Resultaat: 80 uitje(s)
Den Haag
Ga mee op ontdekkingsreis in Omniversum in Den Haag. In het enige IMAX grootbeeldfilmtheater van Nederland.
Katwijk
TriPodia Katwijk, het Cultureel Centrum voor Katwijk, is in 30 jaar uitgegroeid tot een volwaardig, multifunctioneel zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Dit varieert van Theater en Cabaretvoorstellingen, rock-, pop, en klassieke muziekconcerten, diverse festivals, Bingo, tot familie- en kindervoorstellingen.
Diemen
Theater de Omval is al vijftien jaar het culturele hart van Diemen met een uitgebreid programma van theater, cabaret, jeugdvoorstellingen, film en muziek. In het Grand Café Blauw wordt heerlijke koffie, lunch, thee, borrel en diner geserveerd.
Ede
Aan de rand van het centrum van Ede ligt het cultuurcentrum Cultura. In het centrum bevindt zich een prachtig theater en een filmhuis.
Amersfoort
Zin in een filmpje? Kom dan naar Pathè Amersfoort, de grootste bioscoopketen van Nederland! Hier bekijk je de nieuwste films.
Amsterdam
Zin in een filmpje? Kom dan naar Pathè City te Amsterdam, de grootste bioscoopketen van Nederland! Hier bekijk je de nieuwste films.
Amsterdam
Pathé Arena is de kleinste niet: met veertien bioscoopzalen zorgt de bioscoop voor een breed scala aan nieuwe films.
Arnhem
Wie eenmaal in de Rembrandt Bioscoop is geweest, komt er zeker terug. Het geheim: vijf prachtig ingerichte zalen.
Breda
Zin in een filmpje? Kom dan naar Pathè Breda, de grootste bioscoopketen van Nederland!
Delft
Pathé heeft al jaren een groot aanbod in films. Hier zie je de nieuwste films in de hoogste kwaliteit en in de gezellige sfeer van je huiskamer.
Den Haag
Pathé heeft al jaren een groot aanbod in films. Ook bij Pathé Buitenhof in Den Haag zie je de nieuwste films in de hoogste kwaliteit en in de gezellige sfeer van je huiskamer.
Den Haag
Pathé heeft al jaren een groot aanbod in films, hier zie je de nieuwste films in de hoogste kwaliteit en in de gezellige sfeer van je huiskamer.