Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 83 uitje(s) gevonden
Hengelo
Cinema Hengelo is te vinden in het hartje van Hengelo. De bioscoop is voorzien van vijf zalen met in totaal 834 stoelen.
Vlissingen
De nieuwste films kijken of een romantisch avondje? CineCity in Vlissingen heeft altijd het nieuwste aanbod. Kom bij ons naar de bioscoop!
Borne
Iedere woensdagavond kun je in de grote zaal van Kulturhus Borne genieten van een gevarieerd filmprogramma.
Venray
De grote zaal, de Luxor, uitgerust met 3D technologie om films nog mooier en beter te vertonen.
Den Haag
Pathé heeft al jaren een groot aanbod in films. Ook bij Pathé Buitenhof in Den Haag zie je de nieuwste films in de hoogste kwaliteit en in de gezellige sfeer van je huiskamer.
Den Haag
Pathé heeft al jaren een groot aanbod in films, hier zie je de nieuwste films in de hoogste kwaliteit en in de gezellige sfeer van je huiskamer.
Helmond
Zin in een filmpje? Kom dan naar Pathè Frans Joseph van Thielpark, de grootste bioscoopketen van Nederland! Hier bekijk je de nieuwste films.
Deventer
In Winkelcentrum de Boreel in Deventer, bevind zich op de tweede verdieping Vue Deventer.
Doetinchem
Zin in een filmpje? Beleef het bij Vue Cinemas!
Hoorn
Vue Hoorn, sinds juli 2014 actief in de regio Westfriesland en daarbuiten. Samen met het Van der Valk Hotel en Jack’s Casino onder een dak!
Kerkrade
Vue Kerkrade is het kloppend hart van het in 2013 geopende Leisure Dome; hét uitgaanscentrum van Parkstad. Met tien zalen is dit de grootste Vue Bioscoop.
Vlaardingen
Vue Vlaardingen bevindt zich midden in het hart van Vlaardingen