FAQ = Veel gestelde vragen

Kan ik mijn uitje of activiteit echt helemaal gratis aanmelden op Uitjes.nl?
JA, Uitjes.nl is er voor iedereen. Hét platform waar organisator en (be)zoeker elkaar ontmoeten. Wij hebben ervoor gekozen het grote publiek een totaal overzicht te geven zonder dat ze misleidt worden door adverterende aanbieders die door een hoog budget hoger kunnen staan in de zoekopdrachten. Niet bij ons dus!
De bezoeker gaat naar één website en wil hier onafhankelijk slagen met zijn zoektocht.

We hebben daarom de keuze voor gratis en dus kosteloos adverteren gemaakt. De vermelding is gratis en blijft gratis. En je mag als aanbieder zelf kiezen hoeveel uitjes / locaties of andere leisure activiteiten je wilt aanbieden op Uitjes.nl. Dus echt géén addertjes onder het uitjes-gras. Jouw uitje is na plaatsing voor alle bezoekers van Uitjes.nl zichtbaar.

Hoe kan ik mijn uitje of activiteit aanmelden?

Ben je organisator van een uitje(s) of activiteit(en) en wil je deze graag plaatsen op Uitjes.nl? Ja, natuurlijk wil je dat!
Vul dan het aanmeldingsformulier in. Hiermee geef je ons informatie over jouw activiteit en deel je ook de benodigde contactinformatie met ons. De redactie van Uitjes.nl kijkt vervolgens of jouw uitje geschikt is voor plaatsing. Indien dit het geval is, wordt het uitje binnen 3 werkdagen op Uitjes.nl vertoond.Meestal al binnen 1 werkdag. 
Let op: gebruik goede foto's want zonder foto's kunnen we helemaal niets.

Mijn uitje, activiteit of locatie is niet geplaatst op Uitjes.nl. Waarom is dat?
Op Uitjes.nl plaatsen we inspiratie en informatie over uitjes, activiteiten en locaties. De uitjes en locaties dienen wel te voldoen aan een grote mate van toegankelijkheid en openbaarheid. Graag dus locaties, uitjes en activiteiten die interessant en toegankelijk zijn voor een breed publiek.
Meer informatie over de vermeldingsvoorwaarden van Uitjes.nl lees je hier.

Jullie hebben een gratis tickets, reserveer- en betaalservice?
Jazeker! Uitjes.nl is de ideale plek om je activiteiten en attracties gratis te promoten. Om nog sneller boekingen te genereren, is het nu ook mogelijk om direct vanaf dit platform je activiteiten te promoten met onze gratis reserveer- en betaaloptie. Niet nog verder doorklikken, maar direct reserveren en betalen.
Voor alle duidelijkheid: wij verdienen hier niets aan. Meer weten? Klik hier.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief van Uitjes.nl. Wat doen jullie precies met mijn persoonlijke gegevens?
We gebruiken jouw gegevens voor de nieuwsbrief uitsluitend voor de verzending daarvan. Jouw gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derde partijen. Noch aan de organisatoren van de activiteiten op Uitjes.nl, noch aan andere organisaties of bedrijven. Wil je meer weten over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie? Lees dan onze privacyvoorwaarden.

Wat is jullie verdienmodel als het gratis is? Jullie zijn toch niet Gekke Gerritje?
Misschien is dit wel de meest gestelde vraag die we krijgen en het antwoord is altijd het zelfde: We hebben geen verdienmodel en we doen dit omdat we geloven in de toekomst van internet. Delen van kennis en informatie. Geen belachelijke bedragen vragen zoals op Enjoy.nl, Receatief.nl, What2do of sites van de NS of voordeeluitjes, waar de klant nog steeds veel te veel betaalt doordat er grote clubs tussenzitten om hun portemonnaie te vullen. We willen daarvan af en daarom trekken we, misschien als Don Quichots, ten strijde. En het blijkt aan te slaan want iedere week stromen de aanbieders van uitjes nog steeds binnen. Dus doe met ons mee!
Wil je meer info over ons mail dan naar : hello@uitjes.nl

FAQ = Veel gestelde vragen