kinderen.Maximaal vijf mensen kunnen schieten op dezelfde doelen, gelanceerd vanuit een aantal posities met verschillende snelheden en hoeken. Er zijn verschillende spellen, die steeds hogere vaardigheidsniveaus vereisen. 
Tilburg
Zelf een roomchocolade letter maken en decoreren? Dat kan tijdens deze mini workshop van Chocolate Dreams. De chocolade letter krijgt u in een luxe verpakking mee naar huis.
Rucphen
IJskarten: dat klinkt niet alleen cool, dat is het ook!
Prinsenbeek
De Hapas/tapas zijn kleine Italiaanse (hapas) of Spaanse gerechtjes (tapas) die samen een complete maaltijd vormen.
Rotterdam
Aan boord van het majestueuze stoomschip ss Rotterdam bevindt zich tegenwoordig een escape room, in de oude koelcellen onderin het schip. Het verhaal van de Escape Room ss Rotterdam is gebaseerd op de mysterieuze geheimen van de kapitein, die ontrafeld moeten worden.