Pretpark Megapret

Lievelde

Buitenpret
Buitenpret is maar liefst 20.000 m2 grote speeltuin met diverse speeltoestellen, een verkeerspark, een shuttle baan, de peuterhof, een grote klauterjungle. Een super klimtoren met grote glijbanen, een airtrampoline en diverse sportmogelijkheden zoals volleybal en panna. Verder vind je er snookergolf en eventueel de boerenspeurtocht.

Binnenpret
Binnenpret is een 1.500 m2 groot speelparadijs met meer dan 60 verschillende speelelementen, springkussens, lachspiegels, trampolines, kinderdisco en een rodelbaan van 30 meter lang op 7 meter hoogte.

Waterpret
Waterpret is het grootste spraypark van Nederland met meer dan 25 fonteinen, waterelementen en een spannende waterglijbaan. Het is zelfs veilig voor kinderen zonder diploma omdat het geheel zich bevind op een aflopende vloer waar geen water blijft staan. Kortom spelen en
spetteren voor iedereen. Waterpret is alleen
geopend bij voldoende warm weer.

Golfpret
Golfpret is een 18 holes adventuregolfpark waar u zich ook zeker als volwassene uitstekend zult vermaken.U zult ervaren dat bij het beoefenen van Golfpret het element pret de overhand heeft.

Google Maps

Adres

Megapret
De Stegge 23
7137 NC Lievelde

Uitjes in de buurt

Reviews van Pretpark Megapret

3 June 2010

Leuk en betaalbaar park. Vooral ook waterpret is erg leuk.

Koen

5 March 2013

Een echte aanrader voor oma's en opa's met kleinkinderen tussen de 2 en 8 jaar. Vriendelijke bediening, alles schoon. Gaan er zeker nog eens naar toe. Uiteraard ook voor ouders met hun kinderen. Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken.

Felix

4 August 2013

Binnen geweldig! We kwamen voor buiten, omdat het erg warm was die dag. Maar het waterparadijs werd door de "oudere" kinderen beheerst en daardoor durfden de "jongere" kinderen er niet te spelen. Jammer! Zijn maar weer naar binnen gegaan! Onze kleinkinderen zijn 4 en 2 jaar. Misschien een tip om tijdzones in te lassen voor zowel de oudere als voor de jongere kinderen.

J.M.B. Beijers

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

6 August 2013

Het park is mooi aangelegd en is heel fijn voor ouders en kinderen. Ouders kunnen lekker rustig zitten met een kopje koffie of iets anders. De kinderen kunnen lekker spelen, zowel binnen als buiten (waterparadijs). Het waterparadijs is met dit warme weer een aangename verkoeling. Er is dan ook van alles te doen. Echt mega gaaf. Helemaal top.

Nap

11 August 2013

Voor kinderen een leuk vermaak. De 6 krijgen ze van mij omdat je als ouders best wel wat intree betaald, maar er niets voor terug ontvangt. Er is niets waar je als ouders iets mee kan. We vragen ons dan ook sterk af waarom ouders intree moeten betalen. Als ouders er vrij in mochten of een koffie gratis kregen zouden ze een 8 krijgen... Ik denk niet dat we er nog eens heengaan, aangezien er dichterbij ook leuk vermaak is waar we als ouders niets betalen. De kinderen vermaken zich toch wel.

J.G. Langenberg

14 August 2013

Het park was voor onze kleinzoon een uitstekend dagje uit. Hij heeft genoten, zowel binnen als buiten.

G.W.H. Willemsen

14 August 2013

Lekker dagje uit is bij jullie nooit een probleem. Laatste keer dat we er waren was het echt poepie heet, maar dan nog kan je elke kant op. Onze 2 kinderen vermaakten zich de hele dag. Lekker in het waterpretpark en gewoon lekker naar binnen toen het zelfs daar te heet was. Mooi dat dat kan! En moeders zat heerlijk onder een luchtig afdakje van stro te genieten, onder het genot van een spannend boek en af en toe een heerlijk briesje.

Anoniem

18 August 2013

Genoeg te doen. Erg leuk allemaal.

Fam. Prins

18 August 2013

Wc's waren erg smerig met veel vliegen. We wilde het snitzel arrangement, maar dat schijn je te moeten reserveren. Dan maar het gewone arrangement, maar dat is hetzelfde als het kindermenu. Een klein bakje friet, een bitterbal en een frikadel stompje. Voor kinderen prima, maar voor volwassenen mag het wel wat royaler. Zeker omdat je geen eigen etenswaren mee mag nemen. Verder heel erg leuk gespeeld door verschillende leeftijden (1, 2, 3 en 5 jaar). Mooie en veilige speeltoestellen. Kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken. Komen zeker nog wel terug.

