Resultaat: 10833 uitje(s)
Venlo
Er is een moord gepleegd in Venlo maar de politie tast in het duister. Jullie hulp is hard nodig bij Flikken Venlo!
Bestel tickets met 10% uitjes korting
Venlo
We gaan een stapje verder voor degene die durven... De WildArt Battle is meer teambuilding, nog meer out of your comfort zone, competitie en nog WILDER! Durf jij samen met je team deze strijd aan?
Joure
In een open sloep comfortabel genieten van al het moois wat de Friese natuur u te bieden heeft? Sloepverhuur Joure (Friesland) maakt dit mogelijk.
Leidschendam
U kunt dus bij ons verschillende type boten huren. Voor al onze boten heeft u geen vaarbewijs nodig.
Den Bosch
Een spannende zoektocht door de stad met uitdagende opdrachten. Lukt het jullie om de code te kraken?
Den Bosch
Escape City is een geweldige citygame. Het principe is hetzelfde als bij een Escape room, alleen heb je nu de hele stad als speelveld. Jullie krijgen drie uur de tijd om de stad te redden van de ondergang.
Den Bosch
Wil jij spanning, avontuur en sensatie beleven samen met je kinderen, vrienden, collega's of familie? Dan zijn onze VR rooms de perfecte VR experience voor jullie!
Nijmegen
Je ziet heel veel van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen met deze gave stepspeurtocht. Met de step ben je razend snel en kun je overal komen!
Arnhem
Een eigentijds en interactief museum over alle aspecten van zoet water.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Amersfoort
In het bosrijke park van Dierenpark Amersfoort wonen olifanten, neushoorns, giraffen, apen, tijgers en nog veel meer dieren die je van dichtbij kunt bekijken.
Den Bosch
Wees creatief en beschilder je eigen koe tot een waar kunstobject. Met de kwast zorg je zelf voor nieuwe kunst! Een leuk uitje voor iedereen waar je met een kleine kunstkoe iedere deelnemer zijn of haar creativiteit kan uiten.
Nijmegen
Schilder samen één groot kunstwerk...! Hoe werkt het? Iedereen krijgt een puzzelstuk wat samen één groot schilderijkan gaan vormen. Wat zal het eindresultaat zijn? Het is aan jullie!

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!