Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3937 uitjes gevonden
Natuurlijk heb je over de Waddenzee gelezen. Maar heb je ook de sterke verhalen gehoord? Van mensen die al aan boord waren van de Wuta? Aan boord van de Wuta vang je vis op de Waddenzee. In het voor- en najaar heb je de meeste kans op schar en wijting. Van juni tot oktober komt vaak de makreel in beeld. Soms zelfs eerder. Makreel vang je heel sportief: één-voor-één, soms een paar tegelijk. De hele dag door. Je kunt er ook heerlijk in het zonnetje aan dek zitten (mét een biertje) terwijl je kalmpjes de zandplaten, de zeehonden, de ganzen, eenden en aalscholvers aan je voorbij laat trekken. En mocht je dan beginnen in te dommelen, dan is er altijd nog Wil die je onverbiddelijk bij de grote pan verse soep ontbiedt. Het geeft al aan dat de Wuta alles heeft om jouw gezelschap een spectaculaire dag op zee te geven. Straks ben jij ook zo'n sterke-verhalenverteller! Dan heb je echt geen tijd meer om boeken te lezen want je blijft krom liggen van het lachen. Dat zit zo: De Wuta is gewoon een prachtschip, klein, wendbaar, snel en compleet ingericht. Tot en met een rookvat aan toe (want vers gerookte vis hoort erbij)! Plaats voor max 30 personen en een kantine waar 25 gasten kunnen zitten. Maar nu komt het: er is een barretje-babbel, plus een keukentje voor lekkerbek-gehaktballen.
Rotterdam
Vaar 75 minuten mee op de Maas waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline van Rotterdam.
Amsterdam
3 in 1! Varen, eten en drinken, wat wil je nog meer? Succes gegarandeerd! Geniet van een pizza naar keuze en onbeperkt bier, fris en prosecco.
Den Helder
Het Marinemuseum in Den Helder is dé plek waar je de marine echt kunt beleven. Ontmoet zeehelden, aanschouw wapens en uniformen, leer over de ontwikkeling van techniek aan boord en ontdek de geschiedenis van de Rijkswerf.
Nijmegen
Bij proefbrouwerij 'Het Vaghevuur' kunt u met vrienden, familie of collega's een eigen brouwdag houden. Een heerlijke dag, met lunch en hapjes, veel biertjes en een perfect eigen gebrouwen bier.
IJmuiden aan Zee
Vaar mee op een pijlsnelle RIB powerboat! Schiet over de golven van de Noordzee en bereik snelheden tot wel 90 km per uur!
Eemnes
Mercedes AMG GT rijden Het maakt niet uit hoelang u wilt rijden, kort of juist lang het is allemaal mogelijk!
Zin in een ontspannen avondje uit? Zak dan onderuit in een heerlijke stoel bij biscoop Utopolis. Deze is dagelijks geopend voor het bekijken van de nieuwste films. Van romantische comedies tot spannende thrillers. Er worden ook 3D-films gedraaid. In de comfortabele zalen is klimaatbeheersing.
Arnhem
Een workshop tai chi biedt ontspanning, energie, geeft je inzicht in jezelf en kan ook een mooie aanvulling zijn op het thema van een (bedrijfs)evenement.
Amsterdam
XtraCold Amsterdam is met -7 graden Celcius de koudste plek in het hartje van Amsterdam. Het is onvergetelijk en nog nooit eerder gezien.