How to dress with Christmas

Ondanks dat we dit jaar kerst zoveel mogelijk thuis gaan vieren, kan een goede kerstoutfit natuurlijk niet ontbreken. Misschien herken jij de struggle van een kerstoutfit scoren wel. Elk jaar weer opzoek naar een mooie outfit, elke winkel afgaan en uiteindelijk maar iets aan doen wat al in je kast hangt. Dit jaar hoef jij je geen zorgen te maken over je outfit, want in deze blog staan alle gekke, opvallende kerstoutfits op een rij!

De foute kersttrui

Dit item kan eigenlijk niet ontbreken in je kledingkast, de foute kersttrui. Het ziet er niet alleen heel leuk en vrolijk uit het zit ook nog eens heel lekker. Tegenwoordig kun je die dingen dan ook overal kopen in alle soorten en maten. Je kan met je gezin helemaal in stijl gaan met dezelfde kersttrui. Als koppel kun je zelfs een kersttrui delen. Wie wil dat nou niet?! Hou met je gezin, familie of vrienden dé battle van het jaar: wie heeft de meest foute kersttrui?

De foute kersttrui

Het foute kerstpak

Naast de foute kersttrui bestaan er ook hele foute kerstpakken of mantelpakken. Het zit misschien wat minder comfortabel dan een trui, maar het ziet er wel heel gezellig uit en ook wel een beetje chique. Er zijn verschillende websites die kerstpakken of jurken aanbieden in veel verschillende kleuren en patronen.

Kerstkostuums

Je kan er ook voor kiezen om helemaal los te gaan en over de top aan het kerstdiner te zitten. Er zijn namelijk hele leuke kerstkostuums te vinden waarbij je jezelf kan omtoveren tot kerstboom, sneeuwpop, kerstster of als kalkoen(!). Ja, die pakken bestaan echt. Het is niet de goedkoopste kerstoutfit, maar voor een keertje mag er wel is uitgepakt worden. Zeker weten dat jij met je outfit de show steelt.

Kerstkostuums

Kerstpyjama’s

Aangezien we dit jaar toch zoveel mogelijk thuis kerst vieren, kan je net zo goed in een pyjama aan het kerstdiner zitten. Lekker comfi en je hoeft niet na te denken over je outfit. Na het diner kan je lekker op de bank ploffen en een kerstfilmp kijken. Er zijn veel verschillende soorten pyjama’s, maar ook pyama’s voor het hele gezin.

Kerstpyjama’s

Glitter en glamour

Goed, even alle gekkigheid op een stokje. Er zijn natuurlijk ook genoeg andere kerstoutfits waarmee je wel gewoon over straat kan zonder raar aangekeken te worden. Bij kerst hoort glitter, glamour en een tikkie chique. Kleuren die het altijd goed doen bij kerst zijn zwart, goud, zilver en donkere kleuren. Voor vrouwen is een rokje, jurkje of een mooie pantalon altijd goed en voor de mannen een mooie broek met overhemd en jullie zijn helemaal christmas-ready. Leef je lekker uit en trek aan waar jij je goed in voelt.

Glitter en glamour

Met al deze super tips om je te kleden met kerst ben jij uiteraard helemaal klaar voor deze feestdagen. Wij hopen dat we je een stapje vooruit hebben kunnen helpen in de zoektocht naar dé perfecte kerstoutfit. Heel veel plezier met je outfit samenstellen!