Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 595 uitje(s)
Utrecht
Tijdens ons bedrijfsuitje krijgen we onverwacht een videoboodschap waarin wordt medegedeeld dat onze Baas is ontvoerd!
Eigen locatie
Dinerspel.nl biedt betaalbare moorddiner-arrangementen in heel Nederland en Vlaanderen. Geschikt voor groepen vanaf 8 t/m 250 personen.
15 verschillende steden
Een unieke pop-up beleving in een als restaurant ingerichte trein.
Eigen locatie
Combineer MVO en teambuilding met Bouw een fiets voor Afrika! Een absoluut TOP-uitje in samenwerking met stichting Tools To Work.
Diverse locaties
De LeerZaak geeft trainingen, teambuilding en confettidagen! Alles in een theatraal jasje, hooggehakt met rode pumps, vanuit een vintage T2 Volkswagenbus.
Diverse locaties
Bij Equipo Voetbalreizen boek je in 3 simpele stappen zelf die onvergetelijke voetbalreis naar jouw favoriete Europese voetbalclub, inclusief vliegticket, hotel en wedstrijdticket!
Eigen locatie
Verbroedering tussen leidinggevenden en collega’s en ultiem plezier voor relaties.
Witteveen
In dit vakantiepark kan je Drenthe op zijn mooiste zien, kom met je hele familie bij ons op avontuur.
Ees
In de prachtige provincie Drenthe ligt ons vakantiepark midden in de bossen!
Harmelen
Van de makers van De Andere Quiz komt nu een winterse variant: De Andere Kerstquiz! Deze hilarische pubquiz met veel leuke filmpjes, de nodige Kersthits, een terugblik op 2018 en een grote dosis humor is het ideale uitje om het jaar mee af te sluiten!
Grolloo
Een prachtig Klimbos gelegen op een absoluut unieke plek. Door de ANWB uitgeroepen tot leukste uitje van Drenthe in 2018!
Grolloo
Vrijgezellenfeestje, familiedag, bedrijfsuitje of kinderfeestje? In het Outdoor Belevingspark bieden we de standaard Outdoor activiteiten op een belevenisvolle manier aan.