5x De beste uitjes voor beste vriendinnen

Beste vriendinnen, BFF’s, VVV’tjes, zussen, of wat voor vrouwelijke vriendschappen je ook hebt, zet ze in het zonnetje! Nationale Vriendinnendag staat binnenkort op de stoep dus wat extra aandacht kan echt geen kwaad. Laat zien dat je je vriendin(nen) waardeert en ga samen wat leuks doen. Hier speciaal voor jou en je girlfriends de beste uitjes op een rij.

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw…

Wie wordt er nou niet blij van een bloemetje in huis? En helemaal met de lente binnen handbereik kriebelen de groene vingers bij menig mens alweer! Hoe leuk is het dus om samen met vriendinnen je eigen boeket te maken en er daarna nog ruim een week thuis van te genieten. Elke keer als je het stuk ziet staan denk je terug aan de leuke dag samen en jullie fijne vriendschap. Doe samen een workshop bloemschikken en kom thuis met een prachtig boeket. Wie weet komen deze skills nog eens van pas!

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw…

Bevries de tijd

Ook een goed idee: neem samen de tijd voor jullie gezondheid en welzijn. Ben jij (als een van de weinige misschien wel) nog steeds bezig met je goede voornemens van dit jaar? Zet dit door en steek je vriendinnen er mee aan! Denk bijvoorbeeld is aan een uitje als het FreezLab, echt een unieke ervaring. Plan een freez sessie in en ervaar minus 110 graden. Het duurt op dat moment gelukkig 3 minuten maar de voordelen blijven veel langer merkbaar. Beter slapen, meer energie en pijnbestrijding, wie wil dat nou niet? En sowieso lachen van de spanning natuurlijk. Bevries de tijd en denk aan alle leuke momenten die jullie samen al beleefd hebben.

Be Well(ness)

De ouderwetse Wellness blijft ook altijd een goed idee. Lekker ontspannen, kletsen, goed eten en dat allemaal in zo’n heerlijke badjas. Neem echt de tijd met je vriendin(nen) en ga een dagje naar de sauna. Je vergeet soms hoe belangrijk een beetje ontspanning is in de chaos van het leven. Saunacomplex Goos Wellness biedt een scala aan verschillende sauna’s in Finse stijl (het oog wil ook wat!). Ze hebben zelfs een nieuwe scrubruimte, en we weten allemaal, scrubben is life! Trakteer jezelf en je BFF daarna nog op een ontspanningsmassage en jullie dag kan waarschijnlijk niet meer stuk.

Be Well(ness)

Let it gooo…

Van het ene uiterste naar het andere uiterste. Soms voel je gewoon even de behoefte om alles kort en klein te slaan. Laat dat nou net kunnen bij Smash Room Breda. Neem je vriendinnen mee erop uit en laat al jullie agressie en frustraties de vrije loop. Hoe lekker zou het zijn om je even helemaal uit te kunnen leven op servies, glaswerk of andere elektrische apparaten. Misschien had je hier niet gelijk aan gedacht maar ook dit is een vorm van ontstressen en bonding met je vriendinnen. Alleen echte vriendinnen kennen ook je agressieve kant! ;)

Vibrerende vriendinnendag

Last but not least, misschien wel de beste tip voor jou en je vriendinnen. Want wat is er nou leuker dan samen praten over sekstoys en daarmee gelijk alle taboe te doorbreken binnen jullie vriendinnengroep? Regel een Willie Party bij jou thuis! En het is niet alleen maar spannend, het is ook echt heel leerzaam. Leer de beste self-care tip, heel belangrijk! Seksplezier voor iedereen heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Nog een leuk feitje: niemand gaat zonder dildo naar huis, alleen maar hoogtepunten dus ;). (Ps. Houd onze socials in de gaten voor een leuke win-actie!)

Vibrerende vriendinnendag