Endeman

20 August 2013

De kinderen kunnen zich goed vermaken daar. Wel een beetje smerige toiletten, maar wel vriendelijk personeel.

Petra

26 August 2013

We hebben genoten. Een top park voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Wij komen zeker een keer terug. Mooi opgezet, ziet er verzorgt uit en vriendelijk personeel. Het waterpretpark vinden we geweldig. Mooi systeem met aan/uit knop (waterbesparing). Over het spookhuisje wordt bij ons thuis nog gesproken. Voor kinderen een leuke kennismaking met spookgeluiden.

Fam. Malan-van den Berg

26 July 2014

Voor kinderen is het erg leuk. Ook tijdens slecht weer. We hadden eigenlijk maar 1 punt van kritiek en dat was de waterglijbaan. Aan het eind van de glijbaan kom je, als je een beetje snelheid hebt, op asfalt. Dit is niet echt fijn voor je billen of rug en dat bleek ook wel toen iemand op zijn rug neer kwam. Allemaal schaafwonden dus. Hier moet wat aan gedaan worden. Bijvoorbeeld een waterbasin.

Anoniem

15 August 2014

Heel erg leuk en uitdagend park. Goede service. Park ook nog leuk voor een 10 jarige.

Annemieke Heinekamp

24 September 2014

Het was een goede dag om naar Megapret te gaan. Het is een park waar je met kinderen tot 10 jaar een fijne dag kunt beleven en dat vind ik een sterk punt. Het all-inclusive menu is voor grote kinderen erg weinig en je mag geen eten mee naar binnen nemen. Dit vind ik een nadeel. Ik begrijp dat je dan wel op één plaast moet eten, maar dat moet dan goed worden geregeld.

Anoniem

28 July 2015

Prima locatie om te spelen voor zowel binnen als buiten. Goede service en genoeg zitplaatsen.

Salotte

22 August 2016

Mooi en schoon park. En zeer vriendelijk personeel.

Anoniem

30 March 2017

Fijn park. Ook buiten erg leuk. Eén minder punt: wij wilden geen patat in ons arrangement, maar een tosti. Dit was geen probleem. Echter moesten we de saus nog wel apart betalen, ondanks dat de tosti bijna 1,50 goedkoper was dan de patat.

Maebel Wittebroek

26 April 2017

Onze kinderen van 3 en 5 jaar hebben zich prima vermaakt. Mooie speelhal (zowel binnen als buiten) en ook veel te doen. Personeel is vriendelijk en alles ziet er schoon uit. Het arrangement is voor kinderen genoeg.

Maan

15 May 2017

Prima voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Dat is de ervaring met onze kleinkinderen.

Ton Meeder

18 May 2017

Er is altijd wat te doen, zowel binnen als buiten. Het arrangement erbij is een aanrader.

van Ruler

25 August 2017

Goede plek maar wel jammer dat een hoop dingen kapot waren anders was het een tien geworden

Monika de Vries

17 February 2018

Megapret Lievelde is een fijne speelplek voor onze kleinkinderen (4 en 7 jaar). Ze gaan er graag nog een keer naartoe. Het ligt op ca 20 km afstand dus een bezoekje is gauw gebracht. Gezellig binnenpretpark in de winterdag. Van de zomer gaan we zeker ook het buitenpark proberen. Fijne arrangementen voor een redelijke prijs.

g.lieverdink

20 September 2019

Kinderfeestje gevierd hier. De kinderen hebben het erg leuk gehad. Jammer dat de klantvriendelijkheid bij een van de twee medewerksters ver te zoeken was. Een moeder wilde graag even koffie drinken na een onvoorzien lange reis door een ongeval onderweg. Of we daar even entree voor wilden betalen. En of we er ook vast rekening mee wilden houden dat de ouders bij het ophalen buiten moesten blijven. Dus we konden beter met 14 kinderen buiten op de stoep gaan staan wachten. Vervolgens laten ze 1 ouder wel naar binnen en de rest buiten de poort staan. Ik denk dat ze bang zijn dat die ouders in de ballenbak blijven hangen. Erg jammer dit en voor €150,- zeker niet voor herhaling vatbaar. Volgende keer wel Hof van Eckberghe of Sevink Molle. Daar is het niet zo moeilijk allemaal.

Nicole