Een weekend weg met vriendinnen? 3 Tips voor een geslaagde meidenreis!

Wanneer een groep mannen een weekendje weg gaan, dan wordt er meestal weinig voorbereid en gaan ze er gewoon op uit. Dit is bij de meeste vrouwen wel even iets anders! Wanneer een groep vriendinnen van plan zijn op reis te gaan, dan plannen ze dat. Hier zijn in het kort een aantal handige tips om van jullie welverdiende meidenreis een succes te maken.

Een weekend weg met vriendinnen? 3 Tips voor een geslaagde meidenreis!

1. Betrek alle dames bij de planning

Onthoud dat er geen geen snellere manier is om de gevoelens van een ander te kwetsen dan een van je vriendinnen het gevoel te geven dat iemand beslissingen voor haar neemt, óf dat degene die het meeste organiseert het gevoel krijgt dat er van haar wordt geprofiteerd. Ongetwijfeld plannen jullie een vriendinnenweekend in om er voor elkaar te zijn, dus wil je bij het bepalen van jullie reis, van het kiezen van de locatie tot het onderzoeken en organiseren van activiteiten, ervoor zorgen dat alle vriendinnen betrokken en geïnformeerd worden, en inspraak hebben.

1. Betrek alle dames bij de planning

2. Het bespreken van de doelen en budget voor de meidenreis

Is deze meidenreis om te feesten of te relaxen? Wordt het een luxueuze meidenreis of een plek waar je de natuur ingaat en niet zoveel met shoppen en comfort te maken zult krijgen? Zorg ervoor dat jullie budget en interesses op elkaar zijn afgestemd en bedenk hoe jullie de activiteiten, de etentjes en de verblijven gaan betalen. Zorg er hierbij voor dat elke lieve dame haar zegen geeft voordat je grote aankopen doet of verplichtingen aangaat. En hoewel dit een groepsreis is, hoeft het helemaal noodzakelijk te zijn alles samen te doen. Soms kan je ook gewoon iets doen in je uppie

2. Het bespreken van de doelen en budget voor de meidenreis

3. Beperk de bagage door een groepsinpaklijst te maken

Alhoewel dit helemaal niet voor elke dame hoeft te gelden, is het meestal zo dat vrouwen geneigd zijn om meer in te pakken dan mannen! Het is natuurlijk wel zo handig om niet bepakt en bezakt op reis te gaan, dus zoek samen uit welke spulletjes je gewoon thuis kan laten. Vraag aan elke vriendin in je groep om schoonheidsproducten mee te nemen die je kunt delen, zoals bodylotion, shampoo, gezichtswas en een krultang, en bepaal wie wat meeneemt. Hetzelfde geldt voor elektronische apparaten: moeten jullie écht alle zes je eigen laptop meenemen? Je hoeft ook geen boel boeken en tijdschriften op te bergen - één per stuk is meestal genoeg, want je kunt ze verwisselen als je klaar bent met lezen. Delen is tenslotte ook nemen, en al helemaal als je samen met jouw dames eropuit gaat!

3. Beperk de bagage door een groepsinpaklijst te maken