Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2882 uitjes gevonden
Utrecht
Het Centraal Museum beheert naast de grootste Rietveldcollectie ter wereld, ook een rijke verzameling kunst, die bestaat onder andere uit oude kunst, moderne kunst, mode en stadsgeschiedenis.
Eindhoven
Duurzame energie Challenge is een spannende team challenge, waarbij het thema duurzaamheid wordt vertaald naar een ‘groene’ en bijzondere beleving.
Zoelen
WipeOut Kids is hét nieuwe speelpark op Beldert Beach! Fun, vermaak én niet weersafhankelijk! Er zijn 15 Obstacles op het land en 3 met water.
Callantsoog
Surfschool Callantsoog is de officiële surfschool van Callantsoog. Golfsurfen is de laatste tijd steeds populairder geworden. Dat komt voornamelijk omdat steeds meer mensen zich bewust worden dat je ook in Nederland goed kan surfen. Heb je zin om te surfen? Kom dan snel langs!
Valkenburg aan de Geul
Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Ontdek het Sprookjesbos spelenderwijs. Klimmen, draaien, vliegen, glijden of gewoon met zand spelen? Een slim potje schaak of petanque? Zwieren en zwaaien in de draaimolen of hopper-de-hop over de balanceerdraak? Het Sprookjesbos is voor jong en oud.
Almelo
Dit kleine museum is gevestigd in een stadsboerderij van 300 jaar oud. Je vindt een interieur uit de jaren '20 en een weefkamer met twee weeftoestellen uit 1754 en 1821. In de wolkamer vind je spinnewielen, manden met schapenwol, kaardenmachines en een kleermakershoek.
Den Bosch
Heb jij zin in een spannend, culinair en origineel avondje uit? Dan is ons moorddiner geschikt voor jou! Je kiest voor een 3 gangen diner of een uitgebreid buffet en wij begeleiden dit gave spel…
Appingedam
Museum Stad Appingedam is gevestigd in twee historische panden in het centrum van de monumentale stad Appingedam. De collectie van het museum bestaat grotendeels uit objecten die illustratief zijn voor de ontwikkeling van de stad Appingedam en de haar omringende regio Fivelingo. Daarnaast beheert het museum een unieke collectie van een traditionele koperslager.
Leiden
Na deze rondwandeling weet u bijna alles over de Leidse historie. Verhalenverteller Rembrandt of zijn vrouw Saskia van Uylenburgh (verklede acteurs) neemt u op zo'n bijzondere manier mee in het Leiden van toen dat u het nooit meer zal vergeten.
Tilburg
Een humoristische stadstour in luxe touringcar door Tilburg onder leiding van Arijan van Bavel, ook wel bekend als Adje. Tourtje Tilburg is een geweldige gebeurtenis, een soort theatervoorstelling ‘in de bus’. Arijan heeft niet alleen geweldige verhalen over deze bijzondere stad, hij zingt ook over zijn Tilburg en Brabant. Tourtje Tilburg begint en eindigt bij één van de meest markante locaties van Tilburg, het Willem II stadion.