Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 742 uitje(s) gevonden
Hilvarenbeek
In dit park is veel te doen want er zijn veel verschillende attracties. Ook kan je met mooi weer lekker genieten op het zandstrand en een frisse duik nemen in zwemwater.
Breda
Breda's Museum exposeert kunst en geschiedenis van Breda en omgeving. De gevarieerde collectie staat garant voor een afwisselend programma van tentoonstellingen. Vaste attracties zijn de historische expositie Tijdspiegels en de kinderexpositie Stofnesten.
Tilburg
Natuurmuseum Brabant is een museum voor de familie over het leven van planten en dieren. Kom jagen op de mammoet in de IJstijd, test je kennis over wolven in de "Ware Wolf" of ga als detective aan de slag in de "OO" zone, waar je meer dan 2000 objecten vindt.
Rijsbergen
Ontdek de wereld van de 'zomerkoninkjes' op 'Het Aardbeienterras'. Rondleidingen, workshops, arrangementen, proeverijen, zelf plukken en zelf planten, het is allemaal mogelijk.
Eindhoven
Zeepkisten Grand Prix is een hilarisch programma, waarbij de deelnemers in teamverband zeepkisten ontwerpen en bouwen. Vervolgens vindt er een uitdagende behendigheidsrace plaats.
Achtmaal
Ontdek landgoed Wallsteijn en alle bijzondere cultuurhistorische elementen op deze 'paarse' wandelroute van 2,5 kilometer. Je wandelt onder meer langs het landhuis, de spiegelvijver en de slingervijver.
Oirschot
Bij Doeboerderij De Steenuil geniet je van het gezellige platteland en de Brabantse gastvrijheid. De kinderen krijgen een rode blos op de wangen van het spelen.
Mierlo
Bospark 't Wolfsven grenst aan de Strabrechtse Heide, een schitterend natuurgebied van ruim 1500 ha.
Heeswijk-Dinther
De Fazanterie herbergt een van de grootste collecties phasianinae in Europa. Deze collectie is voor het publiek toegankelijk.
Helmond
Zin in een filmpje? Kom dan naar Pathè Frans Joseph van Thielpark, de grootste bioscoopketen van Nederland! Hier bekijk je de nieuwste films.
Sint Oedenrode
Hier kun je heerlijk tussen de beesten rondlopen en knuffelen, educatieve spelletjes doen en ook nog spelen in de speeltuin die erbij zit.
Dongen
De Looierij, het Dongens museum waar het leven in een gemeenschap van looiers beleefd kan worden.