Resultaat: 10603 uitje(s)
Den Bosch
Heb jij zin in een spannend, culinair en origineel avondje uit? Dan is ons moorddiner geschikt voor jou! Je kiest voor een 3 gangen diner of een uitgebreid buffet en wij begeleiden dit gave spel…
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Apeldoorn
In het prachtige bos van de Apenheul, midden op de Veluwe, vind je bijna 300 apen.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Arnhem
Maak een reis om de wereld in één dag.
Ticket vanaf € 15,00 per persoon
Overloon
In het Noord-Brabantse Overloon, in nabijheid van bossen en de Maas, ligt een verrassend natuurlijk dierenpark met een botanische tuin.
Ticket vanaf € 26,50 per persoon
Rhenen
Ouwehands Dierenpark in Rhenen is heel avontuurlijk. Sta vlak bij de ijsbeertweeling.
Jubbega
"De Koppenjan" is naast pannenkoekrestaurant, bekend om zijn activiteiten. Daarnaast is het ook mogelijk om kaarsen te maken, aardewerk schilderen, hand- en voetafdrukjes in de klei of midgetgolven.
Drachten
Een bezoek aan "De Naturij" is meer dan de moeite waard. Dit unieke recreatiegebied van ruim 7 hectare is gelegen aan de rand van Drachten.
Bakkeveen
Doolhofpark & Bospaviljoen Bakkeveen is een pannenkoekenhuis in de bosrijke en toeristische plaats Bakkeveen.
Ticket vanaf € 15,00 per persoon
Leeuwarden
Vlakbij Leeuwarden, ligt Aqua Zoo Friesland. Door het park slingert een avontuurlijk pad langs stroompjes en meren.
Oudemirdum
Informatiecentrum Mar en Klif is een bezoekerscentrum dat informatie geeft over natuur en landschap in Zuidwest-Friesland.
Appelscha
Bij museum de Heksehoeve in Appelscha vind je 25 echte heksen rituelen die je als bezoeker kunt doen. Zo kun je inzicht krijgen in het leven als heks en je wensen en dromen waarmaken.
Lemmer
Het ir. D.F. Woudagemaal is het grootste, nog in bedrijf zijnde, stoomgemaal ter wereld. Het Woudagemaal dient om een te hoge waterstand van het Friese boezemwater te verlagen.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!