Hoger verkoopresultaat met onze gratis reserveer- en betaalservice!

Uitjes.nl is de ideale plek om je activiteiten en attracties kosteloos te promoten. Dat weet je natuurlijk! Maar om nog sneller boekingen binnen te tikken, is het nu ook mogelijk om direct bij je eigen vermelding je activiteiten te promoten met onze gratis reserveer- en betaalservice. Bezoekers hoeven dus niet verder te klikken naar je eigen site, maar je pakt ze al gelijk bij hun lurven. Ze kunnen nu direct reserveren en betalen.

Hoe het werkt:
We zijn voor deze service een samenwerking aangegaan met LeisureKing.

Al jarenlang een zeer berouwbare partner. Dit reserveringssysteem maakt het mogelijk dat jouw activiteit of attractie online via Uitjes.nl direct te boeken is. Met dit slimme systeem wordt jouw dienst geboekt, betaald en is alles geregeld. De afhandeling maar ook de risico’s zijn voor LeisureKing. Veilig en handig.

Er wordt alleen bij boekingen een kleine fee gevraagd voor de afhandeling. Voor de aanbieder is het reserveringssysteem geheel kosteloos. De kosten zijn voor de boeker: 2% over het totaal bedrag met een minimum van €0,99 en een maximum van €3,99.

Wat moet je hiervoor doen?
Er zijn 3 opties en waarschijnlijk valt jouw dienst ook hieronder:

1. Je hebt geen tickets of bent nog niet online te reserveren?
Je krijgt een compleet reserveringssysteem gratis en je kan hier je eigen tickets en activiteiten zelf inzetten met content en beeld. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat je boekbaar en zichtbaar wordt op Uitjes.nl.

2. Het kan zijn dat je uitje of attractie reeds online te reserveren en dus te boeken is.
LeisureKing kan dan via een koppeling met je huidige reserveringssysteem je diensten ook boekbaar maken via Uitjes.nl. Neem contact op met LeisureKing om te kijken wat de makkelijkste en beste optie is. 

3. Je werkt al met digitale vouchers op aanvraag (ook wel open tickets genoemd). 
Ook dit is geen enkel probleem om dit om te zetten naar een voucher. Uiteraard neemt dan de klant nog steeds contact met je op om de reservering definitief te maken.

Hoe nu verder?
Meld je aan via onderstaande knop en vul het formulier in. LeisureKing neemt dan geheel vrijblijvend contact met je op en zal met je overleggen wat de beste keuze is en zal het werk zoveel mogelijk uit handen nemen zodat jij optimaal gebruik kan maken van ons systeem.

Ja, ik meld me aan voor de GRATIS reserveer- en betaalservice

Als je reeds klant bent bij LeisureKing, neem dan contact op met je accountmanager

Hoger verkoopresultaat met onze gratis reserveer- en betaalservice!