Halloween Uitjes

Halloween het feest wat ooit begon als een griezelige gewoonte in de USA met de welbekende uitspraak: “Trick or Treat”, die nu ze weg heeft gevonden naar Nederland. Tijdens Halloween staat alles in het thema: ‘Griezelig gezellig’. Hoe enger hoe beter toch? Halloween is de periode in het jaar dat alles wat eng is, juist heel goed is. Als welke enge verschijning verkleden jullie je dit jaar? Een gemene duivel zodat er een stilte valt op het feest waar jij verschijnt. Of kan jij jezelf meer vinden om één dag in de huid van een heks te treden? Alles kan tenslotte met deze feestdag. Als je maar niet vergeet: de meest schrikbarende outfit is het gespreksonderwerp van de dag. Maar wat valt er nou eigenlijk te doen tijdens Halloween? En hoe zorg je voor een griezelige belevenis die jullie niet snel meer vergeten? Uitjes.nl zal jullie voorzien van inspiratie voor deze griezelige feestdag. In deze blog laten wij jullie weten welke activiteiten voor een onvergetelijke Halloween kunnen zorgen. Onthoud wel: niks is te griezelig, te eng of te spooky voor ons maar tot hoever kan jij het aan? Het wordt een dag of avond vol met schikmomenten die je laten gillen en schreeuwen. Zijn jullie er klaar voor? Halloween: hét griezelfeest met vele leuke activiteiten voor jong en oud.

Halloween Uitjes

Spannend Halloween-event

We vallen gelijk met de deur in huis met één van de meest bekende Halloween activiteit die er is. Waar clowns de baas zijn, je meer geschreeuw dan stilte hoort en schrikken een gewoonte wordt. Een park vol nachtmerries. Trilt het schuim al van je bierglas af en weet je zeker dat jouw rode wijn nog steeds wijn is? Wanneer de zon onder gaat begint het echte feest. Hoe voel jij je als je ziet dat monsters een indrukwekkende lichtshow met muziek en dans geven terwijl ze jou de stuipen op het lijf jagen? Of was je ze te slim af maar neem je nu de verkeerde afslag? Welkom in het bos vol nachtmerries. Verstoppen achter een boom gaat nu niet meer wie weet wat er onder de grond vandaan komt! Wanneer je geen andere opties hebt stap je in een leeg vreemde voorbijrijdende kar. Maar was dat wel de juiste keus? Een rit terug in de tijd naar een Halloween feest van 100 jaar terug. Weerwolven, piraten en zombies die nu jouw karretje achterna zitten voor een stukje vers vlees. Terug ik het heden recht voor jouw knusse huisje verlang jij alleen nog maar naar jouw bedje. Net voor het ogen dicht doen zie je dat de het raam op een kier staat, stond die niet op slot, kleding stukken die vallen uit je kast en grom geluiden van onder het bed vandaan. Ze zijn nu ook ik het huis, en zoals je weet zolang Halloween niet

voorbij is, zijn hun dat ook niet. RENNEN! Ben jij dapper genoeg om een stap te zetten in deze angstaanjagende park? Voor €36,50 word je helemaal meegenomen in de wereld van Halloween. Meer te weten komen over dit uitje? Klik hier!

Spannend Halloween-event

Griezelig ver?

Is de provincie Flevoland niet echt lekker om de hoek bij jou, maar hebben jullie wel zin in een hele griezelige dag. Dat komt dan even goed uit! Want er zijn nog veel meer pretparken die hele griezelige avonden organiseren waar de creepy figuren je met alle liefde laten schrikken.

Woon jij in de buurt van de Duitse grens? Dan staan er duizenden pompoenen, vele spinnenwebben en spookachtige taferelen op jou te wachten. Euro-Park heeft het park omgetoverd tot een gruwelijk mooi herfstlandschap waar je de ultieme griezelbelevening hebt. Er is een Halloween-parade en speciale shows die alleen in de herfst tijdens Halloween worden opgevoerd. Het Avonturenland veranderd in een spookachtige plek waarbij de monsters en nachtfiguren die ervoor zorgen dat jij aangename rillingen over je rug hebt lopen. Meer informatie over dit uitje? Klik hier.

