Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 546 uitje(s) gevonden
Roden
Speelgoed, speelgoed en nog eens speelgoed, dat vind je in Speelgoedmuseum Kinderwereld.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Emmen
Temidden van het prachtige Drentse landschap ligt Wildlands Adventure Zoo Emmen.
Assen
Op Kinderboerderij Beekdalhoeve in Assen is van alles te doen, te beleven en te zien.
Drouwen
Rondom Buitencentrum Boomkroonpad in Drouwen is heel veel te beleven! Wat dacht je van een spannende tocht door de worteltunnel, als een eekhoorn door de toppen van de bomen, spelen op de Bosweide of spelen in het Lorkenspeelbos.
Erica
Beleef het mee via een rit per smalspoortrein, door een prachtig gebied, over een origineel traject, vroeger gebruikt voor turftransport.
Veenhuizen
Coco Chanel voor de uiterlijke schoonheid en Maria voor de innerlijke schoonheid, samengevoegd tot de naam van het atelier: Coco Maria. Het atelier laat oude tijden herleven. Denk aan oude kasten, gevuld met modern aardewerk, marialampjes en beelden. Loop gerust een rondje en geniet van een kopje koffie of thee met zelfgebakken koek. Ook de historische omgeving van Veenhuizen is prachtig.
Merksplas, Nijmegen, Harderwijk en Assen
Echte legeruitrusting, replica wapens en een levensecht terrein. Paintball was nog nooit zo realistisch geweest! Airsoft bevat alle elementen van een geslaagd uitje vol actie en adrenaline.
Antwerpen, Assen, Rotterdam
In een stevige overall, een veiligheidsmasker en je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je de arena. Klaar om te schieten?
Echten
Familie Klein en medewerkers heten u van harte welkom op het leukste vakantiepark Westerbergen!
Schoonebeek
In het Drentse Griendtsveenpark is dit prachtige parkje opgezet met allerlei dieren.
Havelte
Genieten van de exotische, kleurrijke vliegende juuwelen van de natuur.
Eext
In de kop van Drenthe, ten oosten van Assen ligt het dorp Eext. Rikus is een thuis voor iedereen die van rust, natuur en culinair genieten houdt. Het hotel telt negen ruime, knusse en comfortabele hotelkamers.