Handige tassen om mee te nemen tijdens een uitje met je familie

Ga je een dagje met het gezin of de familie op pad, dan is het wel handig om een tas mee te nemen. Niet alleen voor de kinderen, maar natuurlijk ook voor jezelf. Het is allesbehalve praktisch om bijvoorbeeld in een pretpark de hele tijd rond te moeten lopen met een flesje drinken en een zakje snoep. Een rugzak voor de kinderen is daarom een goede eerste stap, maar ook voor jezelf is het veel handiger. Stel dat het buiten ontzettend lekker weer is, dan is de kans vrij groot dat je als vrouw zijnde een jurkje aantrekt. Een jurk heeft natuurlijk geen broekzakken. Een crossbody tas biedt dan uitkomst. Omdat er daarnaast nog allerlei handige tassen zijn om mee te nemen, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Rugzak

Wanneer je er een dagje op uit gaat, dan is een rugzak een tas die het meest voor de hand ligt om mee te nemen. Deze tas heeft veel ruimte en is gemakkelijk op de rug mee te dragen. Dit zorgt ervoor dat je nergens omkijken naar hebt en je spullen veilig opgeborgen zijn in de tas op je rug. Het enige waar je wel even rekening mee moet houden, is dat je zorgt dat de tas goed dicht is. Vooral in een drukke dierentuin kan het voorkomen dat er iemand tussen loopt die een oogje op je tas heeft. Gelukkig zijn er daarom ook speciale anti diefstal tassen. Deze tas is voorzien van een speciale rit, die een stuk lastiger is open te maken dan een reguliere rits zoals we deze kennen.

Luiertas

Niet direct een tas waar je aan denkt, maar wel een must met kleine kinderen. Voor gezinnen met jonge kinderen is een luiertas onmisbaar. Ze hebben speciale vakken voor luiers, doekjes en flesjes, en vaak ook een opvouwbaar verschoonmatje. Dit is vooral in een dierentuin of pretpark ideaal. Je zit er namelijk niet op te wachten dat één van de kinderen vieze kleding heeft of nog erger, in de broek heeft geplast en je niets schoons bij je hebt. Zorg er daarom dus ook voor dat je de luiertas voor  vertrek nog even een keer extra controleert en waar nodig hetgeen aanvult wat je te weinig hebt. Je kunt beter een paar luiers extra meenemen, dan dat je straks in het park staat en erachter komt dat je tekort komt.

Strandtas

Gaan jullie met de hele familie naar het strand? Dan is een strandtas wel zo handig. Ook in Nederland hebben we namelijk kilometerslange stranden, waar het tijdens een warme zomerdag heerlijk vertoeven is. Naast een koelbox met wat lekkers, is een strandtas ideaal voor handdoeken. Zo heb je niet alles onder het zand zitten en kun je wanneer je weer naar huis gaat, de strandtas eenvoudig op de kop boven de kliko houden of alle zand eruit te kloppen. Daarbij komt ook dat de meeste strandtassen vandaag de dag ontzettend modieus zijn en dus matchen bij de rest van je outfit.

Strandtas