Mis Dit Niet: Heroes Dutch Comic Con in de Jaarbeurs Utrecht!

Ben jij klaar voor het ultieme popcultuurweekend? Op 21, 22 en 23 juni opent Heroes Dutch Comic Con opnieuw de deuren in de Jaarbeurs Utrecht voor een episch evenement dat je absoluut niet mag missen. Dit jaar is extra bijzonder omdat ze het 10-jarig jubileum van het Heroes-universum vieren! Wat kun je allemaal verwachten? Lees verder om te ontdekken waarom je erbij moet zijn.

Een Feestelijke Start op Vrijdagavond

Voor het eerst in de geschiedenis van Heroes Dutch Comic Con gaat het evenement al op vrijdagavond van start voor een selecte groep fans. Deze exclusieve avond biedt een uniek programma met bijzondere panels, informatieve masterclasses en de kans om als eerste unieke merchandise te bemachtigen in de Dealer Hal. James en Oliver Phelps, bekend als de tweeling Fred en George Weasley uit de Harry Potter-films, zijn speciale gasten op deze avond. Als kers op de taart maak je kans op een 15-daagse reis naar Walt Disney World in Orlando, Florida, onder alle vrijdagavond tickethouders verloot!

Sterren Spotten

Zoals altijd belooft Heroes Dutch Comic Con weer een indrukwekkende line-up van bekende acteurs en actrices. Dit jaar kun je genieten van ontmoetingen met onder andere David Tennant, Cobie Smulders, Misha Collins, Finn Jones, Jeff Ward, Stanislav Yanevski, Michael Ironside en The Hillywood Show. Bezoekers krijgen de kans om handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en deel te nemen aan Q&A’s op het hoofdpodium.

Sterren Spotten

Duik in de Wereld van Comics

Comics vormen de basis van vele geliefde films en series. Tijdens de Dutch Comic Con zijn maar liefst 10 van ’s werelds beste comic artiesten aanwezig om stripboeken te signeren, kunstwerken op verzoek te maken en tips te delen in de Cozy Corner. Een bijzonder hoogtepunt is de boekpresentatie van de nieuwe graphic novel ‘Profane’ door Peter Milligan en Raül Fernandez, met een exclusieve cover die alleen tijdens het evenement verkrijgbaar is

Cosplay in het Echt

Voor cosplayliefhebbers is de Cosplay Village een absolute must-visit. Hier zie je professionele cosplayers die hun mooiste creaties tonen. Mis ook de Cosplay Contest en Catwalk niet, waar je de meest indrukwekkende kostuums van het weekend kunt bewonderen.

Gaming Fun

Of je nu een beginnende of gevorderde gamer bent, de Gaming Area heeft voor ieder wat wils. Neem deel aan spannende toernooien, ontmoet bekende stemacteurs en geniet van een breed scala aan games, van Dungeons and Dragons tot Valorant. Hier kun je je helemaal uitleven en nieuwe vrienden maken.

Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 21, 22 en 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Zorg dat je je tickets bemachtigt, want dit wil je niet missen! Bezoek dutchcomiccon.com. Voor meer informatie en om je kaarten te kopen. Tot dan, popcultuurfanaten!