Omniversum

Den Haag
Omniversum
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag

Omniversum heeft een breed aanbod aan films die op een immens groot koepelscherm vertoond worden. Zo kijkt u niet zomaar naar een film, maar u beleeft de avonturen alsof u er zelf bij bent. Het ene uur gaat u op reis naar de Outback van Australië, het volgende uur belandt u in het tropisch regenwoud van Borneo waar u een heleboel wonderlijke insecten ontmoet. Maar ook maakt u natuurrampen mee zoals aardbevingen en vulkaanuitbarstingen of vaart u de rivier de Nijl af tijdens een spannende raftexpeditie. Kortom, in Omniversum maakt u een bijzondere wereldreis en leert u onze aarde levensecht kennen.

Alle films zijn Nederlands gesproken en geschikt voor alle leeftijden, tenzij anders vermeld. Omniversum is zeven dagen per week geopend.

Nieuw: Vikings
Op 10 oktober is Vikings in premiere gegaag. Vikings vertelt het verhaal over de vikingen: de grote Scandinavische avonturiers en overheersers die 500 jaar voor Columbus Amerika ontdekten. Kijk voor voorstellingen van Vikings bij het programma van omniversum.

Tip:
Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden.

Bezoek de website >>

Omniversum
Films
Koepel
Familie uitje
Speciaal uitje

    Reviews van Omniversum

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden