Uitjes.nl: dé Uitjes-vinder van Nederland!

Uitjes.nl biedt een onafhankelijk platform waar alle aanbieders van uitjes/activiteiten/locaties zich kosteloos kunnen presenteren. Eén plek waar iedere bezoeker gemakkelijk en snel, door de directe link naar de aanbieder, een leuke activiteit, een dagje uit of een weekendje kan vinden.

Eén website vol verrassende ideeën, tips en suggesties, maar ook praktische informatie over openingstijden, prijzen en routes.
We bieden een gratis platform aan voor de aanbieders van uitjes, locaties of ander soort vrijetijdsbesteding.

Waarom gratis?
Omdat we geloven in de vrije keuze en niet de keuze van aanbieders die het meeste kunnen betalen. Het zogenaamde Google adwords model! We staan voor het delen van kennis, gelijke waardering en volledige transparantie.

Ons verdienmodel?
Die hebben we niet. En dat durven we gewoon hardop te schrijven. We geloven in de onbekende toekomst. En de vermeldingen zullen ALTIJD kosteloos en met een directe link naar de aanbieder blijven. Ook in de toekomst.

Uitjes.nl: van iedereen, voor iedereen. Voor jongeren en ouderen, ouders en kids, voor avonturiers, festivalgangers, punnikliefhebbers, natuurfreaks, saunagangers, vrijgezellen, verenigingen en ook bedrijven.
Samen zijn we Uitjes.nl

Op ons platform vind je kleine en grote uitjes, evenementen, workshops, locaties, bedrijfsuitjes en ook festivals en concerten. Uitjes die passen bij jouw budget en uitjes die met korting direct te boeken zijn via Uitjes.nl.

Uitjes.nl : dé Uitjes-vinder van Nederland!

Zie hieronder in het filmpje een extra uitleg wie we zijn en wat we doen.

Uitjes.nl: dé Uitjes-vinder van Nederland!