Smash Room Breda

Breda
Dagje Uit Breda
Achter de Lange Stallen 33
4811HM Breda

Smash room Breda, is een sensationele activiteit waarbij je al jouw agressie kan uiten op alles wat je maar wilt. Servies, TV’s , glaswerk. Kies je pakket en ram alles kort en klein.

Jij kiest de muzikale ondersteuning van jouw ont-stress momentje. Gooi jij alle remmen los en ga je met zwaar geschut aan de slag om alles kort en klein te slaan?

Deze activiteit is ideaal als startshot van een vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Wil je zelf objecten meenemen om kort en klein te slaan, geen probleem! Wij plaatsen alles in de ruimte en laten jullie helemaal los! Je kan kiezen uit drie verschillende pakketten variërend van enkel servies en glaswerk tot een Smash Room met onder andere elektrische apparaten.

Allereerst krijg je een duidelijke uitleg van onze instructeur en krijg je een beschermingsuitrusting aan. Als je er helemaal klaar voor bent, treedt je de Smash Room binnen en mag je helemaal los gaan. Tevens zijn er bij deze activiteit 2 drankjes per persoon inbegrepen.

De locatie van deze activiteit bevindt zich in het centrum van Breda, slechts op een paar minuten lopen van alle cafés en restaurant van Breda!

Al met al is dit een onwijs toffe activiteit om samen met jouw gezelschap te boeken welke ook te combineren is met een BBQ of lunch.

Inclusief:

✅ Uitrusting
✅ 2 drankjes per persoon
✅ Uitleg

Combineer deze activiteit met een diner of andere activiteit

Deze activiteit is goed te combineren met leuke groepsactiviteiten zodat we jullie dagje uit in Breda tot in de puntjes kunnen verzorgen. Of je nu een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of bedrijfsuitje gaat organiseren.

Bezoek de website >>

Smash Room Breda

  Handig om mee te nemen!

  Reviews van Smash Room Breda

  16 September 2020

  Top activiteit en leuke begeleiding

  Sandor

  Schrijf een review!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  * verplichte velden