Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Totaal 813 uitje(s) gevonden
Ticket vanaf € 15,50 per persoon
Rotterdam
Het museum beheert een eeuwenoude collectie van ruim een half miljoen objecten die de Nederlandse maritieme ontwikkeling beslaat van eind vijftiende eeuw tot heden.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Alphen aan den Rijn
Iedere dag heeft Archeon een speciaal dagprogramma met allerlei shows en demonstraties.
Schoonrewoerd
In natuurcentrum "De Schaapskooi" vinden vele activiteiten van de Natuur- en Vogelwacht "De Vijfheerenlanden" plaats, zoals lezingen, cursussen en exposities. In de grote zaal staan een aantal vitrines met prachtig opgezette vogels.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Den Haag
Het Museon in Den Haag is een leuk en populair wetenschappelijk museum. Het is een plek waar je leert door te kijken, te luisteren, te lezen en vooral door veel dingen zelf te doen.
Leiden
Als het gaat om de geschiedenis van natuurwetenschappen en geneeskunde, dan horen de collecties van het Museum Boerhaave tot de belangrijkste ter wereld. Het museum toont unieke voorwerpen die zelfs dateren uit de 16e eeuw.
Den Haag
Ga mee op ontdekkingsreis in Omniversum in Den Haag. In het enige IMAX grootbeeldfilmtheater van Nederland.
Leerdam
Het museum beheert een omvangrijke collectie glas, van de oudheid tot heden, maar met het zwaartepunt op de ontwikkeling van het Leerdam-glas.
Dordrecht
Nationaal Park De Biesbosch is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa.
Delft
In de wereld van Vermeer ervaart u 17e eeuws Delft. In Vermeerswereld zijn afbeeldingen van al zijn schilderijen op ware grootte bijeen.
Delft
In deze kerk bevindt zich de koninklijke grafkelder waar de Oranjes hun laatste rustplaats vinden. Prins Willem van Oranje, de Vader des Vaderlands die in 1584 werd neergeschoten is de eerste die er werd begraven.
Delft
De "Gevelstenenwandeling" in Delft leid je langs prachtige gevelstenen in de historische binnenstad. Deze werden in de periode dat adressen, huisnummers en postcodes nog niet bekend waren gebruikt om huizen te vinden. Deze wandeling neemt je mee langs gevelstenen die door restaurator en schilder Pieter de Ruyter in hun oude kleuren zijn hersteld.
Berkel en Rodenrijs
De speelweide staat vol met uitdagende speeltoestellen. Van trampoline tot kabelbaan tot speelfort, er is van alles! De speelweide is geheel omheind.