5x de leukste online teamuitjes

Ben je op zoek naar een online teamuitje? Ook online kun je prima met je collega’s aan teambuilding doen! De online groepsuitjes in dit overzicht zijn ook leuk voor vriendengroepen en families.

5x de leukste online teamuitjes

De leukste coronaproof teamuitjes

1. Hackathon online
Hackathon online is een uniek online teambuilding spel, waarbij je in 1,5 uur zoveel mogelijk raadsels moet oplossen en een gecodeerd bericht moet ‘hacken’. Je speelt in teams van 4 tot 5 personen tegen elkaar. In totaal kun je met 15 of 1000 personen tegelijk spelen en het tegen elkaar opnemen.
Tip: bestel er ook lekkere borrelboxen bij voor de collega’s en sluit af met een online borrel.

Link naar het uitje: Hackathon online

2. Online Pubquiz 
Altijd gezellig: een pubquiz met collega’s! Een pubquiz kun je ook heel goed online spelen. Jij en je collega’s nemen het individueel of in (online) teams tegen elkaar op tijdens verschillende quizrondes. Wie van de collega’s weet het meest over sport, film of muziek? In totaal duurt de pubquiz 2 uur.

Link naar het uitje: Online Pubquiz

3. Online Moordspel
Een spannend online teamuitje: een moordspel! Ga op onderzoek uit, check de alibi’s en getuigschriften. Je komt steeds meer te weten over het slachtoffer en uiteindelijk over de dader. Welke collega heeft de moord gepleegd? Je speelt dit spel in online teams, tegen andere teams. Een erg leuk coronaproof teamuitje!

Link naar het uitje: Online Moordspel

4. Game Under Pressure
Het lijkt een nepbom, maar dat is niet het geval. Ontmantel de bom die op jouw kantoor is geplaatst. In 75 minuten speel je met je collega’s deze zenuwslopende online game in teams van 4 tot 5 personen. Stap voor stap ontgrendel je de bomhandleiding. Zijn jullie op tijd om de bom te ontmantelen?

Link naar het uitje: Game Under Pressure

5. Online Escape Room
Online escape rooms worden steeds populairder en dat is niet voor niets! Online escape rooms zijn ook heel geschikt als coronaproof teamuitje. Samen met je collega’s los je allerlei raadsels en puzzels op om uiteindelijk te ontsnappen. Er zijn veel online escape rooms te vinden, voor kleine en grote groepen. Check de blog met de leukste online escape rooms. 

Deze blog is geschreven door onze gastblogger Lieke van Reisjager.

De leukste coronaproof teamuitjes