De meest geschikte bedrijfsuitjes voor ieder seizoen

Als ondernemer is het fijn als u een succesvol bedrijf heeft! Maar het is ook belangrijk dat medewerkers het naar hun zin hebben binnen de organisatie. Gelukkig kunt u dit op verschillende manieren stimuleren, zoals met een bedrijfsuitje. Een leuk moment om daarom eens te brainstormen daarover. Personeel belonen is altijd fijn, misschien omdat ze het hele jaar voor u klaar hebben gestaan en hard hebben gewerkt? Of omdat er een grote klus binnen is gehaald of zomaar? Samenwerken is binnen iedere organisatie belangrijk en dat kan zo ook gestimuleerd worden.

Een leuk bedrijfsuitje wat niemand gaat vergeten! Dankzij Flitz-Events is dat zo geregeld. Er kan een heel divers programma worden opgesteld, op verschillende sfeervolle locaties. Hierbij kan gedacht worden aan actief bezig zijn, maar ook creatief en vol avontuur! Een programma wordt altijd afgestemd op de wensen van de teams. Samen een leuke activiteit uitvoeren en dan lekker wat eten of drinken? Het kan allemaal!

Bedrijfsuitje regelen

Er komt heel wat kijken als er een perfect bedrijfsuitje geregeld moet worden. Een goede locatie speelt hierin ook een grote rol. Gelukkig zijn er volop locaties beschikbaar waar ieder seizoen de leukste bedrijfsuitjes geregeld kunnen worden. Er zijn veel leuke bedrijfsuitjes in Scheveningen te plannen, maar ook op eigen locatie.

Leuke bedrijfsuitjes

Een paar leuke bedrijfsuitjes nader toegelicht:

  • Robinson Crusoe Beach Events. Dit is een unieke uitdaging en hierbij staan overleven en competitie centraal. Het is een echte expeditie en die gaat alle deelnemers uitdagen op verschillende vlakken. Tijdens dit bedrijfsuitje gaat ieder team eerst zijn eigen vlag maken en dan barst de strijd los. De teams nemen het tegen elkaar op en dat kan gedurende verschillende uitdagingen. Samenwerken staat hierbij centraal want een team moet goed presteren en niet een individu! Onderdelen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld touwtrekken, XL Jenga, katapult bouwen, waterrace en breinbrekers.
  • Powerkiten is een ultieme uitdaging voor velen. Heerlijk uitwaaien op het strand met zijn allen. Als iedereen van strand en wind houdt dan is dit een geslaagd bedrijfsuitje! Iedereen leert eerst om de speciale vliegers op een veilige manier te besturen. Ook zijn er veel trucjes die u kunt leren en dan weer toe kunt passen als u zelf aan de slag gaat! U wordt eerst ontvangen, krijgt uitleg over het programma, dan krijgt iedereen instructies over de vlieger en het powerkiten zelf. Dan vindt de eerste sprong plaats met powerkiten en na afloop kan er wat gedronken worden of een BBQ.
  • Bubble voetbal, heerlijk rennen, rollen en stuiteren over het strand! Een leuke variant van voetbal, spelers heffen zich allemaal in een opgeblazen bal. Het is een soort pak wat iedereen aan heeft als bescherming. Maar het is ook uw wapen want er kunnen veel stunts uit worden gevoerd en dat zorgt voor de mooiste acties en avonturen. Teams zullen het tegen elkaar opnemen en let op want bij Bubble voetbal is alles toegestaan! Het gaat er om dat u het de tegenstander zo lastig mogelijk gaat maken. Het begint allemaal met een warm ontvangst met een drankje, dan komt de uitleg over Bubble voetbal aan bod. Iedereen kan vervolgens de Bubble ballen aantrekken en er worden teams gemaakt. Het toernooi kan dan snel beginnen en dan kan het afgesloten worden met een diner of BBQ. 

Leuke bedrijfsuitjes

Geslaagd bedrijfsuitje!

Regelmatig vertellen ondernemers hoe succesvol de bedrijfsuitjes zijn geweest! De beach dag is bijvoorbeeld erg populair en meestal wordt deze dag afgesloten met een verzorgde BBQ. Er kan ook een andere strandactiviteit gekozen worden met een lunch bijvoorbeeld. Recente reacties die zijn binnengekomen:

  • Een gevarieerd bedrijfsuitje, waarbij rekening is gehouden met alle wensen. Iedereen heeft genoten en praat op kantoor nog vaak na over deze mooie dag.
  • Iedereen binnen het bedrijf heeft elkaar op een heel andere manier leren kennen dankzij de gevarieerde spelletjes gedurende ons bedrijfsuitje.
  • De band binnen het team is veel hechter doordat zij regelmatig bedrijfsuitjes laten organiseren.

Verbeter de band binnen het team met een bedrijfsuitje

Binnen de meeste bedrijven kan de onderlinge band binnen het team vaak beter. Een bedrijfsuitje is hiervoor de perfecte oplossing. Heerlijk een dagje even geen werk, maar andere activiteiten met elkaar ondernemen. Elkaar op een andere manier leren kennen, creatief bezig zijn, het avontuur aangaan en vooral samenwerken op meerdere gebieden!