Inspiratie indoor activiteiten

Nu de ”R“ in de maand zit, begint ook de weersverwachting steeds onvoorspelbaarder te worden. Van een zomer met bijna alleen maar een innig zonnetje naar een herfst met een liefdeloos neerslagje. Het maakt ons ook weer blij, want er zijn ook weer mooie activiteiten die je indoor met vrienden en collega’s kan doen. Wij inspireren jou graag om de wijntjes en biertjes er weer af te sporten. 

Als het met bakken uit de hemel komt, hebben wij een aantal leuke tips voor jou om binnen te blijven en alsnog lekker te bewegen! 

1. Padellen

De hit van 2022! Om te voorkomen dat jij snel overspannen raakt, hebben wij de ideale sport gevonden om na het werk eens goed stoom af te blazen.  

Padellen is niet alleen in Nederland, maar zelfs over de hele wereld uitgeroepen tot de snelst groeiende sport. 

Het is zo bekend geworden, omdat je er geen ervaring voor nodig hebt én omdat je het zowel binnen als buiten kan spelen, waardoor het populair is in alle seizoenen. Daarnaast is padel een sport die je met meerdere vrienden samen kan spelen. 

Populaire padelbanen in Nederland zijn:  

2. Indoor speeltuin (ja, ook voor volwassenen!)

Vind jij het leuk om buiten jouw 9 tot 5 baan de adrenaline op te zoeken? Klim dan samen met ons naar hoge hoogtes in de vele klimparken die wij aanbieden op Uitjes.nl. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Boulderhal in Den Haag, bij Coronel Sports in Huizen of bij één van de MonkeyTown locaties. 

3. Indoor skiën/snowboarden

Alvast oefenen voor de wintersport of blijf je in Nederland en wil je alsnog de piste opzoeken? Plan dan snel een tripje naar een indoor skibaan en wie weet vlieg jij binnen de kortste keren als snelste de berg af.  

3 tips van ons: 

Indoor jumping

Wist jij dat trampolinespringen één van de beste activiteiten is om sportief in beweging te zijn? Ga samen met je vrienden of familie naar één van de springparadijzen die wij aanbieden op onze site 

We hebben er een paar voor je uitgepikt:  

  • Jump XL op locatie in Groningen, Amersfoort, Hengelo, Geleen, EIndhoven, Eersel, Oisterwijk, Waalwijk, Rotterdam, Spijkernisse, Nieuw-Vennep en nog veel meer! 
  • Street Jump in Apeldoorn 
  • Indoor trampoline park in Overveen 

Delen

Wij vinden het superleuk om te zien welke uitjes jullie allemaal beleven, dus deel vooral jullie foto’s en wie weet zie jij jezelf terug op onze socials!