Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 10093 uitje(s)
Van 06-03-2021 t/m 23-01-2022
  Ambacht aan de wand
Hoorn
De betovering van schilderijen uit de 18e eeuw.
Van 01-10-2020 t/m 30-09-2021
  Zeemonsters Speurtocht
Rotterdam
Ga met een monsterboekje op pad door de museumzalen en ontmoet zeedieren die voor spannende avonturen kunnen zorgen.
Van 11-11-2020 t/m 31-01-2022
  Bunkeren! Steptocht
Gooisemeren
Kom steppen en bunkeren Met Bunkeren leer je door het scannen van QR-codes meer over de militaire schuilplaatsen die om de Vestingstad Naarden liggen.
Van 27-09-2019 t/m 26-08-2022
  Mystery Gardens in Lights
Appeltern
Avondopenstelling, wandeling langs tuinen met licht, fakkels, specials effects en lazers.
Van 01-04-2021 t/m 31-10-2024
  Touren in je eigen koe
Hardinxveld-Giessendam
Ontdek oer-Hollandse bezienswaardigheden met je vrienden, collega's of het gehele gezin. Een duurzaam uitje, ook tijdens de coronamaatregelen mogelijk.
Van 16-03-2017 t/m 16-03-2027
  Erfgoedcentrum Rozet
Arnhem
Erfgoedcentrum Rozet verbindt op inspirerende wijze verleden, heden en toekomst van Arnhem en omgeving. Van toen tot nu en voor jong en oud.
Assen
Linda & Rolf heten u van harte welkom in B&B 't Huys van De Gouverneur in Assen . Deze bijzondere accomodatie is gecertificeerd met 4 tulpen en krijgt gemiddeld een 9,5 !
Garminge
The Barnyard is een B&B in de voormalige deel van onze boerderij in het Drentse dorp Garminge met een gastvrije sfeer van persoonlijke service met welgemeende aandacht voor de gast.
Rotterdam
Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Ontdek het schip met een rondleiding en bekijk de havenstad vanaf de Euromast.
Den Haag
Pathé heeft al jaren een groot aanbod in films. Ook bij Pathé Buitenhof in Den Haag zie je de nieuwste films in de hoogste kwaliteit en in de gezellige sfeer van je huiskamer.
Den Haag
Pathé heeft al jaren een groot aanbod in films, hier zie je de nieuwste films in de hoogste kwaliteit en in de gezellige sfeer van je huiskamer.
Helmond
Zin in een filmpje? Kom dan naar Pathè Frans Joseph van Thielpark, de grootste bioscoopketen van Nederland! Hier bekijk je de nieuwste films.

Dagje weg in de meivakantie
De meivakantie kent vele voordelen. Dankzij de eerder genoemde feestdagen zijn er tal van evenementen en activiteiten in het land. De meeste evenementen zijn breed opgezet en dus toegankelijk voor het de hele familie. Uitstapjes voor de kinderen, maar ook opa en oma kunnen mee. In elke dorp en elke stad is er wel wat te doen. Dus voor een leuk dagje uit kun je lekker dicht bij huis blijven.

Op deze website staan echter niet alleen de leukste uitstapjes in Nederland, maar ook bekendste attractieparken in België en Duitsland voor een heerlijk dagje uit. Precies waar de meivakantie zo geschikt voor is!

Speciale uitstapjes in de meivakantie
Pretparken en attractieparken besteden doorgaans extra aandacht aan deze vakantieperiode en maken van een bezoekje een compleet dagje weg. Dat varieert tot van een themaweek tot optredens van bekende artiesten. Een bezoek aan een pretwerk in de meivakantie zorgt wel voor langere wachtrijen, maar je krijgt daar vaak wat extra's voor terug. Nog een goed idee; neem in de meivakantie tijd om een speciale tentoonstelling in een museum te bezoeken. Bijvoorbeeld in het Valkhof in Nijmegen of in het Kröller-Müller op de Veluwe.

Een weekje weg
Natuurlijk is de meivakantie ook uitermate geschikt voor een heuse vakantie. Even lekker weg met het hele gezin. Kamperen in Nederland of vlak over de grens. Of een hotel of vakantiepark als thuisbasis kiezen om van daaruit uitjes te bezoeken. Op Dagtrip Doen kun je feitelijk je hele meivakantie samenstellen. Diverse pretparken bieden namelijk ook overnachtingsmogelijkheden aan. Zoals Slagharen, Duinrell en Wunderland Kalkar. Ideaal!

Het leukste uitstapje of de invulling van je meivakantie vind je hier!