Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3686 uitjes gevonden
Buren-Ameland
In het juttersgedeelte van het museum is de tentoonstellingsruimte geheel vernieuwd. Al dwalend door de bijzondere wereld van weleer, maak je op interactieve wijze kennis met de gebruiken en tradities van de Amelander. Hier ontmoet je de stroper, de visser en de jutter die ooit over het eiland dwaalden en ontdek je de vele bijzondere eilandverhalen.
Hoorn
Het Westfries Museum is een museum van de Gouden Eeuw. Innemend en eigenzinnig. Nieuwsgierig en verbindend. Kom binnen in de belangrijkste episode uit de geschiedenis van West-Friesland.
Nijmegen
Bij proefbrouwerij 'Het Vaghevuur' kunt u met vrienden, familie of collega's een eigen brouwdag houden. Een heerlijke dag, met lunch en hapjes, veel biertjes en een perfect eigen gebrouwen bier.
Nunspeet
Tussen het Veluwse bos en de oude Zuiderzeestraatweg in Nunspeet liggen de ruim vier hectare grote Kijktuin. Naast deze bron van inspiratie zijn in de Kijktuinen tal van andere activiteiten te beleven.
Amsterdam
Geniet van een heerlijke chocolade proeverij in onze winkel, in hartje Amsterdam! Van homemade bonbons tot Single Origin chocola uit alle delen van de wereld.
Met de twee boten van Villa Augustus worden rondvaarten gemaakt.
Geschikt voor maximaal acht personen. € 90,- per uur, per boot, inclusief schipper.
Bij een rondvaart van een uur vaart u langs het Historische Centrum van Dordrecht.
Bij twee of meer uren kunt u richting de Hollandse Biesbosch varen.
Picknickmand meenemen?
Heeze
Geniet van een ultieme luxe wellness in privé sfeer. Er staat een hoogwaardige sauna, infraroodlounge en jacuzzi voor jullie klaar!
Utrecht
Wist je dat er allerlei componisten in Utrecht hebben rondgelopen? Bekijk Utrecht door de ogen van zulke componisten, en laat je verrassen door hun melodieën!
Den Bosch
Bubble voetbal is de nieuwste trend van Nederland op het gebied van groepsactiviteiten.Het is lachen, gieren en brullen. Op het moment dat de scheidsrechter fluit voor het startsein, begint de Bubble voetbal voetbal wedstrijd.
Bergen
Huur nu een bootje bij Go with the Flo bootjesverhuur en maak zelf een rondvaart door de Bergermeer en Alkmaar