Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2828 uitjes gevonden
Amsterdam
Amsterdam is het mooist vanaf het water! Vaar in 1 uur langs alle highlights van de stad met de 100 Highlights Cruise van Canal Tours Amsterdam.
Het leukste dagje weg met kinderen in Den Haag! Bij goed of slecht weer een leuke, spectaculaire en sportieve dag beleven? Kom dan met familie, vrienden, klas- of teamgenoten naar het Sport en Spel Paleis in Den Haag. Dit is het allergrootste speelparadijs voor kinderen van 4 t/m 18 jaar waar de aller-leukste indoor & outdoor attracties van Nederland te beleven zijn!
Arnhem
Met twee indrukwekkende Adventure Towers van 25 en 38 meter hoog is Mountain Network Arnhem het meest in het oog springende onderdeel van Sportplein Olympus. Op dit goed bereikbare sportcomplex in Arnhem-Zuid neemt Mountain Network een unieke positie in.
Dordrecht
De Storytrail stadswandeling Dordrecht is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Geniet van de mooiste sagen, legenden en historische stadsverhalen.
Amstelveen
Speelboerderij Elsenhove in Amstelveen is een combinatie van een kinderboerderij met een avontuurlijke én een natuurlijke speeltuin. De boederij ligt in recreatiegebied Elsenhove, aan de rand van Amstelveen (tussen Oranjebaan, de A9 en de Amstel).
Hilversum
Kinderboerderij de Hertenkamp was vroeger een hertenkamp. Nu heeft de kinderboerderij in Hilversum ook schapen, paarden, ezels en varkens.
's-Hertogenbosch
3 uur lang onbeperkt bruidsjurken passen voor de 'lol', met bijbehorende accessoires, onder het genot van hapjes en drankjes, voor €25,- per persoon een unieke ervaring...Een Bridal Experience!
Rotterdam
Het Museumstoomdepot is het prachtige onderkomen van de Stoom Stichting Nederland (SSN) in Rotterdam. De in klassieke stijl gebouwde loods biedt niet alleen onderdak aan de collectie stoomlocomotieven en bijbehorende rijtuigen, maar vormt ook een uitstekende werkplaats, voor het rijvaardig houden hiervan.
Woerden
De Koeiemarkt Woerden (ook wel Koeienmarkt Woerden) is een jaarlijks terugkerende Woerdense markt en een uniek volksfeest. De Koeiemart is het belangrijkste evenement in Woerden en vindt altijd plaats op de woensdag na 20 oktober.
Enkhuizen
Het Flessenscheepjes Museum in Enkhuizen bevat op dit moment 's werelds meest omvangrijke collectie. Van het kleinste parfumflesje tot een 30 liter wijnballon.