Resultaat: 7 uitje(s)
Terneuzen
Het feit dat er in Nederland geen Bergen zijn, wil nog niet zeggen dat je hier niet kunt skiën en snowboarden.
Velsen-Zuid
Kom naar SnowPlanet in Velsen-Zuid en geniet van een dag op echte, knisperende sneeuw.
Landgraaf
Brede pistes, verse sneeuw en heerlijke fondue… Dat zijn dé ingrediënten voor het ultieme wintersportgevoel!
Zoetermeer
In SnowWorld Zoetermeer hoef je niet te wachten tot het wintersportseizoen weer begint, je bent altijd sneeuwzeker.
Rucphen
SnowWorld Rucphen is de beste voorbereiding op je wintersport vanwege de perfecte sneeuw, goede service en deskundige begeleiding.
Afstand van 6.7km
Landgraaf
De route start bij SnowWorld Landgraaf. Je kunt hier even iets drinken en eten op het terras, voordat je op pad gaat. Je begint met een klim naar de top van de Wilhelminaberg. Deze kunstmatige heuvel...
Afstand van 3.3km
Kerkrade
Je begint met een klim naar de top van de Wilhelminaberg. Deze kunstmatige heuvel is ontstaan als steenberg van de Staatsmijn Wilhelmina en heeft een hoogte van 225 boven NAP. Op de top heb je een schitterend...

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!