Griezelig Europa-Park

Rust

In Europa-Park draait in de herfst alles om spanning, horror en Halloween. Duizenden pompoenen, appels, chrysanten, maïsplanten and strobalen veranderen Europa-Park in een indrukwekkend herfstlandschap. Tegen deze achtergrond word je verwelkomd door allerlei 'creepy' figuren en geesten. Ook het showprogramma, de parade, het eten en drinken, de hotels en attracties zorgen voor een gruwelijk mooie griezelbeleving.

We geven 'decoratie' een nieuwe definitie.

Halloween in Duitslands grootste attractiepark is een absolute must! Een deken van meer dan 180.000 bio-pompoenen is neergedaald over het park, tegelijkertijd dragen 15.000 chrysanten, 100.000 herfstbloemen in de perken, 3.000 strobalen, 6.000 maïsplanten, spinnenwebben en een spookachtige verlichting ook nog bij aan een bijzonder 'spooky' sfeertje.

In Grimms Sprookjesbos geven de grappige en kleurrijke pompoenfiguren jong en oud veel plezier.

It's showtime

Tijdens Halloween zijn er speciale shows die alleen in de herfst worden opgevoerd - zoals de ijsshow "Surpr'Ice with the Celtic Shadows" en de marionettenshow "De grafrovers". De Hellfire Fountains veranderen het meer van Avonturenland in een spookachtige plek. Daarnaast zorgen monsters en nachtfiguren voor een aangename rilling over je rug bij de Europa-Park Halloween Parade.

Halloween-attracties

Met bliksem en griezelige muziek worden de Koffiekopjes in het Hollandse themagebied omgetoverd tot Griezelkopjes. In het Spaanse themagebied biedt de Feria Swing - Vlucht van de Vampieren tijdens Halloween een zeer speciale ritervaring. Het kinderdoolhof Spooky Steps zorgt bij de kleine bezoekers voor griezelplezier van topklasse.

Lekkerbekken opgelet!

Tijdens Halloween kun je heel bijzondere specialiteiten verwachten! Onze speciale gerechten zoals bijvoorbeeld de lekkere Halloween-wrap of de bloedrood-gifgroene Scary Burger zijn angstaanjagend lekker. Als je minder spannend wilt eten, raden wij onze seizoensgerechten met typische herfstingrediënten aan zoals onze heerlijke pompoensoep.

Handig om mee te nemen!

Adres

Europa-Park
Europa-Park-Straße 2
Rust

Reviews van Griezelig Europa-Park

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.