Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 82 uitje(s)
Den Haag
Ga mee op ontdekkingsreis in Omniversum in Den Haag. In het enige IMAX grootbeeldfilmtheater van Nederland.
Amsterdam
EYE, het nieuwe filmmuseum, is sinds 2012 gevestigd in een spectaculair gebouw aan het IJ, pal tegenover station Amsterdam Centraal. Dagelijks zijn hier de nieuwste films en de mooiste klassiekers te zien. De meeste films komen uit de internationaal vermaarde EYE-collectie van ruim dertigduizend filmtitels. Sommige films komen zelfs uit 1895.
Amsterdam
Tuschinski is een oud, klassiek koninklijk Art Deco filmtheater, wat meer doet denken aan een paleis dan aan een bioscoop.
Panningen
De nieuwste animatie of actie films kijken en voorzien worden van een lekker drankje of hapje geserveerd bij je bioscoopstoel.
Amsterdam
Duik in de rijke filmcollectie van het EYE en treed binnen in de wondere wereld van films! In de Basement van filmmuseum EYE wachten bijzondere ontmoetingen.
Katwijk
TriPodia Katwijk, het Cultureel Centrum voor Katwijk, is in 30 jaar uitgegroeid tot een volwaardig, multifunctioneel zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd. Dit varieert van Theater en Cabaretvoorstellingen, rock-, pop, en klassieke muziekconcerten, diverse festivals, Bingo, tot familie- en kindervoorstellingen.
Diemen
Theater de Omval is al vijftien jaar het culturele hart van Diemen met een uitgebreid programma van theater, cabaret, jeugdvoorstellingen, film en muziek. In het Grand Café Blauw wordt heerlijke koffie, lunch, thee, borrel en diner geserveerd.
Ede
Aan de rand van het centrum van Ede ligt het cultuurcentrum Cultura. In het centrum bevindt zich een prachtig theater en een filmhuis.
Almere
Geniet van de nieuwste films in de mooie zalen van deze bioscoop! Er komen wekelijks heel wat nieuwe films uit.
Amsterdam
De Uitkijk, het romantische filmtheater in het hart van Amsterdam, biedt films met karakter.
Oostburg
Het Ledeltheater is een uniek theater in het karakteristieke 50-jaren stijl.
Hengelo
Cinema Hengelo is te vinden in het hartje van Hengelo. De bioscoop is voorzien van vijf zalen met in totaal 834 stoelen.