Uitjes.nl: dé Uitjes-vinder van Nederland!

Uitjes.nl biedt een onafhankelijk inspiratie platform waar alle aanbieders van uitjes/activiteiten/locaties zich gratis kunnen presenteren. Eén plek waar iedere bezoeker gemakkelijk en snel, via een directe link naar de aanbieder, een leuke activiteit, een dagje uit of een weekendje kan vinden. Je kan op de site het uitje ook vaak direct al boeken.

Eén website boordevol met inspirerende ideeën, tips en suggesties, maar ook praktische informatie over openingstijden, aanbiedingen, prijzen en routes.

Over ons:
Wij zijn Uitjes.nl gestart omdat we geloven in de vrijheid van internet en dat betaling voor een vermelding op een site daar volgens ons niet bij past.
We bieden hiervoor een platform aan waarop iedere aanbieder van uitjes, locaties of ander soort vrijetijdsbesteding al zijn activiteiten gratis kan promoten. En daarbij zijn er geen addertjes onder het gras!

Waarom gratis?
Omdat we geloven in de toekomst, open inspiratie en gelijke kansen. We liepen er zelf tegen aan toen we een aantal jaren geleden inspiratie zochten voor een dagje uit. Het enige dat we steeds weer tegenkwamen waren dezelfde pretparken en attracties die elkaar de tent uitvochten met de grootste kortingen. Terwijl we juist eens wat anders wilden. We wilden geïnspireerd raken om eens wat anders te gaan doen. We zochten een onafhankelijk platform waar je op een eerlijke manier geïnspireerd kon raken. Dat was er dus niet en hebben we de koppen bij elkaar gestoken en zijn we gestart met Uitjes.nl : dé uitjes-vinder en grootste, eerlijke inspiratiebron van Nederland.

Bij Uitjes.nl is iedere aanbieder even belangrijk en is er nergens een voorkeursbehandeling voor wie dan ook aanwezig. Hoeveel diegene ook wil betalen om op de homepage te komen. Daar gaan we niet in mee. Daar zijn andere zogenaamde korting-sites voor.
Wij staan voor het delen van kennis, gelijke waardering en volledige transparantie. We willen de bezoeker inspireren om een leuk dagje uit te vinden.

Ons verdienmodel?
Die hebben we dus niet. En dat durven we gewoon hardop te schrijven. We geloven wel in de onbekende toekomst en de transparantie van internet.  De vermeldingen zullen daarom ook ALTIJD kosteloos en met een directe link naar de aanbieder blijven. Ook in de toekomst.
Uitjes.nl: van iedereen, voor iedereen. Voor jongeren en ouderen, ouders en kids, voor avonturiers, festivalgangers, punnikliefhebbers, natuurfreaks, sauna bezoekers, vrijgezellen, verenigingen en ook bedrijven.
Samen willen we Uitjes.nl zijn.

Uitjes.nl : dé Uitjes-vinder van Nederland!