Andere pretparken die ook meedoen aan Halloween:

1. Julianatoren, Gelderland. Klik hier voor meer informatie

2. Bobbejaanland, België Klik hier voor meer informatie

3. Screams bij Avonturenpark Hellendoorn, Overijssel Klik hier voor meer informatie

4. Halloween Scare Nights bij Plopsaland, België Klik hier voor meer informatie

5. Halloween Night bij Toverland, Limburg Klik hier voor meer informatie

Griezelig ver?

Hoever kom jij tijdens Halloween!

Zin om een dagje actief op pad te gaan of lekker sportief bezig te zijn? Dan leent het klimpark zich hier erg goed voor. Maar dan zijn we natuurlijk wel opzoek naar een bijzondere Halloween-ervaring. De klimmuur beklimmen kan uiteraard altijd overdag, maar tijdens Halloween krijg je de unieke kans om in de avond je kunsten te laten zien. Want zeg nou zelf: een stuk klimmen is altijd lekker. Maar eenmaal op de klimmuur ben je niet alleen… Je dacht toch niet dat dit een simpel avondje klimmen werd? Waar is opeens jouw touw gebleven? En stond je tas al die tijd al open? Je kijkt naar beneden en voelt de druk stijgen. Uit de donkere duisternis komen er griezelige wezens naar boven toe. Alles staat in het teken van Halloween vandaag, jij dus ook! Maar vandaag ben jij de prooi… Voel je pure angst of is het juist een adrenaline kick die je voelt? ! Ben jij snellere dan deze griezelige wezens of staat er “Halloween klimmer” op het menu? Ben je zelf stoer genoeg om te trotseren door het spookpark? Voor €21 ben jij aan het klimmen tussen de monsters. Meer willen weten over dit uitje? Klik hier!

Hoever kom jij tijdens Halloween!

Wat doen de kids tijdens Halloween?

Naast alle enge gewoontes staat Halloween ook in het thema van gezellige, leuke en creatieve activiteiten. Met het hele gezin een dagje weg om opzoek te gaan naar de mooiste, grootse en zwaarste pompoenen. Ze lekker uithollen, wie weet maak je er nog een zalige pompoentaart van of anders rooster je pompoenpitten voor bij een gerecht. En om niet te vergeten: hoort er toch wel echt een griezelig gezichtje op jouw Halloween pompoen. Maar hoe ontwerpen jullie dit? Voor €14,50 p.p. knutselen jullie zelf aan je eigen Halloween pompoen. Klik hier voor meer informatie over dit uitje.

Ben jij eigenlijk diep van binnen helemaal niet bang en vind je het stiekem heel erg leuk om er griezelig bij te lopen? Kom dan gezellig met de hele familie Halloween-maskers knutselen. Frankenstein, Cruella De Vil of ben je liever een trol. Hoe enger het masker, des te beter! Of laat je schminken tot jouw favoriete Disneyfiguur en je raad het goed: Heer Dracula bied je ondertussen nog een heerlijke

suikerspin aan. Niet vergeten dat het Halloween is dus hier en daar kan je een snoepje stelen van de rondzwevende heksen. Zin in een dagje vol Halloween-gerelateerde workshops? Klik hier voor meer informatie over dit uitje!

Wat doen de kids tijdens Halloween?

Gruwelijk gezellig

Met de bovenstaande activiteiten kunnen jullie gegarandeerd een gruwelijk gezellige dag beleven. De keuze is nu aan jullie: wordt het een avond op volle toeren in de achtbanen waarbij je achtervolgt word door enge figuren. Of gaat jullie voorkeur uit naar een creatieve knutselworkshop waarbij de kinderen het pand verlaten als een ware kunstenaar? Het Uitjes-team wenst jullie alvast een hele fijne dag en LET OP voor heksen, spoken en andere monsters.

Gruwelijk gezellig