Resultaat: 10567 uitje(s)
Oirschot
Bij Doeboerderij De Steenuil geniet je van het gezellige platteland en de Brabantse gastvrijheid. De kinderen krijgen een rode blos op de wangen van het spelen.
Ticket vanaf € 15,95 per persoon
Rotterdam
Reis door verschillende werelddelen en bewonder vele dieren in een zo natuurlijk mogelijke omgeving. Ruik, kijk en luister.
Rotterdam
Steppen op een originele kick bike is nieuw en innovatief. De tochten zijn een sportieve manier om de cultuur van een stad te verkennen.
Posterholt
Alles wat je nodig hebt om te ontspannen vind je bij Goos Wellness, een saunacomplex in Finse stijl. Er zijn zes sauna's met elk hun eigen thema: de smurfensauna, de wijvatsauna en de 'hele hete boeren-sauna'.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Zevenhuizen (Gr.)
Thermen De Waterlelie in het Groningse Zevenhuizen is een oord van rust en schoonheid.
Rotterdam
Fietsen door Rotterdam. Een sportieve en verrassende manier om de stad leren kennen.
Lunteren
Sauna & Beauty De Veluwe is centraal gelegen in het bosrijke Gelderse Lunteren. Het saunacomples heeft zeer uitgebreide faciliteiten maar is kleinschalig en romantisch van opzet.
Bergschenhoek
Outdoor Valley is de unieke locatie voor een onvergetelijke beleving op het gebied van Events, Outdoor en Leisure.
Ven-Zelderheide
Wissel de Tukse stoomcabine af met de infrarood cabine. En de bijzondere bio-licht sauna is ook een ervaring!
Den Haag
Altijd speelplezier bij het Zuiderparadijs. Heerlijk ravotten in de indoor speeltuin of motoren op het circuit van het grootste indoor verkeersplein van Nederland.
Heemstede
In het centrum van Heemstede vind je Blitz Wellness; een uniek instituut met internationale allure waar je in een ontspannen sfeer kunt onthaasten, uitrusten en bijtanken.
Eibergen
Kom een heerlijk dagje spelen bij Hof van Eckberge. Wij bieden mogelijkheden voor buitenspelen en binnen spelen. Leuk voor jong en oud!

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!