Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3508 uitjes gevonden
Tiel
Dit museum biedt informatie over de geschiedenis van Tiel, zoals bodemvondsten en een maquette van de stad uit 1650. Het museum heeft wisselende exposities waarin de archeologie en streekgeschiedenis van Tiel aan de orde komen.
Gouda
Een bruisend laboratorium waar je verrast wordt en zelf aan de slag gaat. Dat is het Verwonderlab! Je kan experimenteren en zelf kleine kunstwerken maken. Kijk door de ogen van een kunstenaar en ontdek hoe leuk dat is.
Nijmegen
Bij proefbrouwerij 'Het Vaghevuur' kunt u met vrienden, familie of collega's een eigen brouwdag houden. Een heerlijke dag, met lunch en hapjes, veel biertjes en een perfect eigen gebrouwen bier.
Apeldoorn
Paleis het Loo, de favoriete zomerresidentie van de Nederlandse stadhouderlijke en koninklijke familie. Sinds 1984 functioneert het als museum, nadat het op spectaculaire wijze samen met de tuinen in 17de eeuwse staat werd teruggebracht.
Van 24-10-2019 t/m 27-10-2019
Doe's Gek
Zwolle
Hét grootste interactieve kinderevenement in de herfstvakantie. Ruim 12.000 m² aan spektakel en speelplezier!
Varen is voor Rederij Halve Maen een passie. Varend ziet de wereld er mooier uit... Vaar met ons mee!Ons schip de Halve Maen ligt in de Biesbosch, bij het biesboschcentrum Dordrecht, daar vandaan kunt u met ons meevaren. Op verzoek kunnen wij ook vanaf andere plaatsen vertrekken.
Eindhoven
Gezelligheid en teamwork staan centraal in deze vermakelijke quiz. Wie blijkt ‘de slimste mens’ in de groep en wie voert het beste de doe-opdrachten uit? En wie durft?!
Nijmegen
Kom en ontdek Wie is de ... in Nijmegen als je zin hebt in sensatie, mysterie, spanning en teambuilding! Een spannend uitje voor jong en oud waarbij teamwork centraal staat. De citygame is geschikt voor alle soorten uitjes, zoals, vrijgezellenuitjes en familie-uitjes.
Ontdek één van de meest unieke en veelzijdige evenementenlocaties in de Randstad en beleef een sterrenavond in Studio's Aalsmeer. In de oude televisiestudio's van Joop van den Ende staat een grote verscheidenheid in ruimten en sferen garant voor urenlang vermaak. Bezoek de bioscoop, geniet van een theatervoorstelling met een aansluitend diner of ga de strijd aan in de Gamestudio.
'Het Buytenhof' is een kleinschalig bed and breakfast accommodatie in het typisch Drentse dorp Zweeloo. Iedere gast kan rekenen op persoonlijke aandacht, hetgeen het verblijf tot een ware belevenis maakt. Een uitgebreid 3-gangen ontbijt vormt een smaakvol begin van de dag. De boerderij omvat vier comfortabele kamers, 'appartementen', waarvan 3 met eigen keukeninrichting . Alle appartementen zijn voorzien van een eigen privé woonkamer, badkamer met toilet, flatscreen tv en een apart slaapvertrek. 'Het Buytenhof' is omgeven door een zeer grote landelijke tuin met majestueuze beuken en eiken. Het geheel ademt een sfeer uit van ruimte en rust. Zweeloo ligt centraal in Drenthe. Hierdoor kunt u uitwijken naar tal van plaatsen en heeft u de keuze uit diverse activiteiten, zoals wandelend of fietsend genieten van de prachtige omgeving. Tal van musea en uiteraard het Noorderdierenpark in Emmen bevinden zich op een korte afstand van Zweeloo. Het Buytenhof is ook geschikt voor gezelschappen