Resultaat: 10744 uitje(s)
Den Bosch
Wees creatief en beschilder je eigen koe tot een waar kunstobject. Met de kwast zorg je zelf voor nieuwe kunst! Een leuk uitje voor iedereen waar je met een kleine kunstkoe iedere deelnemer zijn of haar creativiteit kan uiten.
Nijmegen
Schilder samen één groot kunstwerk...! Hoe werkt het? Iedereen krijgt een puzzelstuk wat samen één groot schilderijkan gaan vormen. Wat zal het eindresultaat zijn? Het is aan jullie!
Nijmegen
Kom en ontdek Wie is de ... in Nijmegen als je zin hebt in sensatie, mysterie, spanning en teambuilding! Een spannend uitje voor jong en oud waarbij teamwork centraal staat.
Nijmegen
De Escape Dinner Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een smaakmakend en uniek drie gangen diner.
Nijmegen
Waar is dat feestje?.. hier is dat feestje! Houd jij ook zo van de gezelligheid in kroegen? Je zult diverse kroegen ontdekken en hilarische spellen spelen!
In meer dan 50 steden
Kies zelf uit een van de 50 steden en ga op pad om de politie te helpen bij de grote zoektocht naar de moordenaar. Ervaar de vrijheid van instructies op afstand (via WhatsApp) en ontdek een stad op een unieke manier.
Eindhoven
Deze hippe camper heeft alle uithoeken van de wereld gezien. Wil je weten waar? Stap dan in en reis zelf de wereld rond in 60 minuten!
Eindhoven
Stel je voor: er is een crime lab ontdekt. CSI stuurt jouw team erop af. Eenmaal binnen is er geen weg terug.
Eindhoven
Verzamel zo veel mogelijk geld en ontsnap zo snel als je kunt uit deze nieuwste, swingende escaperoom in Eindhoven!
Eindhoven
Meerdere teams, identieke kamers. Ga met je vrienden de strijd aan in deze battle.
Eindhoven
Golfen in de stad. In Eindhoven kan het! Lekker wandelen langs de mooiste plekken van Eindhoven en ondertussen een partijtje golfen.
Eindhoven
'' Ik hou van hooooolllaaaand, het landje aan de Zuiderzee...'' Komt deze tekst je bekend voor? Dan zit je vast elke zaterdagavond aan de buis gekluisterd! Zou je zelf ook weleens mee willen doen? Je kunt nu samen met je vrienden deze hilarische quiz spelen!

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!