E-choppers en spannende activiteiten: Een dag vol avontuur bij Coast Cruisers!

Ben jij klaar voor een dag vol avontuur, plezier en adrenaline? Bij Coast Cruisers hebben we de perfecte mix van spanning en ontspanning voor jou en je vrienden of collega's. Duik in de wereld van E-choppers en dompel jezelf onder in onze geweldige activiteiten voor het vetste uitje allertijden! 

E-choppers: Cruise in Stijl

Stap aan boord van onze E-choppers en ervaar een rit als geen ander. Van het strand tot de duinen en de bollenvelden, onze prachtige routes hebben alles te bieden. En terwijl je geniet van het landschap, voel je de wind door je haren en de spanning van het rijden op een E-chopper. Deze elektrische scooters met brede banden en een coole look brengen je naar nieuwe hoogten van plezier. 

We starten vanaf ons Coast Cruisers punt in Egmond aan Zee, een perfecte plek om te vertrekken. Ontdek de charmante straatjes en de uitgestrekte polders terwijl je rijdt. Maak een pitstop bij de slotgracht voor een onvergetelijk fotomoment en rijd daarna vol energie door! 

Activiteiten van Coast Cruisers

Bij Coast Cruisers geloven we in meer dan alleen het rijden op E-choppers. Daarom hebben we een reeks stoere activiteiten voor jou in petto: 

- Kite & Ride: Voel de kracht van de wind terwijl je leert powerkiten, een adrenaline pompende activiteit die je meeneemt in de wereld van vliegers en snelheid. Een perfecte activiteit voor iedereen die op zoek is naar een unieke uitdaging! 

- Golf & Ride: Verbreed je horizon met een spelletje midgetgolf in de achtertuin van ons restaurant in Egmond aan Zee. Daag je vrienden uit op de 18 holes en geniet van een sportieve en ontspannen dag vol plezier. 

- Escape & Ride: Waan jezelf in een spannend verhaal terwijl je op zoek gaat naar het vermeende goud van de Lutine, een Brits schip dat ten onder is gegaan met een kostbare lading aan boord. Een escaperoom ervaring die je nog lang bij zal blijven! 

- Build & Ride: Bouw met bamboe en elastiek een toren van meer dan 5 meter hoog! Leer over stevige verbindingen en de kracht van een driehoek terwijl je samen met je vrienden de mooiste en hoogste toren bouwt. Een teambuildingactiviteit die je creativiteit en samenwerking uitdaagt.

Bij Coast Cruisers streven we ernaar om jou en je vrienden of collega's een dag vol plezier en onvergetelijke herinneringen te bieden. Kies uit onze activiteiten en voel de adrenaline stromen terwijl je de dag van je leven beleeft!