Resultaat: 346 uitje(s)
Doorn
In deze fraaie keizerlijke natuur vindt je één van de mooist aangelegde midgetgolfbanen van ons land. Verder zijn er jeu de boulesbanen, trampolines, een trapskelterbaan en andere spelvoorzieningen voor jong en oud.
Rucphen
SnowWorld Rucphen is de beste voorbereiding op je wintersport vanwege de perfecte sneeuw, goede service en deskundige begeleiding.
Haarlem
Windshift organiseert speciale dagen waarop je individueel of met een klein groepje kunt ervaren hoe het is om in een strandzeilwagen over het strand te rijden en de kracht van de wind in je zeil te kunnen voelen.
Amsterdam
Mountain Network Amsterdam is een zeer compleet klimcentrum aan de Erasmusgracht in Amsterdam West. Je kunt klimmen in een ruimte van 700 m² en een maximale hoogte van 15 meter. Daarnaast is er een aparte ruimte van ruim 200 m² voor boulderen.
Arnhem
Met twee indrukwekkende Adventure Towers van 25 en 38 meter hoog is Mountain Network Arnhem het meest in het oog springende onderdeel van Sportplein Olympus.
Nieuwegein
Centraal gelegen én uitstekend bereikbaar zijn de kenmerken bij uitstek van Mountain Network Nieuwegein. Op de indrukwekkende wanden van Mountain Network Nieuwegein zijn talloze klimroutes uitgezet.
Heerenveen
Mountain Network Heerenveen is gevestigd in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen: het nieuwste en modernste sportcentrum van Friesland. Het centrum beschikt over een 15 meter hoge klimwand en een hoogteparcours.
Ticket vanaf € 74,50 per persoon
Roosendaal
Skydive Roosendaal is een bijzondere en unieke ervaring. Bij indoor skydiven ga je het gevoel ervaren van een skydive, maar dan indoor.
Zoetermeer
Het aanbod van Ayers Rock is zeer divers. Zó veel te beleven voor een leuk dagje uit! Er zijn meer dan 20 activiteiten die een beleving zijn voor lichaam en geest. Of gaat u de uitdaging aan om onze 17 meter hoge klimwand te beklimmen.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Den Haag
De Uithof is het veelzijdige sportcentrum aan de rand van Den Haag; een unieke locatie om te sporten en te recreëren.
Bottrop (Duitsland)
Het alpincenter in Bottrop in Duitsland is met een lengte van 640 meter en een breedte van 30 meter de langste skihal ter wereld. Als sneeuwliefhebber wordt je hier het hele jaar door rijkelijk beloond!
Enkhuizen
Ervaar het zeilen met een dwars getuigd schip. De Willem Barentsz met haar vele zeilen, witte romp en teakhouten opbouw is een indrukwekkende verschijning. Het schip vaart gedurende de zomer 6 weken een zeilende veerdienst tussen Enkhuizen en Urk.