Fighting with the stars

Breda

Fighting with the stars Breda. Deze activiteit is een van de meest geboekte arrangementen van dit moment. Ga drie uur lang met jouw groep de arena in en leer alle ins en outs van het boxen.

Tijdens deze drie uur durende clinic zullen jullie de ware Rico Verhoeven in de groep tegenkomen waardoor jullie altijd 1-0 voor zullen staan!

Eerst zal de begeleider jullie één op één laten sparren. Tijdens deze spar sessies geeft hij jullie advies en tips. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een ijzersterke rechtse ontwikkelt of hoe je die strakke stoot van de tegenstander ontwijkt.

Tijdens de training zal de begeleider jullie opdelen. Vervolgens zullen verschillende wedstrijden gespeeld worden van twee minuten.

Het tweede deel van deze activiteit bestaat uit de wedstrijden. Elk koppel gaat een potje sparren. Nadat jullie twee minuten lang gespard hebben, zullen we jullie beoordelen op techniek en het aantal rake klappen. Op basis hiervan wint een van jullie het duel! Zo werken we langzamerhand naar een finale van twee personen. Wie deze twee minuten het sterkst is, mag zich winnaar van de dag noemen en de bokaal in ontvangst nemen. Kortom, deze activiteit staat garant voor een flinke portie adrenaline!

Deze activiteit is vooral populair voor vrijgezellenfeesten voor mannen en vriendenteams. Niettemin zijn vrouwen niet uitgesloten tijdens deze toffe activiteit.

Al met al is dit een onwijs toffe activiteit om samen met jouw gezelschap te boeken. Daarnaast is deze activiteit goed te combineren met een BBQ of lunch.

Prijzen vanaf € 34,50 per persoon.
Inclusief:
✅ Intensieve begeleiding
✅ Inclusief twee flesjes water per persoon
✅ Prijs voor de winnaar
✅ Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Deze activiteit is goed te combineren met leuke groepsactiviteiten, zo kunnen we jullie complete dagje weg in Breda tot in de puntjes voor jullie verzorgen. Of je nu een vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje gaat organiseren.

Google Maps

Adres

Dagje Uit Breda
Oude Vest 2-4
4811HT Breda

Uitjes in de buurt

Reviews van Fighting with the stars

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.