Hof van Eckberge

Eibergen

In het 25.000 m2 grote belevingspark ga je op avontuur in 'de nieuwe wereld'. Natuurlijke speelelementen, grote speelstructuren binnen én buiten, een dierentuin met dieren uit Noord en Zuid-Amerika en Australië, er is voor jong en oud iets te beleven!

Dierentuin
Hof van Eckberge is sinds maart 2020 officieel de nieuwste dierentuin van Nederland! In onze dierentuin vind je ruim 15 verschillende diersoorten en vele bijzondere vissen in het grote zoutwateraquarium. Ga op ontdekking en kom alles te weten over de dieren via onze educatieve infopanelen.

Belevingspark
In de grote indoor speeljungle vind je glijbanen, trampolines, een rodelbaan, doolhof en vooral heel veel ruimte om je ook bij slecht weer uren te vermaken. De buitenspeeltuin is voorzien van een airtrampoline, kabelbaan, waterspeelplaats en nog veel meer uitdagende speelelementen!

Restaurant
In het selfservice-restaurant van Hof van Eckberge kun je terecht voor een hapje en een drankje na een intensieve ontdekkingstocht. Geniet van huisgemaakte gerechten, gebak, verse koffie of geniet all-inclusive van één van onze buffetten.

Lasergame & Bowling
In ons restaurant kun je ook terecht voor een spannend potje lasergame in de 400m2 grote lasergamejungle. Óf ga de strijd aan tegen je familie of vrienden tijdens een potje bowlen.

Kortom: een dag vol beleving, avontuur én ontspanning. Een unieke combinatie van activiteiten en horeca in het hart van de Achterhoek!

Tot snel!

Google Maps

Adres

Hof van Eckberge
Lintveldseweg 1-A
7151NK Eibergen

Uitjes in de buurt

Den Haag
Ticket vanaf € 22,50
MadurodamMadurodam
Biddinghuizen
Walibi HollandWalibi Holland
Middelburg
Mini MundiMini Mundi
Amsterdam
Van € 24,00. Nu voor € 16,50
The Amsterdam DungeonThe Amsterdam Dungeon

Reviews van Hof van Eckberge

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.