FAQ = Veel gestelde vragen

Waar is het kantoor van Uitjes.nl gevestigd?
In het TOBACCO Theater op de Nes 75-87 in hartje Amsterdam.  

Met hoeveel personen werken jullie?
Wij werken met 6 korn-uitjes aan Uitjes.nl

  • Algemene leiding: Erik
  • Technische afdeling: Willem
  • Administratie: Tamar 
  • Sales & Marketing manager: Bodien
  • Uitvoerende taken: Tessa


Hoe lang bestaan jullie al?
We zijn al sinds 2003 eigenaar van de domeinnaam: Uitjes.nl.
Eerst werd de site ingezet als commerciële site voor onze eigen bedrijfsuitjes (nu is dat Uitjesbureau.nl) en sinds begin 2018 is Uitjes.nl bekend als onafhankelijk leisure platform. 

Wie is de eigenaar?
PromoPodium BV.

Wat is het verdienmodel?
Verdienmodel is de toekomst en het vertrouwen dat we als Uitjes.nl een zodanig groot leisure platform worden dat we onze eigen commerciële bedrijfsuitjes niet meer hoeven te plaatsen op commerciële veel te dure sites zoals bijvoorbeeld Bedrijfsuitje.nl 

Waarom gratis. Dat kan toch niet?
We kunnen wel 5 of 10 euro gaan vragen maar dan zijn we meer geld kwijt aan administratie rompslomp dat het makkelijker en toegankelijker voor iedereen is om het gratis aan te bieden. 

Kan ik zelf mijn uitjes plaatsen op de website? 

Ja, liefst wel. Op deze manier kan je zelf je uitje aanpassen.
Daarbovenop is het dan ook makkelijk om met je bestaande account nieuwe uitjes toe te voegen. 

Hoe gaat dat?
Via onze site uitjes.nl kan je als aanbieder/ bedrijf een gratis account aanmaken.
Hier kan je dan gratisje eigen uitjes plaatsen op onze site.

Kan ik mijn uitje of activiteit echt helemaal gratis aanmelden op Uitjes.nl?
JAZEKER!
Uitjes.nl is er voor iedereen. Hét platform waar organisator en (be)zoeker elkaar ontmoeten. Wij hebben ervoor gekozen het grote publiek een totaal overzicht te geven, zonder dat ze misleidt worden door adverterende aanbieders die door een hoog budget, hoger kunnen staan in de zoekopdrachten. Niet bij ons dus!
De bezoeker gaat naar één website en wil hier onafhankelijk slagen met zijn zoektocht.

We hebben daarom de keuze voor gratis en dus kosteloos adverteren gemaakt. De vermelding is gratis en blijft gratis. En je mag als aanbieder zelf kiezen hoeveel uitjes / locaties of andere leisure activiteiten je wilt aanbieden op Uitjes.nl. Dus echt géén addertjes onder het uitjes-gras. Jouw uitje is na plaatsing voor alle bezoekers van Uitjes.nl zichtbaar.  

Kunnen jullie dat ook doen?
Ja, maar het is natuurlijk makkelijker indien je het zelf doet omdat je dan ook al je eigen uitjes kan aanpassen en updaten. 

Zitten er geen addertjes onder het gras?
Nee, zeker niet. We staan voor het delen van kennis, gelijke waardering en volledige transparantie.  

Waar komen we dan te staan?
Indien je voor het eerst een nieuw uitje plaats, kom je op onze homepage te staan bij “laatst toegevoegd”. Daarna komt je uitje tevoorschijn op de ingevulde zoekcriteria en bij het onderdeel “Alle uitjes”. 

Ben jij organisator van een uitje of activiteit en wil jij deze graag plaatsen op Uitjes.nl?
Ja, natuurlijk wil je dat!

Vul dan het aanmeldingsformulier in. Hiermee geef je ons informatie over jouw activiteit en deel je ook de benodigde contactinformatie met ons. De redactie van Uitjes.nl kijkt vervolgens of jouw uitje geschikt is voor plaatsing. Indien dit het geval is, wordt het uitje binnen 3 werkdagen op Uitjes.nl vertoont. Dit gebeurt meestal al binnen 1 werkdag. 
Let wel op dat je goede foto’s gebruikt want zonder foto's kunnen we helemaal niets.

Mijn uitje, activiteit of locatie is niet geplaatst op Uitjes.nl. Waarom is dat?
Op Uitjes.nl plaatsen we inspiratie en informatie over uitjes, activiteiten en locaties. De uitjes en locaties dienen wel te voldoen aan een grote mate van toegankelijkheid en openbaarheid. Graag dus locaties, uitjes en activiteiten die interessant en toegankelijk zijn voor een breed publiek. 
Meer informatie over de vermeldingsvoorwaarden van Uitjes.nl lees je hier. 

Social Media; wat doen we daar?
Hier promoten we de aanbieders van Uitjes.nl Instagram - Facebook - TikTok

Ticketsysteem – Hoe zit dat in elkaar?
We bieden de kans om een eigen ticketsysteem te gebruiken voor je activiteit. Er zijn twee verschillende aanbieders. Je keuze is geheel vrij. Wij verdienen hier niets aan en is een vrijwillige service.Op de site staan de verschillen op een rijtje tussen de twee aanbieders.
Voor alle duidelijkheid: wij verdienen hier niets aan. Meer weten? Klik hier. 

Korting-uitjes – Hoe werkt dat?
Indien je als aanbieder een uitje plaats met korting wilt plaatsen en daardoor meer tickets wilt gaat verkopen maken we met elkaar een afspraak hoe dat in zijn werk gaat en hoe we dat op de site onder het kopje “Voordeel Uitjes” kunnen toevoegen.Je kan daarvoor mailen naar: hello@uitjes.nl

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief van Uitjes.nl. Wat doen jullie precies met mijn persoonlijke gegevens?
We gebruiken jouw gegevens voor de nieuwsbrief uitsluitend voor de verzending daarvan. Jouw gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derde partijen. Noch aan de organisatoren van de activiteiten op Uitjes.nl, noch aan andere organisaties of bedrijven. Wil je meer weten over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie?
Lees dan onze privacy voorwaarden.