Je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht

Resultaat: 854 uitje(s)
Hilversum
Een nieuwe, unieke en energieke teambuilding workshop voor allerlei groepen en geschikt voor jong en oud. De Haka Experience staat in het teken van plezier, interactie en is een ervaring om nooit te vergeten!
Locatie naar keuze
Stel jullie creativiteit op de proef en maak samen een film of trailer op een locatie naar keuze.
Eigen locatie
Wil jij dit jaar een bedrijfsuitje organiseren waar je collega's over 10 jaar nog steeds over praten bij de koffieautomaat? Wat dacht je van het rijden in een echt Italiaans raspaard? Dit doe je maar 1 keer in je leven!
De Meern
Het ultieme uitje voor vrienden, collega’s en familie. Kom langs en ontsnap! capaciteit: 2-20 personen. Beleef bij Escape This Room de meest unieke escape ervaring voor grote groepen.
Utrecht
Beleef de Segway in het prachtige Utrecht. Rij langs de Vecht en door de prachtige natuur van Utrecht, en zie ook de mooie levendige binnenstad met o.a. de Domtoren.
Iedere locatie
Het Tarotspel voor Groepen is een uniek gezelschapsspel onder leiding van tarotlezer Atmani. Door tarotkaarten aan elkaar uit te delen ontdek je op speelse en verrassende wijze nieuwe kanten van de andere deelnemers én jezelf.
Utrecht
Kan jouw personeel wel wat extra teambonding gebruiken? Voor een origineel en muzikaal bedrijfsuitje in Utrecht, ben je bij Starsound op de juiste plaats.
Utrecht
Wil jij helemaal de blits maken bij jouw vriendjes en vriendinnetjes in de klas? Vorm een echte rockband en treed op op een ons podium!
Diverse locaties
Op zoek naar een geschikte workshop? Een workshop paaldansen kan eigenlijk bij iedere gelegenheid en iedereen is welkom; man, vrouw, jong of oud!
Eigen locatie
Samen koken is leuk! Boek de Kookparty op ieder gewenste locatie in heel Nederland. Bij u thuis, bij u op het bedrijf of in uw vakantiehuis tijdens een weekendje weg.
Meerdere locaties
Graffitifun biedt uitgebreide graffiti workshops aan voor iedereen! Wij bieden uitgebreide graffiti bedrijfsuitjes aan op eigen locatie of bij ons op locatie.
Utrecht
Zelfs over het water kun je fietsen in Utrecht! Waterfietsen is al sinds 1991 de leukste grachtenattractie van de stad.