De gezelligste manier om met een grote groep de Groningse grachten te ontdekken!

Als het zonnetje schijnt is er niets leuker dan een uitje op het water. Vooral als je dit doet in de mooie stad Groningen, op Bootje Speciaal; de gezelligste rondvaartboot die daar de grachten bevaart. Via Uitjes.nl boek je eenvoudig een boottocht op deze bijzondere rondvaartboot. Ontdek het charmante ‘Grunn’ vanaf het water, met zijn authentieke panden en moderne architectuur, terwijl je geniet van een koud drankje en een lekker hapje. Perfect voor verjaardagsfeestjes, vriendengroepen of bedrijfsuitjes. Extra bonus: het is ook nog duurzaam!

Een duurzame en knusse rondvaart door Groningen

Wie aan boord gaat van Bootje Speciaal, stapt op een boot die om meerdere redenen speciaal is. Zo is het met zijn tien meter een flinke rondvaartboot die ruimte biedt aan ruim dertig mensen. De kans dat jij mensen van de gastenlijst van je verjaardag, vrijgezellenfeest of andere bijzondere viering moet schrappen, is dus gering. Dankzij de comfortabele kussens en de bankjes aan weerszijden van de boot, zit je lekker knus bij elkaar en is het fijn kletsen. Je hoeft daarvoor je stem niet te verheffen,  want Bootje Speciaal is namelijk een elektrische boot. Dat betekent dat deze boot tijdens de rondvaart lekker stil door het water glijdt zonder daarbij watervogels of ander natuurleven op te schrikken – wel zo vriendelijk.

Sfeervolle boot met een sympathieke schipper

Dat de boot zelf lekker stil is, betekent natuurlijk niet dat de opvarenden dat moeten zijn. Want gezelligheid viert hoogtij aan boord van Bootje Speciaal. Daar hoeven de gasten overigens niet helemaal zelf voor te zorgen. Want het roer van deze Groningse rondvaartboot is in handen van schipper Joris, die er niet alleen voor zorgt dat de gasten veilig rondvaren, maar ook dat er een gezellig muziekje klinkt, er koude drankjes zijn en de sfeer er goed in zit. De vrolijke disco LED’s die de boot verlichten, maken het feestje compleet. 

 

Barbecue op het water

Een middag op het water maakt natuurlijk erg dorstig en hongerig. De koude drankjes zijn inbegrepen bij de boottocht, maar ook voor de lekkere trek zijn er meerdere mogelijkheden. Bootje Speciaal kan namelijk ook een BBQ boot worden. Perfect wanneer je op zoek bent naar een unieke manier om te barbecueën en je je eigen achtertuin een beetje zat bent of er geen hebt. Ideaal voor een origineel verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje of gewoon een supergezellige rondvaart door Groningen met je vriendengroep. Liever wat kleine hapjes of fingerfood? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Je bent hoe dan ook verzekerd van een onvergetelijke culinaire ervaring op het Groningse water. Op mooie lente- en zomerdagen is Bootje Speciaal zeer gewild. Reserveren via Uitjes.nl is dan ook slim als je zeker wilt weten dat jij aan boord kunt van dit bijzondere ‘bootje’.