Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 2033 uitje(s)
Roermond
Kom naar het Cuypershuis in Roermond! Het Cuypershuis is een eigentijds museum over architect/ontwerper Pierre Cuypers en actuele vormgeving. Verder is er elke dag een verteller aanwezig en zijn er zondagse rondleidingen.
Harderwijk
Het Stadsmuseum Harderwijk is een verrassend en vernieuwd museum dat het verhaal van Harderwijk vertelt en een ontmoetingsplaats is voor jong en oud.
Epe
Een oude boerderij, die dateert van het jaar 1715, is authentiek ingericht en fungeert als museum. In dit museum krijgt u een indruk van het boerenleven rond 1900.
Eext
Het museum is een tentoonstellingsruimte met onder andere oude reeds verdwenen bedrijven, zoals een stelmakerij, bakkerij, smederij, schoenmaker en een kapper. In een gedeelte van het museum is een woonkamer uit het begin van de vorige eeuw nagebouwd met een authentiek plafond en een kastenwand met bedstee. Hier waan je je echt in oma's tijd.
Landsmeer
Het Grietje Tump Museum is genoemd naar haar laatste bewoonster, Grietje Tump. Zij was de dochter van de rentenier Cornelis Tump. Zijn voorvaderen beheerden de pontveren over het IJ naar de grote stad Amsterdam. Het museum ademt de sfeer uit van de voobije eeuw, met al zijn romantiek en praktische gebruiksvoorwerpen.
Gennep
Museum Het Petershuis in Gennep is een museum dat een archeologische en hedendaagse collectie van voorwerpen uit de regio tentoonstelt.
Beesd
U kent ongetwijfeld de Betuwe, maar weet u ook hoeveel mogelijkheden hier verscholen liggen voor liefhebbers van ruimte, rust, fietsen, wandelen en (5-sterren) recreatie? ANWB classificatie 9,3. Op nog geen kilometer afstand van het riviertje de Linge en het landgoed.
Overloon
Zet alle stress even opzij en geniet van de paar dagen of misschien wel weken waarin u met de hele familie of vriendengroep heerlijk kunt ontspannen.
Rotterdam
Scoutingmuseum De Ducdalf neemt je terug in de tijd, een reis die begint bij de Padvinderij van vroeger en verder gaat naar de Scouting van tegenwoordig. Ben je zelf ooit scout geweest of wil je oude herinneringen op halen, dan ben je bij De Ducdalf op de juiste plek. Het museum geeft een beeld van de geschiedenis van Scouting aan de hand van oude uniformen, insignes, voorwerpen en foto's.
Callantsoog
Oudhollandse boerderijvillapark niet ver van de dorpskern van Callantsoog en het strand ( 900 m) Het park is heerlijk rustig van opzet, er is midden op een eiland een klein kinderspeelveldje ingericht.
Mecehelenhof
Buitenplaats De Mechelerhof, gelegen in het prachtige Limburgse Heuvelland, is een rustig en ruim opgezet vakantiepark in typisch Limburgse stijl.Onze luxe appartementen zijn een perfecte uitvalsbasis voor een actieve of ontspannen vakantie.
Winterswijk-Miste
Op vakantiepark "In den olden Bongerd" vindt u vrijstaande bungalows. Alle 73 bungalows zijn privébezit, hiervan worden er 19 door de eigenaren verhuurd. Omdat de huisjes privébezit zijn, zijn de bungalows zorgvuldig aangekleed en van alle gemakken voorzien. U zult zich dan ook snel thuisvoelen in één van de huisjes. Op het park zijn twee types bungalows te vinden.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!