SnowWorld Zoetermeer

Zoetermeer
SnowWorld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer

Ook SnowWorld Zoetermeer biedt je de mogelijkheid om het wintersportgevoel in eigen land te ervaren. Jong of oud, beginnend of gevorderd. Iedereen is welkom, 365 dagen per jaar! In ’s werelds grootste indoor wintersportdorp kun je niet alleen sportief bezig zijn in de sneeuw, maar ook lekker shoppen, heerlijk dineren en genieten van bruisende après –ski dit behoort alles tot onze activiteiten om het wintersportgevoel compleet te maken.

Piste
Europa’s meest uitgebreide overdekte wintersportdorp SnowWorld Zoetermeer is in 1996 geopend en is uitgegroeid tot het meest uitgebreide overdekte wintersportdorp van Europa! In het karakteristieke chalet bevinden zich maar liefst drie pistes met acht liften. De langste piste is 210 meter lang en heeft een afdalingspercentage van meer dan 20%.

Funpark
SnowWorld Zoetermeer betekent plezier voor wintersportliefhebbers van alle niveaus. Zo zijn er twee aparte kinderpistes met twee bandliften en een permanent Funpark met Mega Big Jump voor de gevorderde skiër of snowboarder.

SnowWorld Zoetermeer ligt in natuurpark Buytenpark, waar je verscheidene outdoor-activiteiten kunt beoefenen.

Bezoek de website >>

SnowWorld
Skibaan
De piste
Ingang SnowWorld

  Reviews van SnowWorld Zoetermeer

  13 March 2012

  SnowWorld was een hele leuke dag uit. De prijs is nog best veel, maar daarvoor krijg je wel meerdere pistes die redelijk lang zijn. De sleep liften zijn ook prima te doen. SnowWorld geeft je echt het juiste wintersport gevoel. De drukte viel ook mee, wij waren overdag maar na 18.00 uur werd het wel wat drukker.

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden