FAQ

Kan ik mijn uitje of activiteit gratis aanmelden op Uitjes.nl?
Ja, Uitjes.nl is er voor iedereen. Hét platform waar organisator en (be)zoeker elkaar ontmoeten. Wij hebben ervoor gekozen het grote publiek een totaal overzicht te geven, de bezoeker gaat naar één website en weet zeker hier te zullen slagen. Hier horen dus ook organisaties bij die geen marketing-budget hebben. Daarom is de keuze voor gratis adverteren gemaakt. De vermelding is gratis en blijft gratis. Echt géén addertjes onder het gras. Jouw uitje is na plaatsing voor alle bezoekers van Uitjes.nl in hun zoekresultaat zichtbaar. Hoe kan ik mijn uitje of activiteit aanmelden?

Ben je organisator van een uitje of activiteit en wil deze plaatsen op Uitjes.nl?
Vul het aanmeldingsformulier in. Hiermee geef je ons informatie over jouw activiteit en deel je ook de benodigde contactinformatie met ons. De redactie van Uitjes.nl kijkt vervolgens of jouw uitje geschikt is voor plaatsing. Indien dit het geval is, wordt het uitje binnen 3 werkdagen op Uitjes.nl vertoond.

Mijn uitje, activiteit of locatie is niet geplaatst op Uitjes.nl. Waarom is dat?
Op Uitjes.nl geven we inspiratie en informatie over uitjes, activiteiten en locaties. De uitjes en locaties dienen te voldoen aan een grote mate van toegankelijkheid en openbaarheid. Het dienen uitjes en activiteiten te zijn die interessant en toegankelijk zijn voor een breed publiek. Meer informatie over de vermeldingsvoorwaarden van Uitjes.nl lees je hier.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief van Uitjes.nl. Wat doen jullie precies met mijn persoonlijke gegevens?
We gebruiken jouw gegevens voor de nieuwsbrief uitsluitend voor de verzending daarvan. Jouw gegevens worden niet ter beschikking gesteld van derde partijen. Noch aan de organisatoren van de activiteiten op Uitjes.nl, noch aan andere organisaties of bedrijven. Wil je meer weten over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie? Lees dan onze privacyvoorwaarden.

FAQ

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl!
Dé uitjesvinder van Nederland!
Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op het onafhankelijke platform Uitjes.nl.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op Uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!