Bostheater Ommen

Ommen
Bostheater
Besthemerberg
Ommen

Aan de voet van de Besthemerberg in Ommen vind je het grootste openluchttheater van Nederland. In Bostheater Ommen kun je het hele jaar genieten van muziekoptredens, theatervoorstellingen, films en andere evenementen midden in het bos.

Programma

Genieten van muziek of een mooie film, terwijl je omringd bent door de natuur: dat is Bostheater Ommen in een notendop. Americana, blues, country, rock: bijna alle genres zijn vertegenwoordigd. Het openluchttheater heeft een capaciteit voor maximaal 3000 personen en beschikt over een zeer goede akoestiek. Daarmee behoort het tot een van de meest bijzondere openluchttheaters van Nederland. Bekijk het programma van BosTheater Ommen.

Over Bostheater Ommen

Het openluchttheater werd in de jaren 50 gebouwd, maar raakte in de jaren daarna in vergetelheid. Daar kwam verandering in toen Stichting Bostheater Ommen werd opgericht. Het doel van de stichting: dit bijzondere culturele erfgoed weer op de kaart zetten door middel van kunst- en cultuurvoorstellingen. In 2013 werd het Bostheater grondig gerenoveerd.

Bezoek de website >>

  Reviews van Bostheater Ommen

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden