Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 504 uitje(s) gevonden
Venlo
Het tentoonstellingsbeleid knoopt aan bij de collectie en richt zich op beeldende kunst uit Nederland en de Euregio. Voor de echte liefhebbers echt een aanrader.
Born
Kasteelpark Born is een dierenpark dat gelegen is in de tuinen van voormalig Kasteel Born. In het park ervaar je de rust die er al van oudsher heerst. Je kunt er heerlijk wandelen en genieten van de dieren en het natuurschoon.
Vaals
Naast de producten die de meesterblazer met eigen hand vervaardigd, is er een ruim gesorteerde keus uit tal van bekende merken op glasgebied.
Posterholt
Alles wat je nodig hebt om te ontspannen vind je bij Goos Wellness, een saunacomplex in Finse stijl. Er zijn zes sauna's met elk hun eigen thema: de smurfensauna, de wijvatsauna en de 'hele hete boeren-sauna'.
Brunssum
Bezoekers voelen zich zo fris als een hoentje na een bezoek aan Sauna Hoen. Bij deze sauna geniet je van verschillende soorten sauna's en diverse baden.
Venlo
Je begint met een uitgebreide rondleiding door de hamam. Daarna ga je lekker ontspannen in de stoomcabine, vervolgens krijg je, lichaamsscrub, schuimmassage, en een gezichtsmodderpakking.
Venray
De grote zaal, de Luxor, uitgerust met 3D technologie om films nog mooier en beter te vertonen.
Herkenbosch
Oostappen Vakantiepark Elfenmeer is werkelijk elfachtig mooi. Ook dit park van de Oostappen Groep ligt vlakbij een mooi natuurgebied: Nationaal Natuurpark 'De Meinweg'.
Roggel
In het hart van Limburg tussen de twee steden Roermond en Weert in, maar ook gelegen tussen de Peel en Maas en grenzend aan België ligt de prachtige gemeente Leudal.
Noorbeek
De Zavelberg is een kleinschalig parkje, gelegen aan de rand van Noorbeek in een stiltegebied. Onze gasten kunnen genieten van een weldadige rust en landelijke schoonheid.
Kerkrade
Zin in een filmpje? Kies Vue!
Roermond
Kom naar het Cuypershuis in Roermond! Het Cuypershuis is een eigentijds museum over architect/ontwerper Pierre Cuypers en actuele vormgeving. Verder is er elke dag een verteller aanwezig en zijn er zondagse rondleidingen.